Kursusoversigt

Bliv den musiker, du vil være, med en fleksibel undervist-kandidatgrad på Hull.

MMus-programmet er sektorledende og tillader enestående specialisering og blanding af interesser inden for en lang række områder, herunder performance, komposition (akustisk, elektroakustisk, sonisk kunst), dirigering, musikteknologi, optagelse, produktion, pædagogik, filmmusik, æstetik, filosofi, semiotik, historisk og kritisk musikologi, jazzundersøgelser, populærmusikstudier, musikpsykologi, teori og analyse.

Dette kursus er rettet mod dem, der har en særlig interesse i at forfølge deres studium af musik til et højere niveau og udstyrer studerende med en bred vifte af overførbare færdigheder. At få MMus åbner karrieremuligheder inden for musik og på mange andre områder, hvor færdigheder i kritisk undersøgelse og en demonstration af avanceret egnethed er afgørende.

Dette program giver dig en række muligheder, såsom praktikpladser, gennem vores professionelle partnerskaber og en række internationale besøgendehøjttalere, herunder komponister, kunstnere og akademikere for at udsætte dig for nøglepersoner på området.

Hvad du vil studere

Du udvikler færdigheder inden for din valgte specialisme inden for et eller flere af de fire brede studierektorer - musikologi, komposition, performance og musikteknologi - såvel som at tilegne dig en lang række andre overførbare færdigheder inden for kritisk ræsonnement og intellektuel undersøgelse.

Modulerne inkluderer

Alle moduler afhænger af tilgængelighed, og denne liste kan ændres når som helst.

 • Musikstudier 1 og 2
 • Tekniske færdigheder 1
 • Tekniske færdigheder 2
 • Kontekster af musik
 • Forskningsmetoder (musik)
 • Speciel undersøgelse

122472_photo-1511671782779-c97d3d27a1d4.jpgisrael palacio / Unsplash

Dine fremtidsudsigter

Formålet med studier på MMus er at knytte dine evner direkte til branchestyrede områder inden for musik og beskæftigelse. Som sådan er forberedelse til ansættelse både erhvervsorienteret og intellektuelt bredere.

Du vil være i stand til at blive involveret i en række musikmuligheder, såsom at deltage i ensembler, køre samarbejdsprojekter, organisere dine egne projekter og forberede forestillinger. Disse muligheder vil udvikle overførbare færdigheder, der er gavnlige i en lang række karrierer såvel som musik.

Du har mulighed for at blive involveret i karrierebaserede ordninger, såsom skolens Schema-studerende for leje, hvilket giver dig chancen for at opfylde eksterne engagementer. Skolen har udviklet en række praktikpladser i samarbejde med professionelle organisationer, herunder Hull Truck Theatre og Opera North.

Skolen kører engagementsaktiviteter, hvor du får chancen for at arbejde med offentligheden i forskellige organisatoriske sammenhænge, herunder lokale skoler, Ferens Art Gallery, Hull Truck Theatre, Hull City Council Libraries, Stroke Association (til musikterapi) og samfundsgrupper.

Udforsk den virtuelle rundvisning

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/music

Adgangskrav

Du skal normalt have en Honours-grad i musik (2.1 eller derover) eller internationalt tilsvarende. I nogle tilfælde kan vi kræve, at du deltager i en samtale.

Med din ansøgning, bedes du indsende en relevant prøveeksempel på det arbejde, der er beskrevet nedenfor, afhængigt af det / de studieområder du er interesseret i:

 • Ydeevne: en videooptagelse af en nylig forestilling indeholdende to kontraststykker op til 10 minutters varighed i alt.
 • Komposition: en prøve af to nylige kompositionsstykker i enten score og / eller optaget format op til 10 minutters varighed i alt.
 • Teknologi: to nyheder af dette arbejde (dette kan omfatte studioproduktion, lyddesign, programmering osv.) I et passende format på i alt 10 minutters varighed (eller tilsvarende)
 • Musikologi: en prøve af skriftligt arbejde, inklusive et eller to essays på i alt ca. 5.000 ord.

I din ansøgning kan du give et link til dit arbejde eksternt.

Internationale studerende

Hvis du har brug for et Tier 4-studerende visum for at studere, eller hvis dit første sprog ikke er engelsk, skal du fremlægge acceptabelt bevis for dit engelsksprogede niveau.

Dette kursus kræver akademisk IELTS 6.0 samlet set med ikke mindre end 5,5 i hver færdighed.

Hvis din engelsk i øjeblikket ikke når universitetets krævede standard for dette program, kan du være interesseret i et af vores engelskkurser.

Hvis du ønsker mere information om dette program fra University of Hull bedes du udfylde formularen og læse vores privatlivspolitik.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 6 flere kurser fra University of Hull »

Senest opdateret Oktober 13, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2020
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
14,000 GBP
Hjem / EU: 7.000 £ - International: 14.000 £. Bemærk, at de viste gebyrer er for indgangen til 2019/20. Gebyrerne for 2020/21 er endnu ikke bekræftet og kan stige.
Deadline
Aug 1, 2020
We recommend that you apply by 1 August for September course start (or at least 6 weeks before any other start date).
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2020
End Date
Sep 2021
Ansøgningsfrist
Aug 1, 2020
We recommend that you apply by 1 August for September course start (or at least 6 weeks before any other start date).

Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
Aug 1, 2020
We recommend that you apply by 1 August for September course start (or at least 6 weeks before any other start date).
End Date
Sep 2021

Pippa Brazier - Music - University of Hull