MPa mester i offentlig administration

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

MPa mester i offentlig administration

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

MPA Master of Public Administration

MPA Public Administration er en internationalt anerkendt kvalifikation og giver service managers offentlige med de kompetencer og den viden, der er nødvendige for at forvalte kreativt i udfordrende politiske miljøer. Den er velegnet til nyuddannede og dem med ledelses- og / eller offentlig eller tredje sektor erhvervserfaring.

Med den aktuelle udvikling i lande over hele verden, er dette en af ​​de mest spændende tider at studere noget at gøre med den offentlige sektor, regeringsførelse og regeringen, og leveringen af ​​tjenester til at opfylde folks behov.

Formålet med alle vores programmer er at give dig de færdigheder, viden og værktøjer til at få mening i en verden af ​​offentlig politik og forvaltning, således at du kan analysere situationer og problemer, og bruge denne til at forbedre praksis.

Kurset er designet til at blande både praktiserende læge og faglige perspektiver på offentlig forvaltning, og den brede vifte af moduler trække på eksempler fra forskellige lande rundt om i verden.

Nøgle Fakta

 • Dette kursus har internationale læseplaner fokus på centrale udviklinger i den offentlige sektor i Storbritannien, EU, USA og andre lande
 • Det er informeret af verdens førende forskning og afspejler den ekspertise, personale inden for områderne offentlig forvaltning, politisk analyse og socialpolitik
 • Den Forskning Metoder og Research Management modulet giver eleverne mulighed for at udvikle deres ekspertise og især tage hensyn til deres afhandlinger

Kursus detaljer

Dette kursus består af undervises moduler på i alt 120 point (som er taget i løbet af efteråret og foråret vilkår) og en 60-kredit afhandling (gennemført i løbet af sommerperioden). Moduler bliver undervist af en blanding af forelæsninger, gruppearbejde og klassediskussioner. De vurderes normalt ved en 3.000 til 5.000-ord essay (eller tilsvarende).

Den 15.000-ord afhandling giver de studerende mulighed for at gennemføre uafhængig forskning om et emne efter eget valg. Støtte til fremstilling afhandlingen leveres af en Forskningsmetoder og Research Methods modul og en-til-én tilsyn.

Tidligere afhandling emner kan nævnes:

 • Håndtering af mennesker i den offentlige sektor: rekruttering og uddannelse af personale
 • Virkningen af ​​privatisering i NHS om kvaliteten af ​​pleje
 • Offentlige indkøb og korruption i Filippinerne
 • Centrale og lokale myndigheder interaktion i budgetprocessen i Kasakhstan
 • Valgsystemer / demokrati i Hong Kong og Taiwan
 • Kinas overvågningssystem til at håndtere korruption af offentligt ansatte

Vi tilbyder også et forvaltningslovens PGDip. Studerende forfølge samme studieprogram som på dette kursus, men ikke foretage en afhandling. PGDip studerende kan overføre til dette kursus, hvis de udfører tilfredsstillende i første halvår (fuld tid) eller i det første studieår (deltid).

Moduler

Core

 • Afhandling i offentlig administration
 • Lederskab, Strategi og Performance i den offentlige sektor
 • Managing People
 • Politik Analyse: begreber og teorier
 • Public Management og Governance
 • Offentlige sektor Financial Management
 • Forskningsmetoder og Research Management

Valgfri

Du bliver nødt til at vælge yderligere 20 point af valgfrie moduler fra en godkendt liste.

Modulerne vi tilbyder er inspireret af forskning interesser vores medarbejdere og som et resultat kan ændre sig på grund af, for eksempel, forskning udviklinger eller lovgivning ændringer. Denne liste er et eksempel på typiske moduler vi tilbyder, ikke en endelig liste.

Karriere

Kandidater fra dette kursus har med succes gjort karriere i den offentlige og frivillige sektor som ledere og politiske analytikere. Den MPA er hurtigt ved at blive en standard global kvalifikation for offentligt ansatte.

Praktikophold og udvikling

Vi fortsætter med at udvikle tætte forbindelser med den nationale School of Government, Nottingham Borgere og andre offentlige organer til at give praktikplads muligheder for MPA og MPP studerende. Du vil blive holdt ajour med eventuelle kommende muligheder i hele din tid på Nottingham.

"Jeg fandt kurset meget nyttigt, fordi de emner var relevante for min karriere interesser. Dette har helt sikkert givet mit CV mere slagkraft. Det har udvide min viden og hjalp mig med at forbedre overførbare færdigheder såsom kommunikationsevner opnået gennem skrive essays og præsentationer. "
Jennifer Beturin

Vores ph.d.-studerende flytter ind i en usædvanlig bred vifte af karrieremuligheder efter deres tid i skolen. Niveauet af undersøgelsen fremmer mange vitale færdigheder og kan give dig et forspring på arbejdsmarkedet, så du kan udvikle kvaliteter af selvdisciplin og selv-motivation, som er afgørende for beskæftigelse i en bred vifte af forskellige områder.

En postgraduat grad fra en institution som The University of Nottingham viser potentielle arbejdsgivere, at du er en intelligent, hårdtarbejdende person, der er lyst og fleksibel nok til at foretage nogen form for specifik karriere uddannelse.

Gennemsnitlig startlønnen og karriereforløb

I 2015 havde 100% af kandidater i School of Sociology socialpolitik og der var til rådighed for arbejdsmarkedet sikret arbejde eller videre studier inden for seks måneder efter eksamen. Den gennemsnitlige startløn var £ 27.031 med den højeste bliver £ 40.800. Kendte omgivelser fuld tid hjem højere grad kandidater 2014/15. Løn beregnes baseret på dem på fuld tid lønnet beskæftigelse i Det Forenede Kongerige.

Karrieremuligheder og beskæftigelsesegnethed

Købet af en kandidatgrad viser et højt niveau af viden på et specifikt område. Uanset om du bruger den til at forbedre din beskæftigelsesegnethed, som forberedelse til videre akademisk forskning eller som et middel til faglig uddannelse, kan du drage fordel af en karriere råd om, hvordan du kan bruge din nye fundet færdigheder til deres fulde potentiale.

Vores Karriere og beskæftigelsesegnethed service vil hjælpe dig med at gøre dette, arbejde sammen med dig til at udforske dine muligheder og inviterer dig til at deltage i rekruttering arrangementer, hvor du kan møde potentielle arbejdsgivere, samt tyder muligheder yderligere udvikling, såsom relevante praktikophold og færdigheder workshops.

The University of Nottingham er den bedste universitet i England for graduate beskæftigelse, ifølge The Times og Sunday Times God University Guide 2017.

adgangskrav

 • 2: 2 (eller international tilsvarende) inden for et fag
 • IELTS: 6,5 (ikke mindre end 6,0 i ethvert element); hvis disse kvaliteter ikke er opfyldt, engelske forberedende kurser er tilgængelige
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
9 - 24 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
7,290 GBP
Internationale gebyrer: 20,250 GBP (HEU gebyrer: 7875 GBP)
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Nottingham, England
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Det Forenede Kongerige - Nottingham, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen