MPhil i miljøvidenskab

Generelt

Program beskrivelse

Normal Varighed: 2 år (Heltid)

Science Unit blev oprettet i 2015 som en del af Office for Core Curriculum and General Education for at udvikle og undervise naturvidenskabelige kurser designet til ikke-videnskabelige studerende på Lingnan for at opfylde kravene om "Science, Technology and Society Cluster" i Core Curriculum. Det sigter mod at øge studerendes forståelse og bevidsthed om videnskab gennem kurser, formelle og uformelle offentlige forelæsninger og engagement med campus og lokalsamfundet.

Enhedens undervisningsmål er at udvikle kurser, der introducerer Lingnan-studerende til spændingen i naturvidenskaben og giver dem de færdigheder, de har brug for til at tackle de komplekse videnskabelige problemer, som de vil møde dem i fremtiden.

Videnskabsenheden har fem medlemmer, hvis forsknings- og undervisningsinteresser dækker kerneområder inden for miljøvidenskab, herunder økologi, evolution, geologi, geografi, byundersøgelser og miljøundervisning.

Som et liberalt kunstuniversitet har Lingnan University mål at give en unik postgraduate-oplevelse inden for miljøvidenskab ved at kombinere ekspertisen inden for Science Unit med de tre fakulteter (Arts, Social Sciences and Business) samt partnerskaber med lokale og internationale ngo'er.

MPhil i miljøvidenskabsprogram er det første videnskabsprogram nogensinde, der tilbydes af videnskabsenheden ved Lingnan University . Det er et to-årigt fuldtidsuddannet program, og det inviterer nu ansøgning til den første årgang, der starter i det akademiske år 2020-21. Dette program vil udstyre studerende med en stærk teoretisk baggrund inden for miljøvidenskab samt give en mangfoldighed af praktiske, erfaringsmæssige oplevelser, der er nødvendige for at få succes på dette felt.

Forskningsområder

De vigtigste forskningsområder:

 1. Evolution, økologi og konservering
  • Filogenetik og populationsgenetik
  • Ferskvand og jordbaseret økologi
  • Undersøgelser af dyrehandelen i Asien
  • Udvikling af nye teknologier til hjælp i håndhævelse af handel med dyreliv
 2. Byklima, luftforurening og miljøsundhed
  • 3D-GIS og rumlig modellering
  • Miljømæssig og social konsekvensanalyse (byklima og luftforurening)
  • Miljøepidemiologi og sundhedsteknologier
  • Miljøbevidsthed og bæredygtighed

Adgangskriterier og krav

 • En studerendes optagelse på universitetet er baseret på akademisk egnethed og potentiale for et program. Der bør ikke være forskelsbehandling på grund af køn, alder, race, religion, etnisk oprindelse eller fysisk handicap eller andre grunde.
 • En ansøger om optagelse i kandidatur til graden MPhil skal normalt:
  • a) Har en relevant bachelorgrad med første- eller anden klasse-udmåling eller på en tilsvarende standard tildelt af en videregående uddannelsesinstitution, der er anerkendt til dette formål af universitetet; eller
  • b) har opnået en tilsvarende kvalifikation; eller
  • c) Har leveret tilfredsstillende bevis for akademisk og faglig opnåelse.
 • Ud over ovenstående skal en ansøger, hvis grad ikke er fra en tertiær institution i Hong Kong eller et engelsktalende land, opnå et minimumsresultat på 550 (papirbaseret test) eller 79 (internetbaseret test) i testen af Engelsk som fremmedsprog (TOEFL) eller et båndresultat på 6,5 eller derover i det internationale engelsksprogetestningssystem (IELTS) eller en tilsvarende score i en anerkendt test eller en tilsvarende kvalifikation for at bevise hans / hendes sprogfærdighed, som vil overvejes fra sag til sag. Ansøgere er forpligtet til at opfylde eventuelle yderligere krav, der er fastsat af de programmer, de ansøger om optagelse til.
 • (Bemærk: For IELTS- og TOEFL-kvalifikationer til optagelse i indtagelse 2020-21 og fremefter accepterer universitetet kun resultater, der er inden for gyldighedsperioden, dvs. 2 år, fra tidspunktet for indsendelse af en optagelsesansøgning for det specifikke indtagskohort. )
 • Nogle af programmerne har specificeret yderligere adgangskrav. Ansøgere er forpligtet til at opfylde eventuelle yderligere krav, der er fastsat af de programmer, de ansøger om optagelse til.
 • Sproget til skrivning af en afhandling fastlægges på optagelsestidspunktet. En afhandling skal skrives på engelsk bortset fra kandidater i Institut for Kinesisk eller dem, der ellers er godkendt til at skrive deres specialer på kinesisk eller på et andet sprog. En ansøger, der har til hensigt at skrive sin speciale på et andet sprog end engelsk, skal angive sådan i ansøgningsskemaet for optagelse til behandling af den relevante afdeling. En ansøger vil ikke blive fordømt imod optagelsesprocessen på grund af hans / hendes valg af sprog til specialeopgave, bortset fra at den optagende afdeling fuldt ud skal overveje sin evne til at føre tilsyn med og undersøge denne afhandling på det foreslåede sprog.

Yderligere adgangskrav (r)

 • Relevante majors inkluderer en række majors fra miljøvidenskab. Studerende, der ikke opfylder dette krav, men viser potentiale til at integrere ideer på tværs af forskellige discipliner for at fremme miljøvidenskab kan overvejes.
 • Vil acceptere grad C eller derover i Cambridge Test of Kompetence i engelsk sprog, eller klasse C eller derover i engelsk sprog i det oversøiske generelle uddannelsescertifikat (GCE)

Information til generelle forespørgsler:

 • Kontaktperson: fru Mei Chan
 • E-mail: scienceunit@ln.edu.hk
 • Telefonnummer: 2616-7412
 • Faxnummer: 2616-5340
 • Adresse: Værelse NAB116, 1 / F, Ny akademisk blok, Lingnan University , Fu Tei, Tuen Mun, New Territories, Hong Kong
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Lingnan University is the liberal arts university in Hong Kong and we have the longest established tradition among the local institutions of higher education. Our history can be dated back to 1888, wh ... Læs mere

Lingnan University is the liberal arts university in Hong Kong and we have the longest established tradition among the local institutions of higher education. Our history can be dated back to 1888, when our forerunner, the Christian College in China, was founded in Guangzhou, and to 1967, when the institution, as Lingnan College, was re-established in Hong Kong. In 2015, Lingnan University was named as one of the “Top 10 Liberal Arts College in Asia” by Forbes. Minimer