Kursusoversigt

MRes (A

Programmet er designet til at være egnet til studerende, der har en vis erfaring med forskning i kunst

Cardiff Kunstskole

Universitetet blev bedømt som top moderne universitet i den seneste undersøgelse af UK Research Excellence Framework (REF).

Læring

Programmet er designet til at være en berigende og strenge elev-centreret læringserfaring, orienteret omkring personlig vejledning support og vejledning. Kurset er samarbejdet, intellektuelt generøst og støttende og designet til at give eleverne mulighed for at engagere sig i omtanke og vedvarende refleksion, stipendium og fokus samt mulighed for spekulativ efterforskning og nysgerrig undersøgelse.

Programmet vil rumme alle typer af rettet og spekulativ kunst

Programmet læres primært gennem et seminar med individuelle tilsynsmøder til udvikling af en forskningsplan (en del af den tidlige PDP-proces) og et individualiseret program for læring og individuel overvågning mod et kreativt forskningsresultat, defineret og overvåget af robust PDP. Der vil være forskningsforelæsninger.

beskæftigelsesegnethed

Postgraduate kvalifikationer inden for kunst og / eller design forskning Dette program giver et fremragende grundlag for en karriere inden for kreativ forskning som en professionel kunstner, der forpligter sig til enhver form for forskningsdrevet praksis inden for deres område eller for enhver, der planlægger at fortsætte med at afslutte en ph.d. eller DProf. Programmet er ideelt til studerende, der ønsker at forberede sig på doktorgradsstudier i kunst

MRes (A

Adgangskrav

En god bacheloruddannelse grad (2.1 eller derover) er normalt påkrævet for indrejse. Ansøgere med relevant erhvervserfaring eller kvalifikationer er imidlertid velkomne og vil blive betragtet individuelt og studerende, der har en svagere overordnet bacheloruddannelse, men som har demonstreret ekspertise i de teoretiske aspekter af kunst

Internationale ansøgere
Studerende, hvis første sprog ikke er engelsk, skal fremlægge bevis for flydende til mindst en IELTS 6.0 (6.0 lytte og 5,5 i hinanden element) standard eller tilsvarende. For detaljer om ansøgning og engelsk sprogkvalifikationer henvises til de internationale sider på hjemmesiden.

Program undervist i:
Engelsk

Se 42 flere kurser fra Cardiff Metropolitan University »

Senest opdateret February 8, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
13,000 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date