MRes i biovidenskaber

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Kursusoversigt

MRes in Biosciences giver dig ekspertundervisning, der er integreret i vores forskningsgrupper i verdensklasse indlejret i et eller flere af vores forskningstemaer i Biosciences. Du vil drage fordel af vores specialiserede faciliteter på vej til at opnå en forskningskvalifikation med ægte skelnen.

Vores specialiserede faciliteter inkluderer:

  • Et specialdesignet kystundersøgelsesskib på 12,5 millioner pund.
  • Det unikke Center for bæredygtig akvatisk forskning.
  • Avancerede computerfaciliteter med avancerede grafiske arbejdsstationer.
  • Skræddersyet adfærd og økologilaboratoriefaciliteter.
  • Dedikeret molekylær økologi og endokrinologifaciliteter og laboratorier.

Den første periode består af to obligatoriske moduler, der leverer centrale videnskabelige færdigheder, viden om forskningsmetoder og videnskabelig gennemgang, og et modul valgt fra en række tilbud fra College of Science. Det andet og tredje udtryk besættes af forskningsprojektet.

Adgangskrav

Indgangskravene til MRes Biosciences er en første eller øvre anden klasse honours degree i Bioscience eller et beslægtet emne.

Ansøgere til dette program forventes normalt at opfylde de minimumskrav, der er angivet ovenfor. Kollegiet / skolen forbeholder sig retten til at bede om højere akademiske karakterer og kvalifikationer.

Adgangsbeslutninger tager ikke kun hensyn til tidligere akademiske kvalifikationer, men også til faktorer, herunder standarden for den forskningssynopsis / forslag, der er forelagt af ansøgeren, deres præstation ved interview (hvis nødvendigt), intensiteten af konkurrencen om begrænsede steder og relevant erhvervserfaring (hvor passende).

Hvordan du overvåges

I løbet af det årelange kursus vil du gennemføre en række underviste moduler, inden du går i gang med et større forskningsprojekt under vejledning af eksperter, som vil guide og støtte din udvikling af uafhængige forskningsevner, hvilket fører til en afhandling skrevet i stil med en videnskabelig artikel.

Welsh Bestemmelse

Hvis du er en walisisk taler, er vores dedikerede akademi, Academi Hywel Teifi er her for at støtte dig gennem din tid på Swansea University . Vi tilbyder dig:

  • Et interview gennem det walisiske medium, når du ansøger om et sted.
  • Muligheden for at modtage din personlige korrespondance på walisisk - vi vil derefter kommunikere med dig på dit valgte sprog.
  • Muligheden for at skrive og indsende dit kursus eller eksaminer gennem det walisiske medium (selvom du har valgt at studere på engelsk), og vi gør alt for at markere dit arbejde på dets originalsprog.
  • En walisktalende personlig tutor.
  • En-til-en-støtte til at forbedre dine akademiske walisiske sprogfærdigheder.

Siden 2011 har der været en stigning på 40% i antallet af studerende, der studerer gennem det walisiske medium ved Swansea University og vores * TEF-data i de sidste to år viser, at walisisk-medium studerende er højtydende med hensyn til beskæftigelsesegnethed (* Swansea University TEF-tilbagevenden 2017 og 2018).

Senest opdateret Sep 2019

Om skolen

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Læs mere

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Minimer
Swansea , Dubai + 1 Mere Mindre