MRes i lov

Varighed: Et kalenderår

Minimumskrav: Kandidatuddannelsen er normalt en første eller øverste anden klasse honours degree (eller tilsvarende) i lov eller samfundsvidenskab, og helst en påviselig interesse for forsknings- og forskningsmetoder. Arbejd og anden erfaring kan tages i betragtning. Studerende, hvis første grad ikke er lov, vil blive forpligtet til at tage modulet Preliminary Law, Legal Reasoning and Legal Methods.

Start af programmet: Kun september indtagelse

Tilstedeværelsesform: Heltid

MRes i lov tager sigte på at give de studerende avancerede færdigheder inden for juridisk forskning, evnen til at gennemføre en høj grad af analyse af lov og juridiske spørgsmål med fokus på forskningsområder, der er specifikke for School of Law ved SOAS , en forståelse af de forskningsmetoder, der underbygger disciplinen og dens plads i humaniora og samfundsvidenskab, en grundlægning i juridiske forskningsmetoder og etikken i juridisk forskning. MRes in Law er specielt velegnet til kandidater, der ønsker at gennemføre en ph.d.-uddannelse eller faglig forskning i loven. Det forbereder eleverne til at gennemføre forskning af høj kvalitet.

SOAS MRes in Law er en unik kvalifikation, der bringer en grundig træning i forsknings- og forskningsmetoder med fokus på den forskning, der udføres i Law of Law. Dette kombineres med andre kurser, der er specifikke for SOAS og ofte ikke tilgængelige andre steder.

Graden er udviklet for at imødekomme behovene hos både forskere og praktikere. Programmet er således velegnet til at forberede sig til en ph.d. i lov ved SOAS , eller alternativt som en selvstændig kvalifikation, for eksempel til job, der kræver dybdegående politisk forskning.

Struktur

Studerende skal tage moduler til en samlet værdi på 180, bestående af en afhandling (90 point) og 90 studiepoints undervisningsmoduler. Undervisede moduler er værd at enten 15 eller 30 credits.

Studerende, der ønsker at gå ud med en MRes i lov, skal følge nedenstående struktur.

Bemærk: Ikke alle moduler, der er anført, vil være tilgængelige hvert år. Se venligst den enkelte modulside for information.

MRes studerende skal tage:

  • Forskningsmetoder i lov 15PLAC181 30 Fuldår
  • Forskning Design og Epistemologi 15PFMC085 15 Term 1

Valgfrie moduler:

Der kræves yderligere 30 studiepoeng fra den juridiske lærekurs General Postgraduate Undervisning Modul Liste eller tilgængelige PG Language Options.

afhandling:

Dissertation (20.000 ord), om et emne relateret til uddannelsen.

  • MRes I Juridisk Afhandling 15PLAD179 90 Fuld År
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 137 flere kurser fra SOAS University of London »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
14,585 GBP
UK / EU Gebyrer: £ 14.585; Full-time Overseas Gebyrer: £ 20.450
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Sep 1, 2019
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Sep 1, 2019
Location
Ansøgningsfrist
End Date