MRes lavt kulstof elkraft og energiteknologi

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

MRes Low Carbon Electrical Power and Energy Technology- programmet giver dig avanceret og systematisk uddannelse inden for elektronisk videnskab og teknologi.

Programmet er designet til at reagere på den hurtige udvikling af elektrisk energi og energiteknologi i Kina og over hele verden og indeholder moduler, der dækker solcelleomformere, vindkraftsystemer, energilagringsteknologi og smarte gitter.

Der lægges stor vægt på praktisk erfaring og udvikling af praktisk færdigheder. Et 12-måneders omfattende forskningsprojekt er påkrævet, hvilket fører til forelæggelse af en afhandling, når studerende er færdige med de underviste moduler.

Hvorfor skal jeg studere lavkulstrøm og energiteknologi på XJLTU?

 • Lær i faciliteter i verdensklasse med avanceret eksperimentelt udstyr, herunder en netværksanalysator, effektanalysator og test af elektrisk maskintest;
 • Engagere sig i avancerede forskningsområder såsom intelligent og effektiv udnyttelse af nye elektriske energi- og energiteknologier;
 • Drage fordel af universitetets nære forbindelser med internationale universiteter, forskningscentre og industri;
 • Tjen et universitet i Liverpool grad.

Viden og færdigheder

På det tidspunkt, du studerer fra MRes Low Carbon Electrical Power and Energy Technology-programmet, har du:

 • forståelse af avanceret elektrisk energi og energiteknologi;
 • evnen til at undersøge og kritisk evaluere tendenser inden for aktuelle teknologier inden for energistyring, bæredygtighed, vedvarende energi og kernekraft;
 • færdigheder i planlægning, projektstyring og formidling af komplekse ideer;
 • erfaring med udførelse af udvidet forskning og udvikling af projektarbejde.

wind farm, wind energy, renewable energy

moduler

Obligatoriske moduler

Yderligere læringsaktivitetsmoduler

Afslutningen af yderligere læringsaktiviteter er påkrævet for at gennemføre din kandidatgrad. Normalt fordeles de krævede ALA-timer jævnt over hvert semester, svarende til 200 timer pr. Semester.

Karriere

Kandidater fra dette program er godt forberedt til roller inden for forskning og udvikling, især inden for elektrisk energi og energi. Kandidater kan finde beskæftigelse i stillinger som elektricitetssystemingeniør, elektrisk elsystemkonsulent, elektroteknologikonsulent, elkraftprojektleder og bæredygtige byer og bygningskonsulentkonsulent.

Gebyrer

RMB 90.000 for hele 18-måneders fuldtidsprogram.

Universitetsundervisningsgebyrer dækker omkostningerne ved dit studie hos os.

Alumni rabat

Hvis du er kandidat fra XJTLU , University of Liverpool eller Xi'an Jiaotong University, vil du automatisk modtage en rabat på 20 procent af studieafgiften.

Betalingsmuligheder

Kandidatstuderende har mulighed for at betale studieafgift i rater hvert semester. Du kan også vælge at betale gebyrerne på forhånd på registreringen, i dette tilfælde tilbydes en rabat på fem procent af de samlede gebyrer.

Du bliver bedt om at angive, hvordan du gerne vil betale gebyrene, når du bekræfter din accept af det ubetingede tilbud.

Stipendier

XJTLU tilbyder et generøst stipendium på op til 50 procent af det samlede undervisningsgebyr for alle fuldtidsuddannelser baseret på akademisk fortjeneste. Hvis du ønsker at ansøge om XJTLU masterstipend, bedes du indsende et XJTLU i din ansøgning med angivelse af grundene til, at du skal overvejes.

Adgangskrav

Mindste adgangskrav

UK

 • Øverste anden klasse (2: 1) æresbevisninger

Kina

 • 211 projekt; Top 100 i Shanghai Rangering i 2019 - 75 procent eller derover
 • Ikke-211 projekt; Ikke-top 100 i Shanghai-rangering i 2019 - 80-85% procent eller derover, afhængigt af din bachelorinstitution

Bemærk: Shanghai-rangering af de bedste kinesiske universiteter er genstand for en årlig opdatering href = "http://www.zuihaodaxue.com/zuihaodaxuepaiming2019.html

Kinesiske ansøgere er ikke forpligtet til at tage MoE postgraduate eksamen adgang.

Nordamerika

 • 3.0 Kumulativ GPA (ud af 4) eller 3.2 Kumulativ GPA i de sidste to år af dit bacheloruddannelse.

Andre regioner

 • Tilsvarende akademiske kvalifikationer.

Akademisk baggrund

 • En bacheloruddannelse inden for et relevant felt, såsom: elektroteknik, elektronisk videnskab og teknologi, telekommunikationsteknologi, datalogi og teknologi, matematik, halvlederfysik, automatisering og kontrol, indlejrede systemer, termisk fysik og andre relaterede hovedfag.

Engelsk Sprogkrav

Hvis engelsk ikke er dit modersmål, eller hvis du ikke har studeret på engelsk på uddannelsesniveau, skal du dokumentere din engelskfærdighed. Du skal normalt have en af følgende kvalifikationer:

 • IELTS: 6,0 (mindst 5,0 i alle sektioner)
 • TOEFL iBT: 80

Hvis du går glip af de engelsksprogede krav med 0,5 - 1,0 af et samlet IELTS-bånd, men overholder sprogkravene til de kurser, der foregår før engelsk (PSE) (inklusive minimumskomponenter eller ækvivalenter), kan du blive accepteret på PSE-kurset underlagt Programdirektørens godkendelse. Efter en vellykket tilmelding på PSE-kurset vil du være i stand til at ændre dit XJTLU master XJTLU til 'Ubetinget' på engelsk niveau.

Hvis du er en indehaver af et betinget tilbud, kan du også sende en e-mail til pgadmissions @ XJTLU .edu.cn for at ansøge om at få taget on-site-adgangskoden engelsk sprogtest leveret af XJTLU i stedet for en IELTS / TOEFL eller dets tilsvarende.

Bemærk, at adgangskodetesten kun er tilgængelig for studerende, der har fået et betinget tilbud om at studere på XJTLU . Universitetet giver en adgangskodetestmulighed for hver indehaver af betinget tilbud. Baseret på scoringen kan studerende blive optaget eller kan blive forpligtet til at tage og med succes gennemføre det fem- eller otte-uges intensive engelske præsidentskursus.

Derudover kræves studerende, der optages på et kandidatuddannelse ved at tage kurset Pre-sessionional English (PSE) at gennemføre engelsksprogede moduler, der er anført i programspecifikationen på en bestået / ikke bestået grundlag som en del af deres supplerende læringsaktivitetsplan under deres studier hos XJTLU .

Hvordan man ansøger

Ansøgninger skal indsendes via vores online ansøgningssystem:

 1. Klik / tap på det anvendte link
 2. Opret en konto eller log ind på din eksisterende konto
 3. Udfyld din ansøgning

Når din ansøgningskonto er oprettet, skal du indtaste alle de nødvendige oplysninger i ansøgningsskemaet omhyggeligt og sørge for, at de oplysninger, du giver, er korrekte, komplette og ajourførte. Upload de krævede dokumenter til de tilsvarende felter.

Du kan til enhver tid logge ind for at se din ansøgningsformular. Hvis du har brug for at fremlægge yderligere støttedokumenter, når du har indsendt ansøgningen online, skal du sende dokumenterne til pgadmissions @ XJTLU .edu.cn (med dit ansøgnings-ID, navn og anvendte programnavn).

For yderligere oplysninger om, hvordan man med succes ansøger om at studere ved XJTLU , kan du besøge siden Sådan ansøges .

Senest opdateret Apr. 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Læs mere

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Minimer