MS Analytics

Generelt

Program beskrivelse

Introduktion

Efterspørgslen efter dygtige datavidenskabsmænd og -chefer med evnen til at bruge big data til at tilføje værdi til deres organisationer vokser hurtigt, og der har aldrig været en bedre eller mere spændende tid til at forfølge en grad på dette felt med høj vækst.

Harrisburg University 's Master of Science (MS) i analytisk grad er designet til studerende med en stærk baggrund inden for matematik, datalogi, ingeniørvidenskab eller økonomi, der søger at lære de specifikke teknikker og værktøjer, der er involveret i analyse og forretningsfærdighederne anvende denne viden effektivt og strategisk. Uanset om du ønsker at vokse i din nuværende position eller forgrene dig i en ny retning, giver Harrisburg's MS in Analytics dig de praktiske færdigheder og den virkelige oplevelse, du har brug for for at forfølge en givende karriere inden for big data.

Suppleret med industrileverede projekter vil HU-kandidater være usædvanligt veludstyrede til at udnytte og kommunikere den fulde værdi af data til de organisationer, de betjener. Dette Harrisburg University -kandidatuddannelsesprogram er en stærk nybegynder inden for dataanalyse og er kritisk for at udvikle den næste bølge af analytikere, der vil finde sig godt positioneret til at starte deres karriere.

Virksomheder i dag bruger data mining og analyse til at drive prisfastsættelse, markedsføring, R

HU's Master-of-Science i Analytics kombinerer matematisk og statistisk undersøgelse med instruktion i avanceret beregnings- og dataanalyse. Studerende lærer at identificere mønstre og tendenser; fortolke og få indsigt i store mængder strukturerede og ustrukturerede data; og formidle deres fund i praktiske, nyttige termer. Programmet er designet til studerende med en stærk baggrund inden for matematik, datalogi, ingeniørvidenskab eller økonomi, der søger de specifikke teknikker og værktøjer, der er involveret i analyse og forretningsfærdigheder, til at anvende denne viden effektivt og strategisk.

Alle tre områder af dataanalyse undersøges: forudsigende (forudsigelse), beskrivende (business intelligence og data mining) og receptpligtig (optimering og simulering). HUs omfattende læseplan giver et bredt perspektiv, der underviser i de nødvendige færdigheder for at være yderst effektive til at løse virkelige forretningsudfordringer. Studerende lærer, at simpel dataanalyse kan være vildledende, at store problemer ikke er tilgængelige for naive løsninger, og at arbejde med ustrukturerede feltdata er anderledes end at arbejde med resultaterne af et designeksperiment. Kursusarbejde dækker alt fra databasestyring, statistisk analyse og data mining, til projektstyring og business intelligence.

122464_photo-1460925895917-afdab827c52f.jpgCarlos Muza / Unsplash

Oversigt

Dette 36-semester lange program forbereder den studerende ved at give dybde i analyse i det første år og fokuseret funktionelt studium i det andet år, der kan anvendes til enhver disciplin eller ethvert tværfagligt område. Dataanalytikere skaber nye relationer inden for næsten enhver disciplin: erhverv, sundhedspleje, geologi, matematik og statistik, biologi, kemi, datalogi, informationssystemer og teknologi, teknik, psykologi, adfærdsvidenskab, driftsundersøgelser og mere, ud over mulige interaktioner mellem disse discipliner ved hjælp af rollebaseret interaktion med information og analyse for at muliggøre meget samarbejdende, datadrevne organisationer

Analytics-studerende afslutter en individualiseret koncentration.

Programmål

ANMS-kandidater er i stand til:

 • Identificere og vurdere muligheder, behov og begrænsninger til databrug;
 • Lav klare og indsigtsfulde analyser, der hurtigt skifter retning, som det kræves i disse analyser;
 • Måle, evaluere og forklare kvaliteten af et datasæt og udvikle en plan for at forbedre kvaliteten;
 • Arbejde effektivt i et team for at udvikle dataanalyseløsninger;
 • Genkende og analysere etiske spørgsmål i forbindelse med intellektuel ejendomsret, datasikkerhedsintegritet og privatliv; og
 • Kommuniker tydeligt og overbevisende til en række målgrupper.

Kandidater bliver datavidenskabsmænd og -analytikere inden for arbejdsgrupper inden for finans, marketing, operationer og business intelligence, der genererer og forbruger store mængder data.

Analytics-krav

De følgende kurser omfatter programmet Master of Science in Analytics - 36 semestertimer. Semestertimeværdien for hvert kursus vises i parenteser ().

Gennemfør alle følgende kernekurser - 15 semestertimer:

 • ANLY 500 Analytics I: Principper og applikationer (3)
 • ANLY 502 analytiske metoder I (3)
 • ANLY 506 Exploratory Data Analysis (3)

eller

 • ANLY 512 Datavisualisering (3)
 • ANLY 510 Analytics II: Principper og applikationer (3)
 • ANLY 545 analytiske metoder II (3)

eller

 • ANLY 560 Funktionelle programmeringsmetoder til analyse (3)

Gennemfør følgende eksperimentelle kurser - 6 semestertimer:

 • GRAD 695 Forskningsmetodik og skrivning (3)

og

 • ANLY 699 Anvendt projekt i ANLY (3)

eller

 • GRAD 699 Graduate Thesis (3)

individualiseret

Master of Science i Analytics-studerende kan vælge valgfag på i alt 15 point fra ethvert kandidatniveau-program. Denne mulighed giver analytiske studerende mulighed for at opbygge deres egen specialiserede specialisering og koncentrationer.

Adgangsproces

E-mail HMS@harrisburgu.edu for at anmode om programoplysninger og ansøgningsinstruktioner.

Optagelsesprocessen på HU er designet til at hjælpe dig med at tage gode beslutninger om dine uddannelsesmæssige valg og for at sikre dig, at du udforsker alle tilmeldingsmuligheder på universitetet, så du finder den plan, der fungerer bedst for dig. Processen er beregnet til at være informativ og opmuntrende - ikke at præsentere en skræmmende barriere for dine uddannelsesplaner. Ligesom hver studerende får personlig opmærksomhed i klasseværelset, får hver ansøger grundig overvejelse og vejledning under tilmeldingsprocessen.

Universitetet søger studerende med forskellige baggrunde, som kan bidrage til et levende og forskelligartet universitetssamfund. Studerende kan demonstrere deres akademiske potentiale på forskellige måder. Ingen bestemt faktor kan måle en studerendes potentiale, derfor overvejer universitetet alle aspekter af din optagelsesansøgning.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

There’s so much that’s great about Harrisburg University. It’s hard to choose the best reason to attend HU.

There’s so much that’s great about Harrisburg University. It’s hard to choose the best reason to attend HU. Minimer