MS Fødevarekvalitet og kemi af naturlige produkter
Mediterranean Agronomic Institute of Montpellier CIHEAM IAMM
Nøgleinformation
Campus placering
Montpellier, Frankrig
Lingvistik / Sprogvidenskab
French
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Stigende bekymring over spørgsmål om fødevarer og anvendelser af naturlige produkter i Middelhavsområdet har dannet grundlaget for en kandidatgrad i naturvidenskab (M.Sc.) om "Food Quality and Chemistry of Natural Products". Programmet er kemiorienteret og sigter mod specialisering af studerende i fødevarekvalitetskoncepter, fødevareautenticitet, forskellige aspekter af naturproduktkemi og på valorisering af Agrifood Renewable Sources for merværdiprodukter. Postgraduate-programmet fremmer ekspertise inden for kvalitetskontrol og forskellige anvendelser af naturlige produkter såvel som med højteknologisk opdateret laboratorieinstrumentering af analytisk og præparativt omfang. Opnåelsen af M.Sc. grad kvalificerer dem til succesfuldt at fortsætte deres doktorgradstudier og / eller forfølge en eksperts karriere i både den offentlige og den private sektor.
Om skolen
Spørgsmål
Lignende kurser
Master i agroøkologi og regenerative fødevaresystemer
- Valle de Bravo, Mexico