MS Project Management

Generelt

Program beskrivelse

Introduktion

Master of Science-programmet til projektledelse ved Harrisburg University of Science and Technology tilbyder traditionelle og smidige projektstyringsprogrammer, der imødekommer lokale og globale behov ved hjælp af online og ansigt-til-ansigt instruktionsmetoder. Til støtte for denne mission giver uddannelsen innovative akademiske og oplevelsesmæssige læringsmuligheder, der kræver, at de studerende forstår, anvender, analyserer, syntetiserer og evaluerer projekter, teams og ledere i virksomhedsmiljøer.

Denne 36 semesters kandidatuddannelse i projektledelse giver hver studerende en fokuseret, anvendt og streng erfaring med at skabe, implementere og vurdere projekter.

At fremstille et produkt eller en service af høj kvalitet til tiden, til budgettet og til de definerede specifikationer, er emneekspertise ikke nok. Kompleksiteterne i moderne produktudvikling og projektstyring kræver en professionel med specifik tekniske, projektledelses- og lederegenskaber. Dette program fører til en kandidatgrad, der forbereder den studerende til karriereudvikling inden for projektledelse og til stillinger som programleder, projektleder, projektkoordinator, hovedprojektingeniør, Agile projektleder eller ScrumMaster.

Programmål

PMGT kandidater er i stand til:

 • Demonstrere anvendt viden og teknisk ekspertise i styringen af et enkelt projekt for at imødekomme interessenters behov inden for begrænsninger og på linje med traditionelle projektstyringsrammer med branchestandard artefakter;
 • Demonstrer den anvendte viden og tekniske ekspertise i forvaltningen af et enkelt team for at imødekomme interessenters behov inden for begrænsninger og tilpasset agile projektstyringsrammer med branchens bedste praksis;
 • Demonstrer professionel adfærd ved at vise, hvordan succesrig projektledelse vil bruge interessentengagement, kommunikation, ledelse og teamwork, der er etisk og kulturelt opmærksom; og,
 • Vis strategisk økonomisk og organisatorisk kontekstmæssig opmærksomhed og indsigt ved at knytte de vigtigste interessentmål til bæredygtige konkurrencedygtige strategier, der kræves for at levere værdi på tværs af driftsfunktioner ved hjælp af traditionelle og smidige teknikker.

Akkreditering

Master of Science i projektledelse er akkrediteret af Global Accreditation Center fra Project Management Institute. HUs MS-program i projektledelse er et af kun 110 programmer verden over for at opnå denne akkreditering. Global Accreditation Center for Project Management Education Programs (GAC) er et uafhængigt akademisk akkrediteringsorgan med politikker, procedurer og standarder for projekt-, program-, porteføljestyring og relaterede programmer på bachelor-, postgraduate- og doktorgradsniveauer.

Harrisburg University er en registreret uddannelsesudbyder (REP®) gennem Project Management Institute (PMI®), der leverer forberedelse til den nationalt anerkendte Project Management Professional (PMP®) certificering.

PMP-legitimationen anerkendes som den vigtigste certificering for projektledere. Det anerkendes globalt, i stor efterspørgsel og meget efterspurgt af både virksomheder og enkeltpersoner. En projektledelse Professionel betegnelse viser, at en projektleder ikke kun har erfaringen, men også uddannelsen til at lede og lede projekter med succes.

office, business, colleaguesGratis-fotos / Pixabay

Krav til projektstyring

Master of Science i projektledelsesprogram er et 36-semesters timeprogram, der består af krævede kernekurser (18 semestertimer), obligatoriske projekt- eller speciale-kurser (6 semestertimer) og valgfag fra en lang række ledelses- og teknologikurser (12 semester timer). Semestertimeværdien for hvert kursus vises i parenteser ().

Gennemfør alle de følgende kernekurser - 18 semestertimer:

 • MGMT 520 Professionel kommunikation (3)
 • MGMT 560 organisatorisk lederskab (3)
 • PMGT 510 Principper for projektledelse (3)
 • PMGT 530 indkøb, kontrakter
 • PMGT 540 Planlægning og gennemførelse af projekter (3)
 • PMGT 570 Agile Project Management med Scrum (3)

Gennemfør følgende oplevelseskurser - 6 semestertimer:

 • GRAD 695 Forskningsmetodik og skrivning (3)

og

 • PMGT 699 Anvendt projekt i PMGT

eller

 • GRAD 699 Graduate Thesis (3)

Udfør en af følgende koncentrationer (12 semestertimer):

Agile lean lean koncentration:

 • PMGT 572 Agile Scrum anvendte projekter

eller

 • PMGT 573 skalering agile for virksomheden (3)
 • PMGT 574 Agile Lean Produktudvikling (3)
 • PMGT 576 Agile Lean Transformational Leadership (3)
 • PMGT-valgfri (3)

Individualiseret koncentration:

Kandidatuddannelsen i projektledelsesstuderende kan vælge kurser i alt 12 semestertimer fra et af følgende kandidatuddannelsesprogrammer: Analytics, Computer Information Sciences, Information Systems Engineering and Management, Learning Technologies eller Project Management.

Adgangsproces

E-mail HMS@harrisburgu.edu for at anmode om programoplysninger og ansøgningsinstruktioner.

Optagelsesprocessen på HU er designet til at hjælpe dig med at tage gode beslutninger om dine uddannelsesmæssige valg og for at sikre dig, at du udforsker alle tilmeldingsmuligheder på universitetet, så du finder den plan, der fungerer bedst for dig. Processen er beregnet til at være informativ og opmuntrende - ikke at præsentere en skræmmende barriere for dine uddannelsesplaner. Ligesom hver studerende får personlig opmærksomhed i klasseværelset, får hver ansøger grundig overvejelse og vejledning under tilmeldingsprocessen.

Universitetet søger studerende med forskellige baggrunde, som kan bidrage til et levende og forskelligartet universitetssamfund. Studerende kan demonstrere deres akademiske potentiale på forskellige måder. Ingen bestemt faktor kan måle en studerendes potentiale, derfor overvejer universitetet alle aspekter af din optagelsesansøgning.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

There’s so much that’s great about Harrisburg University. It’s hard to choose the best reason to attend HU.

There’s so much that’s great about Harrisburg University. It’s hard to choose the best reason to attend HU. Minimer