MS i biokemi

Generelt

Læs mere om dette program på institutionens websted

Program beskrivelse

Programoversigt

Kandidatuddannelsen i biokemi ved University of the Sciences forbereder de studerende til at blive ledere, innovatorer og dygtige praktikere. USciences unikke fokus på videnskab og sundhedspleje giver et lille program miljø med fakultetet, infrastrukturen og faciliteterne på langt større universiteter. Vores speciale og ikke-speciale muligheder giver studerende mulighed for at skræddersy deres uddannelse til at understøtte deres karriereplaner og mål. Vores kandidater i biokemi efterlader programmet velforberedt til deres valgte karriereveje.

144488_USciences_BioChem-MS

Hvorfor vælge University of the Sciences?

 1. Akkrediteret nationalt af American Society for Biochemistry and Molecular Biology.
 2. Den relativt lille størrelse af vores program giver de studerende mulighed for at arbejde tæt sammen med vores ekspertfakultet og sikre individuel opmærksomhed og dedikation til din succes.
 3. Adgang til sofistikeret laboratorieudstyr og avanceret teknologi inklusive et 400 MHz NMR-spektrometer, højtryksvæskekromatografi, fluorescensspektrofotometre og kraftfulde Beowulf-supercomputere i vores West Center for Computational Chemistry and Drug Design.
 4. Computerteknologi gennem hele læseplanen, startende med dit første kursus i kemi. Næsten alle forelæsninger og laboratorier integrerer computerapplikationer.
 5. Deltag i uafhængig forskning under vejledning af ekspert fakultet.
 6. Fakultet med speciale i strukturel biokemi, bioinorganisk kemi, enzymologi, molekylærbiologi, cellebiologi, immunologi, bioinformatik og biokemisk genetik.
 7. Industriel oplevelse via praktikophold på campus og uden for campus.
 8. Fakultet med erfaring i uddannelse af internationale studerende med forskellige baggrunde.

Karrieremuligheder

Kandidater fra MS Biochemistry Program ved USciences er godt positioneret til at gå ind i bioteknologi, kemiske og farmaceutiske industrier, hvoraf der er mange i Philadelphia-området. Alternativt giver dette program fremragende forberedelse til ph.d. programmer på USciences eller andre universiteter i topklasse eller til medicinsk skole.

Ifølge lønundersøgelsen fra 2019 af American Chemical Society tjener kemikere i USA med en MS-grad en gennemsnitlig løn på $ 85.000.

Finansieringsmuligheder

Undervisningsundtagelse er tilgængelig for velkvalificerede kandidater til at støtte op til en tredjedel af undervisningsomkostningerne.

akademikere

De individualiserede studieprogrammer, der er tilgængelige på USciences, udnytter moderne instrumentering og giver et solidt fundament for uafhængig forskning. Ud over muligheden for at udføre forskning inden for de traditionelle områder inden for kemi (organisk, uorganisk, fysisk, analytisk og biokemi) har den tætte tilknytning mellem kemifakultet og fakultet inden for farmakologi, toksikologi, bioinformatik og farmaceutik resulteret i særlig stærk forskning fokusere på anvendelse af kemiske metoder til forskningsproblemer inden for sundhedsvidenskab og lægemiddelopdagelse.

Studerende vil:

 • Opnå en dybdegående forståelse af vigtige begreber, der vedrører alle de større kemiske områder, der er relevante for det forskningsproblem, der behandles, og være i stand til at anvende den opnåede viden.
 • Bliv udsat for de laboratorieprocedurer og kemiske instrumenter, der er nødvendige for at løse det forskningsproblem, der behandles, og være i stand til at bruge dem effektivt til dette formål.
 • Bliv opmærksom på kritiske sikkerhedsspørgsmål og miljøregler.
 • Kunne bruge computere effektivt til både videnskabelige og ikke-videnskabelige opgaver.
 • Kunne udforske videnskabelig litteratur ved hjælp af en række ressourcer og kommunikere disse oplysninger effektivt.
 • Opnå et niveau med problemløsning og kritisk tænkning, der passer til den kandidatgrad, der søges, og være i stand til at lære uafhængigt.

Studerende har også en spændende mulighed for at bruge computermodelleringsteknikker til at forstå og forudsige strukturen og opførslen af kemiske og biokemiske systemer gennem vores West Center for Computational Chemistry and Drug Design. West Center-fakultetet består i øjeblikket af en fokuseret gruppe på fem fakultetsmedlemmer fra Institut for Kemi & Biokemi med ekspertise inden for beregningskemi og biokemi. En kombination af flere kraftfulde, parallelbehandlingsbeholdere fra Beowulf “supercomputer”, der kører sofistikerede softwarepakker, er tilgængelige til studerende.

Specialiseringsområderne i Biochemistry MS-graden ved USciences er bioanalytisk kemi og peptid-, protein-, lipid- og nukleinsyrekemi.

Adgangskrav

Detaljerede ansøgningskrav og deadlines kan findes her .

Kontakt os

Telefon: + 1-888-996-8747

E-mail: graduate@usciences.edu

Senest opdateret Nov 2020

Om skolen

University of the Sciences has prepared students to be leaders and practitioners in the healthcare and science fields for nearly 200 years. Key to its distinctive education is a tradition of hands-on ... Læs mere

University of the Sciences has prepared students to be leaders and practitioners in the healthcare and science fields for nearly 200 years. Key to its distinctive education is a tradition of hands-on research and experiential learning that is evident in every graduate who has walked its campus. Since its founding in 1821 as Philadelphia College of Pharmacy, the first college of pharmacy in North America, USciences has grown to more than 30 degree-granting programs from bachelor’s through doctoral degrees in the health sciences, bench sciences, and healthcare business and policy fields. USciences students are proven everywhere they go. Minimer
Philadelphia