MS i computervidenskab

Generelt

Program beskrivelse

Forbered dig på at være førende i dagens højteknologiske verden.

Master of Science i Computer Science forbereder dig til en vellykket karriere i en af ​​økonomiens hurtigst voksende industrier. Riviers program kombinerer teori med betydelig praktisk erfaring, hvilket giver vores kandidater en chance for at imødekomme kravene fra den højteknologiske arbejdsplads.

Vores fakultet medlemmer er fagfolk, der arbejder i globale virksomheder, computing forskningslaboratorier og teknologi industrier; deres forskning og erhvervserfaring holder dem nuværende med industriens tendenser og nye teknologier. Klasser tilbydes i ansigt til ansigt, online og hybridformater, ved hjælp af Learn Linc ™ -software til synkroniseret webbrowsing, programdeling og mere.

Kurser tilbydes i 7 uger eller 14 uger. Der er i alt seks 7 ugers vilkår om året (to vilkår i hver af efterår, forår og sommer semestre). 14-ugers vilkår tilbydes en gang pr. Semester i efterår, forår og sommer.

Det amerikanske Bureau for Arbejdsstatistikker arbejder mellem 8% og 37% vækst i jobmuligheder fra 2012 til 2022 for computerinformation og systemstillinger.

Gradkoncentrationer

Fire koncentrationsområder inden for uddannelsen giver eleverne mulighed for at fokusere på deres specifikke interessepunkter. Koncentrationsvalg omfatter Informationsteknologi, Softwareudvikling, Web og Databaseudvikling, eller Design Your Own Concentration-sporet.

Softwareudviklingskoncentrationen refererer til design og udvikling af ægte livs softwareprodukter, der er en opgave eller serviceorienteret og anvende matematiske og videnbaserede formaliteter til praktiske, tekniske løsninger. Software applikationer omfatter computer grafik, intelligente systemer, data mining, videnbaserede systemer og multimedie og webapplikationer.

Software systemer omfatter moderne enhed udvikling, compiler teknikker, parallel og distribueret computing og avancerede operativsystemer. Denne koncentration omfatter avancerede programmeringsteknikker i C og Java, software engineering metode, software kvalitetssikring og computer sikkerhed.

Webkonfigurationen og Database Development koncentrerer sig om koncepter, værktøjer og praksis til design og udvikling af web- og databasesystemer og applikationer. Denne koncentration omfatter webudviklingsteknikker og løsninger på både klient- og serversider, multimedie, webudvikling, computersikkerhed og databaseprogrammering.

Informationsteknologikoncentrationen tilbyder specialisering i design og implementering af informationsteknologi-infrastrukturer. Denne koncentration omfatter en bred vifte af emner, herunder overblik over informationsteknologier, internetværksteknikker, avancerede lokale og brede netværksteknologier, databasehåndteringssystemer og computersikkerhed.

Design Din egen koncentrationsindstilling giver eleverne mulighed for at vælge fem kurser fra mere end et område.

Faciliteter og ressourcer

Rivier samarbejdspartnere med Dell og Microsoft for at levere up-to-date teknologi i laboratoriet i Academic Computing Center og elektroniske klasseværelser. Studerende har adgang til et højhastighedsnetværk og Windows, Linux og Unix operativsystemer. Lab- og klasseværelsescomputere giver programmeringsudviklingsmiljøer til C, Java, Perl, Scheme og Prolog, blandt andre sprog. Studerende har også adgang til specialpakker til computergrafik, arkitektur simulering, software engineering, netværksteknologi og intelligente systemer.

Institut for Matematik og Datalogi

Riviers højkvalitets håndværksbachelor- og kandidatuddannelser forbereder eleverne til ledelsesroller i et globalt miljø.

Karriere

Rivier MS i Computer Science kandidater kan forfølge lederroller som:

  • Data- og systemanalytikere
  • Softwareudviklere
  • Computer programmerere
  • Info teknologi ledere
  • Kvalitetssikringsfolk
  • Netværksadministratorer
  • Informationssystemer designere

Riviers Career Development Center (CDC) giver professionel rådgivning, hjælp til karriere og genoptagelse af udvikling, praktikoptioner og jobsøgningsoplysninger.

Greater Boston er den 6. største økonomi i USA og den 12. største verdensomspændende. Som følge heraf er muligheder for internationale studerende til at forfølge CPT og OPT enorme. Campus er i malerisk New Hampshire, en times kørsel fra Boston. Internationale studerende nyder en uovertruffen kombination af akademisk ekspertise, professionel mulighed og småby venlighed. MCSC-programmet kombinerer teori med betydelig praktisk erfaring, hvilket giver deres kandidater en chance for at opfylde kravene fra den højteknologiske arbejdsplads. Mere end 200 internationale kandidater arbejder for tiden i OPT-stillinger på tværs af 21 stater. Ifølge US Department of Labor er 24% af IT-erhverv og 33% (kan være så højt som 50% i de øverste IT-centre) af kreative computerapplikationer, som arbejdspladser blev afholdt af udenlandske fødte arbejdere. Gennemsnitlig startløn for CS-kandidater er omkring US $ 60.000 og omkring US $ 72.000 for dem med kandidatgrad. Rivier University graduates forfølge lederroller i data og system analyse, software udvikling, computer programmering, it-ledere, netværksadministratorer og informationssystem design. Undervisning for MSCS-programmet ved Rivier er ca. US $ 22.000.

Studie- og karrieremuligheder i USA

USA har den største internationale studentepopulation i verden på grund af sit ry for at levere undervisning i verdensklasse. Dette understøttes af 61 universiteter, der er inkluderet i World Top 100 rankings.
Men muligheden går ud over at opnå en grad. Internationale studerende på F-1 visa er også lovligt forsynet med mulighed for at arbejde hos større virksomheder via praktikophold (CPT) under deres studier og Valgfri Praktisk uddannelse (OPT) efter graduering. Hvis en studerende gennemfører studier inden for STEM (Videnskab, Teknologi, Teknologi eller Matematik), kan de lovligt forfølge OPT og arbejde på fuld tid i op til 3 år. På kandidatniveau kan dette betyde, at eleverne får adgang til ansættelse med betydelige lønninger, hvilket giver et fremragende investeringsafkast og skaber en platform for en meningsfuld karriere. Med ledigheden på registrerede lave niveauer (4,1% fra januar 2018) har der aldrig været en bedre tid at investere i at studere i USA.
Et andet træk ved amerikanske universiteter er muligheden for at få adgang til high value stipendier. Mange universiteter vil yde meritbaserede stipendier til akademisk præstation.

Senest opdateret Nov 2018

Om skolen

Earn your degree in one of the finest regions of America. Rivier University has proudly provided a tradition of academic excellence rooted in Catholicism for more than 80 years.

Earn your degree in one of the finest regions of America. Rivier University has proudly provided a tradition of academic excellence rooted in Catholicism for more than 80 years. Minimer