MS i finansiering

Generelt

Program beskrivelse

MS in Finance er nu STEM godkendt! Ansøg online og brug det udvidede OPT efter eksamen.

University of Tampa Master of Science in Finance forbereder de studerende til en karriere i den stadigt skiftende finansielle industri. Ændringer i investeringsbranchen og de finansielle markeder kræver veluddannede finansielle fagfolk til at træffe værdiforbedrende beslutninger, efterhånden som information bliver tilgængelig og forretningsmiljøet ændres.

Finansstuderende er forberedt på karrierer i privat industri og regering inden for områder som bank, mægling, individuelle og institutionelle investeringer, forsikring, økonomisk analyse og planlægning, porteføljestyring og mere. Flere kurser har integreret CFA®-pensum som leveret af CFA Institute og er baseret på Candidate Body of Knowledge (CBOK) fra CFA®-programmet. Emner i disse kurser hjælper studerende med at forberede sig til CFA®-eksamen. *

Kollegiet tilbyder avancerede ressourcer såsom Huizenga Family Foundation Trading Center, der giver Bloomberg Professional ™ handelsinformation i realtid og praktisk erfaring med økonomisk styring.

* CFA Institute, CFA® og Chartered Financial Analyst® er varemærker ejet af CFA Institute. CFA Institute godkender ikke, promoverer, gennemgår eller garanterer nøjagtigheden af de produkter eller tjenester, der tilbydes af University of Tampa eller verificerer eller støtter de godkendte kurser, der kræves af University of Tampa.

Administrer ændring. Opret værdi.

UTs strenge MS in Finance-program giver studerende den uddannelse, der er nødvendig for at udmærke sig i den stadigt skiftende globale finansielle sektor. Den komplekse karakter af nutidens investerings- og finansverden kræver fagfolk udstyret med avancerede kvantitative, analytiske og beslutningstagende færdigheder til at styre ændringer og skabe værdi.

Det førende finansieringsplan på Sykes College of Business fokuserer på praktisk økonomisk styring og moderne værdiansættelse og kvalificerer studerende til karrierer inden for områder som bank, mægler, individuelle og institutionelle investeringer, forsikring, porteføljestyring og økonomisk analyse og planlægning. Grundlagt i den aktuelle virkelighed og bedste praksis i branchen er kurser rettet mod at hjælpe studerende med at gå videre i deres økonomikarriere og forberede sig på den fælles charterede finansielle analytiker (CFA) fælles vidensdel (CBOK) Niveauer I, II og III. UT finansprofessorer - inklusive to CFA-charterindehavere - opfordrer deres studerende til at tage så mange dele af CFA-eksamen som muligt for at hjælpe dem med at komme videre i finanssektoren. Sykes College of Business opretholder strategiske partnerskaber med CFA Tampa Bay og Becker / Stalla CFA Review.

Studerende kan drage fordel af valgfag i MS i finans inden for særlige emner af interesse såsom risikovillig kapital og alternative investeringer, værdiansættelse af erhvervsejendomme, regnskab og værdiskabelse, avancerede investeringer og porteføljestyring og avanceret virksomhedsfinansiering. En MBA-koncentration i finansiering tilbydes også.

Internationalt anerkendt program

Sykes College of Business er akkrediteret på bachelor- og kandidatniveau af AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business), en ære, der kun holdes af seks procent af handelsskoler over hele verden. Det er bedømt til en top-85 handelshøjskole i USA af Bloomberg Businessweek, og siden 2007 er blevet kåret til blandt de bedste handelsskoler i verden af The Princeton Review.

Træning med teknologi

MS in Finance-studerende har ikke kun direkte adgang til kyndige professorer med praktisk ekspertise, men de lærer også at bruge den mest aktuelle teknologi - inklusive SAPs kompustatdatabase, Oracle's Crystal Ball-simuleringssoftware og Bloombergs Professional dataterminal. UTs højteknologiske handelsrum tilbyder studerende praktisk erfaring med investeringsstyring. Uddannelse med teknologi giver studerende en konkurrencefordel i forhold til andre jobansøgere i branchen.

Anvendelse af SAP

SAP, verdens førende virksomhedssystemplatform, er blevet et populært værktøj for Fortune 500-virksomheder. Sykes College of Business-læseplan i anvendt virksomhedsøkonomi bruger SAP i klasseværelset, så studerende lærer med systemer, de sandsynligvis vil bruge på arbejdspladsen. Dette sætter UT i spidsen for at uddanne finansstuderende til at anvende moderne finansteori og forretningssystemer, hvilket giver kandidater en betydelig konkurrencefordel. I øjeblikket er UT et af de få universiteter i landet, der har integreret SAP i sit kandidatfinansieringsprogram.

Én gang om året tilbyder UT også TERP10 Academy, som giver intensiv uddannelse til at forberede studerende til at blive en SAP Certified Business Associate med SAP ERP 6.0, en meget omsættelig certificering. Det 10-dages kursus dækker de grundlæggende integrerende forretningsprocesser i SAP, herunder indkøb, produktion, planlægning, projektstyring, salg, kundeservice, kapitalstyring, økonomisk regnskab, menneskelige ressourcer og analyse. På kursets sidste dag kan studerende vælge at deltage i prøven.

Monte Carlo-simulering

Anvendelsen af Monte Carlo-simulering - teknologi, der hjælper med at vurdere risiko ved kvantitativ analyse og beslutningstagning - på internationale finansieringskurser giver studerende grundigt mulighed for at evaluere risiko og afkast i forretningsmodeller. Mange studerende bruger denne færdighed på arbejdspladsen.

Bloomberg-certificering

Huizenga Financial Trading Center inde i Sykes College of Business giver et avanceret læringscenter for studerende, der søger karrierer inden for investeringer. Centret inkluderer adgang til Bloomberg ProfessionalTM-handelsinformation i realtid, hvilket giver de studerende mulighed for at opnå Bloomberg-certificering.

123784_UT-12.jpg

Forberedelse til den globale økonomi

Dagens virksomheder konkurrerer på et globalt marked, der er påvirket af forskellige kulturer, økonomier og tankesæt. Det er vigtigt for UT-studerende at forstå, hvordan disse forskelle påvirker internationale forretningsforbindelser og operationer. Højdepunktet for Sykes College of Business-uddannelse tilvejebringes tværkulturelle forretningsbegreber i hele læseplanen, hvilket giver et globalt perspektiv og giver uvurderlige muligheder for stipendium og rejser.

Efterhånden som verdensøkonomier fortsætter med at blande sig og stramme, er det et nøgleinitiativ fra Sykes College of Business at producere kandidater, der genkender smeltedigelen af kulturer, der findes på arbejdspladsen. MS in Finance-kurser diskuterer internationale finansielle markeder, internationale paritetsbetingelser, afdækning af udenlandske pengestrømme, arbitrage-porteføljer, international kapitalbudgettering, international porteføljetildeling og internationale kapitalomkostninger. Studerende har også muligheden for at deltage i UTs robuste studie i udlandet. Professorerne fører hvert år flere uddannelsesrejser til Asien, Sydamerika og Europa. Virksomheder, der har ansat UT-akademikere inkluderer:

 • Bank of america
 • Bloomberg LP
 • Citi
 • Deloitte
 • Depository Trust & Clearing Corporation
 • EY
 • Franklin Templeton Investments
 • GE
 • Microsoft Corporation
 • PwC
 • Raymond James
 • SAP
 • Sykes virksomheder
 • T. Rowe Price
 • TIAA-CREF
 • USAA
 • Wells Fargo

Adgangskrav og dokumenter

For at ansøge skal du udfylde enten papiret eller en online ansøgning. Ansøgninger gennemgås ikke, før Office of Graduate and Continuing Studies modtager alt det krævede materiale. Studerende får besked om optagelsesbeslutning, efter at materialer er modtaget og evalueret.

 • Afsluttet ansøgning.
 • $ 40 ansøgningsgebyr.
 • Officielle udskrifter af alt tidligere college-arbejde modtaget direkte fra hver institution.
 • Graduate Management Admissions Test (GMAT) eller Graduate Records Examination (GRE) er påkrævet. I afventning af godkendelse, kan ansøgere indgive en anmodning om at give afkald på GMAT gennem deres optagelsesrådgiver, hvis de opfylder følgende kriterier:
  • MS i finansieringsansøgere, der har bestået ethvert niveau af CFA-eksamen
   ELLER
  • Ansøgere fra MS i finansiering, der fremlægger tilstrækkeligt bevis, at de opfylder ALLE følgende kriterier:
   • Tre eller flere års relevant erhvervserfaring inden for de sidste fem år (relevant erhvervserfaring er uden for adgangsniveauet inden for et af følgende områder: investeringsbank, forskningsanalytiker, private equity, fusioner og erhvervelser, venturekapital og porteføljestyring) . Ansøgeren skal forelægge en undersøgelse af enhver arbejdserfaring, der ikke er opført, til gennemgang. Administrative, back-office og salgspositioner kvalificerer typisk ikke til at give afkald på GMAT. Erhverv, der kræver kvantitative og analytiske færdigheder i deres praksis, foretrækkes.
   • En erhvervsgrad fra en regionalt akkrediteret institution med en GPA på 3,0 eller bedre.
   • Optjent af en bedømmelse af B eller bedre på hvert af følgende kurser: ACC202, ACC203, FIN 310, ECO 204, ECO 205, QMB 210, MKT 300 (eller svarende til disse kurser på din bachelorinstitution).

   BEMÆRK: opfyldelse af ovennævnte kriterier kvalificerer kun en studerende til at anmode om en GMAT-afkald. Alle fravigelser fra GMAT gennemgås individuelt og skal godkendes af et udvalg. Kontakt din optagelsesrådgiver for mere information.
To professionelle referenceformularer (PDF) udfyldt af enkeltpersoner, der attesterer ansøgerens faglige baggrund og akademiske potentiale. Anbefalingsbrev accepteres, hvis det foretrækkes.Professionel cv.Personlig erklæring: Beskriv dine professionelle mål i cirka 500-1.000 ord, og hvordan en kandidatgrad fra University of Tampa vil hjælpe dig med at nå disse mål. På sin side kan du også ønske at understrege, hvad du kan bidrage til kandidatuddannelsen.Individuelle samtaler anbefales, men kræves ikke.Arbejdserfaring anbefales, men kræves ikke.Internationale ansøgere: Test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) eller International English Language Testing System (IELTS) -rapport.

Ansøgningsfrister

Ansøgninger vurderes løbende for efterår, forår og sommer. Kvalificerede studerende optages, indtil pladserne er fulde for den relevante periode. På grund af det rullende grundlag er optagelse konkurrencedygtig, og studerende opfordres til at ansøge tidligt, da der ikke er nogen ansøgningsfrister. Beslutninger træffes inden for et par uger fra det tidspunkt, hvor den studerende afslutter deres ansøgning.

Senest opdateret May 2020

Om skolen

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB acc ... Læs mere

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB accreditation — a recognition that places us among the top 5 percent of graduate business schools worldwide. Minimer

Akkrediteringer

AACSB Accredited