MS i fødevare- og ernæringsvidenskab
North Carolina A&T State University
Nøgleinformation
Campus placering
Greensboro, USA
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
USD 5.278 / per semester *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* samlet in-state undervisning og gebyrer: $5.277,56 | samlet uden for statens undervisning og gebyrer: $11.677,56. Der kan forekomme yderligere gebyrer. Gebyrer kan ændres
Introduktion
Master of Science i fødevare- og ernæringsvidenskab er designet til at udvikle den grundlæggende viden og færdigheder, der er nødvendige for at udføre forskning i fødevare- og ernæringsvidenskab og andre relaterede områder. Det udvikler også kompetencer til at arbejde som fødevare- og ernæringsspecialister inden for uddannelse eller med andre lokale ernæringsbureauer og fødevareindustrier. Programmet udvikler også teoretiske og eksperimentelle kompetencer, der er nødvendige for at forfølge yderligere kandidatstudier eller opnå professionelle grader.
Fødevare- og ernæringsvidenskab er fokuseret på menneskelig ernæring og sundhed, fødevareservice, fødevaresikkerhed og -kvalitet og videnskaben om udvikling af fødevareprodukter. Studerende tager kurser i kemi, mikrobiologi, sygepleje og menneskelig udvikling samt ernæring og sundhed.
Galleri
Indlæggelser
Læreplan
Samlet antal kredittimer: 30
Kerneblok— (17,0 timer) | Fødevarevidenskabskoncentration (6,0 timer) | |
|
| |
Ernæringsvidenskabelige koncentration (6,0 timer) | Omfattende eksamen (0,0 timer) | |
|
| |
Specialevalg (7,0 timer) og forsvar | Ikke-afhandling Option Practicum (7,0 timer) | |
|
|
Samlet programkredittimer 30.0
Fødevarevidenskab Koncentration Valgfag | Ernæringsvidenskabelige koncentrationsvalgfag | Yderligere valgfag – forudgående godkendelse påkrævet |
|
|
|
Programresultat
- Efter afslutningen af deres kurser vil de studerende præcist kommunikere skriftligt deres viden om avancerede begreber og principper relateret til mad og ernæringsvidenskab.
- Efter afslutningen af deres kurser, vil de studerende effektivt udtrykke i en mundtlig præsentation deres viden om fødevarer og ernæringsvidenskabelige begreber, principper og tendenser.
- Efter afslutningen af deres kurser vil de studerende læse og analysere videnskabelig litteratur inden for fødevare- og ernæringsvidenskab for nøjagtigheden af forskningsteknikker og bidrag til disciplinen.
- Efter afslutningen af afhandlingsmuligheden vil de studerende udvikle forskningsspørgsmål, hypoteser og forskningsmetodologi til at løse et problem inden for fødevare- og ernæringsvidenskab.
- Efter afslutningen af programmet vil de studerende identificere og anvende passende teorier til at løse mad- og ernæringsrelaterede problemer, der påvirker samfundet.
Programundervisning
Karrieremuligheder
En grad i fødevare- og ernæringsvidenskab vil forberede dig til karrierer inden for ernæring, sundhedspleje og madtjenester. Graden forbereder også studerende til forsknings- og udviklingsfag, der anvender teknologi til at udvikle nye fødevarer og forbedre kvaliteten og sikkerheden af fødevarer og tjenester.
Master of Science (MS) - Fødevare- og ernæringsvidenskabernes læseplan forbereder kandidatstuderende til karrierer inden for forskning, kvalitetskontrol, college-instruktion, samfundsernæring, fødevareindustrien og med Cooperative Extension og andre offentlige servicebureauer.
English Language Requirements
Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.