MS i handel

Generelt

Program beskrivelse

MS i handel

En premier mester er i ledelse program, rangeret # 1 i USA af The Economist

Overveje en mindre traditionel, men mere karriereforøgende vej-UVAs MS i handel, en STEM-udpeget grad. Udnyt din bachelorgrad med erhvervslivet og pivot til en karriere inden for analyse, økonomi, regering, sundhedspleje, ledelse, marketing eller nonprofit. På bare 10 måneder vil du præsentere for de øverste ledere, lære at arbejde effektivt på forskellige hold og udvide dit globale tankegang gennem en global nedsænkning erfaring til Europa, Asien, Latinamerika, Indien eller Mellemøsten.

Hør om værdien af MS i Commerce Program fra alumner og studerende.

akademikere

Fremskynde læringskurven

I MS in Commerce Program vil du blive udfordret til at integrere det disciplin-specifikke færdighedssæt, du udviklede som liberal arts, videnskab eller ingeniørstuderende inden for rammerne af global forretning. Du kan blive overrasket over, hvor hurtigt dit perspektiv skifter og hvor hurtigt du kan erhverve de nødvendige analytiske værktøjer til at vurdere komplekse forretningsmuligheder. Og det der typisk tager mange år at lære "på jobbet", absorberes hurtigt, da du engagerer dig i omhyggeligt udvalgte casestudier, teamprojekter og diskussioner i klassen med branchens ledere, der har til formål at skærpe din kritiske tænkning og forfine dine executive præsentationsfærdigheder.

Del 1: Byg et fundament i erhvervslivet

Integreret kerneoplevelse (17 point)
Få en 360-graders visning af forretninger via kursusindhold, integrerende projekter og casestudier, der udvikler en forståelse af virkelige erhvervsproblemer.

Del 2: Udvikle en specialitet

Business Analytics (15 point)
Lær de færdigheder, teknologier og praksis, der er nødvendige for at designe, oprette og analysere datasæt samt rapportere meningsfuld indsigt til forskellige målgrupper.

Finansiering (15 point)
Udvikle en omfattende forståelse af globale finansielle markeder og systemer sammen med de finansielle, analytiske og beslutningstagningsværktøjer, der er nødvendige for succes.

Marketing

Del 3: Undersøg den globale kontekst for erhvervslivet

Global Immersion Experience (GIE Abroad) (8 point)
Udforsk førstehånds udfordringerne i global forretning og lær dynamikken i erhvervsklimaet i en stor region i verden.

Indlæggelser

McIntire School of Commerce søger velafrundede personer, der bringer exceptionelle intellektuelle evner, bevist akademisk forberedelse og en passion for deres valgte fagområde. Den kandidatuddannelsesudvalg søger evidens for stærk akademisk evne og karakterkarakter, som motivation, modenhed, fasthed, integritet, evne til at arbejde med andre, selvtillid og ledelse. Vi stræber efter at opnå et klassemiljø med mange forskellige perspektiver og livserfaringer.

Tidsfrister

MS i Commerce Program begynder en gang om året, der starter i midten af august og afsluttes kursusarbejde i slutningen af juni. Ansøgninger til programmet accepteres på rullende optagelse fra november til juni.

Ansøgninger modtaget efter den 1. juni deadline vil blive gennemgået rullende, så længe der er plads til rådighed. Bemærk venligst, at den anbefalede frist for internationale ansøgere, der for øjeblikket studerer uden for USA, er 1. januar, og fristen for overvejelse i den første runde af stipendierne er 1. februar.

* Internationale ansøgere, der ansøger om deadline 1. januar, skal bemærke, at alle krævede materialer skal være modtaget inden deadline dato, herunder officielle test scoringer, anbefalinger og kursus-til-kursus legitimationsevalueringer, når det er relevant. Ufuldstændige applikationer vil ikke blive gennemgået, før alle materialer er modtaget.

Senest opdateret Juli 2019

Om skolen

The McIntire School of Commerce is regarded as one of the nation's finest business schools, offering world-class programs at the undergraduate, graduate, and certificate levels. McIntire’s undergradua ... Læs mere

The McIntire School of Commerce is regarded as one of the nation's finest business schools, offering world-class programs at the undergraduate, graduate, and certificate levels. McIntire’s undergraduate program offers students a Bachelor of Science in Commerce degree; students may choose to concentrate in Finance, Accounting, Marketing, Management, or Information Technology. Minimer
Charlottesville , Barcelona + 1 Mere Mindre