MS i miljø- og grønkemi

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

MS Environmental Chemistry

At øge offentlighedens bevidsthed om miljøtilstanden, kemisk produktsikkerhed og nye kemiske lovgivningsmæssige politikker skaber efterspørgsel efter ledere, der er i stand til at forstå de videnskabelige underliggende miljøudfordringer og udvikle innovative løsninger.

Master of Science i miljø- og grønkemi uddanner den næste generation af eksperter med en tværfaglig læseplan, der fremmer færdigheder i evaluering af miljøtilstanden og design af grønnere teknologier. Dette unikke 30-timers-program lægger vægt på både miljøkemi og grøn kemi, design af nye kemikalier og kemiske processer med minimal miljøpåvirkning.

Dette program ligger i hjertet af Washington, DC, og drager fordel af dets nærhed til statslige agenturer og afdelinger samt andre institutter i DC-området, privat praksis og ngo'er.

Læringsresultater & mål

Programmets tilsigtede læringsresultater er for studerende at:

  • Opnå et niveau af teknisk evne og viden inden for miljø / grøn kemi og beslægtede samfundsvidenskaber til at fungere som fagfolk inden for deres disciplin;
  • Få erfaring med at udføre forskning ved hjælp af tekniske og problemløsende færdigheder for at bidrage til deres felt i form af et capstone-projekt;
  • Få kommunikations- og præsentationsevner, der er i overensstemmelse med faglige standarder;
  • Vær godt positioneret for at få beskæftigelse eller fortsætte uddannelse mod en doktorgrad i kemi, bæredygtighed eller beslægtede områder.

Institut for Kemi - Columbian College of Arts & Sciences fra GW Arts & Sciences på Vimeo.

Indlæggelser

Optagelsen til programmet koordineres af programdirektøren i samarbejde med direktøren for kandidatstudier på kemiafdelingen. Alle kandidater skal indsende GRE-scoringer og have en bachelorgrad i naturvidenskab eller ingeniørvidenskab, der inkluderer en baggrund i de grundlæggende kemiområder med en GPA på 3.0 eller derover.

Kandidater skal mindst have afsluttet:

  • 2 semestre i generel kemi
  • 2 semestre af organisk eller uorganisk kemi
  • 1 semester kvantitativ og / eller instrumentel analyse (anbefalet)

Kursuskrav kan også opfyldes ved at tilmelde dig GW-kurser, der er valgt i samråd med programdirektøren. Derudover kan programlederen fravige kursuskrav efter skøn.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning.

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning. Minimer