MSE i elektroteknik

Generelt

Program beskrivelse

Den MSE EE grad er en forsknings- og speciale-baseret program med fokus på anvendelse af elektroteknik til bæredygtige systemer og avancerede tekniske projektering.

Kandidater med denne grad besidder avancerede ekspertise og er godt kvalificeret til at arbejde som ledere i bæredygtigt design, forskningslaboratorier, og iværksættervirksomheder organisationer. Denne grad giver også forskning erfarne og et stærkt fundament for yderligere graduate studier i en elektrisk ingeniør Ph.D. program. Studerende, der ikke planlægger på yderligere kandidatoverbygningen kan også være interesseret i ikke-afhandling Meng EE program.

Vi accepterer studerende fra en bred vifte af uddannelsesmæssige baggrunde, men forventes alle studerende til at besidde beherskelse af centrale fundamentale elektrotekniske områder. Hvis en studerendes bachelor grad ikke er i Electrical Engineering, er der yderligere naturligvis krav, der skal udfyldes, før en studerende er optaget.

Dette program hjælper studerende, der ønsker at fremme deres ingeniøruddannelse og tilegne sig den viden og færdigheder til at tackle vigtige tekniske spor i vores tid: bæredygtighed og innovation. Planen for undersøgelsen har virkelige verden relevans og overvejer, hvordan bæredygtige systemer indvirkning økonomi, design og brugervenlighed.

Hvad kan jeg gøre med en civilingeniør?

Den viden, der opnås i løbet af dette program, i vægt område af valg, vil forberede dig til at tackle virkelige verden tekniske udfordringer, leverer løsninger til komplekse tekniske problemer, og skabe produkter, der vil gavne samfundet. Den civilingeniør vil hjælpe du indtaster et tilfredsstillende, produktiv og spændende erhverv, eller fortsætte til en doktorgrad.

Programmet vil hjælpe dig med at forstå anvendelsen af ​​dit erhverv til bæredygtighed og / eller avanceret teknisk design. Fakultetet er engageret i forskning og dens kreativ anvendelse til relevante problemer, og du vil få mulighed for at slutte sig til dem. Metoderne til design og innovation er nødvendige for en vellykket udvikling af bæredygtige systemer. På samme måde kan principperne om bæredygtighed fremme innovation og økonomisk udvikling. Ved at kombinere de to temaer, vil du have mulighed for at konstruere en lysere fremtid for dig selv og for verden.

Studerende, der ønsker at tjene deres bachelor- og kandidatgrader samtidigt kan kvalificere sig til vores Accelerated program, der giver eleverne mulighed for at tælle seks enheder mod begge grader, forkorte tid til eksamen.

Med yderligere uddannelse, en af ​​disse stier er mulig:

 • Bæredygtighed eller Design Engineer
 • Engineering Consultant eller Entrepreneur
 • Undervisning og Forskning Fakultet
 • Forskning og udvikling Engineer

University Krav

For at modtage en kandidatgrad på Northern Arizona University, skal du udfylde en planlagt gruppe af kurser fra en eller flere fagområder, som består af mindst 30 enheder af graduate-niveau kurser. (Mange kandidatuddannelser kræver mere end 30 enheder.) Du skal desuden komplet:

 • Alle krav til dine specifikke faglige plan (er). Dette kan omfatte en afhandling.
 • Alt graduate arbejde med en kumulativ kvotient på mindst 3,0.
 • Alt arbejde hen imod kandidatgrad skal være afsluttet senest seks år i træk. De seks år begynder med semesteret og år for adgang til programmet.

Udover University Krav:

 • Forskning og Speciale (6 enheder)
 • Graduate-niveau matematik eller statistik (3 enheder)
 • Core Kurser i bæredygtige systemer og avancerede tekniske projektering (6 enheder)
 • Valgfag (15 enheder)

YDERLIGERE adgangskrav

Adgangskrav ud over optagelse til NAU er påkrævet.

 • NAU Graduate Online ansøgning er påkrævet for alle programmer. Nærmere oplysninger om adgangskrav er inkluderet i online-ansøgning.
 • Bachelor-grad fra et regionalt akkrediteret institution
 • Kvotient (GPA) på 3,00 (skala er 4.00 = "A"), eller tilsvarende.
 • Adgang til mange kandidatuddannelser er på et konkurrencemæssigt grundlag, og programmer kan have højere standarder end dem, der er oprettet ved Graduate College.
 • Udskrifter

For detaljer om graduate indrejsepolitikken, besøg Graduate Admissions Policy Internationale ansøgere har yderligere adgangskrav. Se venligst de International Graduate Admissions Policy Individuelle program adgangskrav omfatter:

 • BS grad i Engineering eller færdiggørelse af forudsætning kurser (se afdeling hjemmeside for detaljer)
 • GRE® reviderede General Test
 • 3 breve af anbefaling
 • Personlig erklæring eller essay

Da MS-program lægger vægt tværfaglige emner, kan eleverne ønsker at tage kurser uden for deres primære fokus område. Nogle kurser kan kræve forudgående afslutning af forudsætning kurser. Andre krav til civilingeniør studerende omfatter følgende:

 • Du er ansvarlig for at vælge stolen og medlemmer af din rådgivende udvalg inden afslutningen 9 enheder af kurser.
 • Du skal indsende en plan for undersøgelse, der viser alle kurser har til formål at opfylde MS grad krav fra den første måned af det semester, hvor du tager din 10th kredit.

De valgfrie og matematik / statistik kurser er udvalgt i samråd med og acceptabel for den studerendes kandidat udvalg og dets formand.

Accelereret Bachelor / Master Plan Option

Dette program er tilgængelig som en Accelerated Bachelor / Kandidat Plan. Accelererede programmer giver mulighed for udestående bachelorer arbejder på deres bachelorgrad til samtidig begynde at arbejde på en kandidatgrad, som kan give dem mulighed for at fuldføre begge grader i en accelereret måde ved at anvende 6 enheder mod begge grader. Studerende skal gælde for den accelererede program og kandidatuddannelsen ved ansøgningsfristens udløb, og opfylder alle krav som anført om fremskyndet bachelor / kandidatuddannelser at komme i betragtning til optagelse. Adgang til programmer er konkurrencedygtig og kvalificerede ansøgere kan nægtes på grund af begrænsninger på antallet af studerende optaget hvert år. Vær sikker på at tale med din rådgiver om din interesse i Accelerated Programmer.

Vær opmærksom på at nogle kurser kan have forudsætninger, at du også skal tage. For forudsætning information klik på kursus eller se din rådgiver.

Student Learning Outcomes

Engineering MS med en vægt på borgerlige og Environmental, datalogi, elektriske eller mekaniske Engineering Civilingeniør (MSE) er en afhandling-baseret / forskning fokuseret kandidatgrad program. Eleverne arbejder tæt sammen med et fakultet rådgiver til at udvikle en personlig forskningsplan inden for deres vægt område (Civil and Environmental, datalogi, Elektrisk, eller Mekanik), som gør det muligt for studerende at designe og gennemføre en original forskningsundersøgelse i deres fagområde. Denne grad program er værdifuldt for ingeniører interesserede i at forfølge ph.d.-studier, akademiske karrierer, eller professionelle karriere inden for forskning eller produktinnovation.

 • Demonstrere evnen til at anvende kandidatniveau kritisk tænkning færdigheder til at formulere og løse avancerede ingeniørmæssige problemer i vægt området (borgerlige og Miljø, datalogi, El, eller Mekanik):
 • Tilegne sig viden om avancerede nutidige engineering emner og beregningsværktøjer specifikke for vægt-området.
 • Udvikle evnen til at identificere, formulere og løse avancerede ingeniørmæssige problemer er relevante for vægt-området.
 • Udvikle evnen til at syntetisere, forklare, kontrollere, og begrunde løsninger på komplekse specifikke for vægt området ingeniørmæssige problemer.
 • Demonstrere evnen til selvstændigt og kreativt designe og gennemføre undersøgelser:
 • Vurdere stade i deres fagområde, herunder en grundig litteraturgennemgang
 • Design en forskningsundersøgelse af personlige eller faglig interesse og betydning, herunder: planlægning, organisering, planlægning og udførelse af projektet med vejledning og input af deres speciale rådgiver.
 • Anvend selvstændigt og kreativt passende tekniske teorier og værktøjer i retning af at finde en holdbar løsning på specialeemne.
 • Udføre og fortolke komplekse kvantitative analyser specifikke for specialet.
 • Demonstrere evnen til effektivt at formidle resultaterne af en omfattende forskningsundersøgelse / projektet gennem mundtlige oplæg og publikationer:
 • Opret en offentliggørelse papir afspejler integration af viden erhvervet gennem afhandlingen studiet.
 • Evaluere effektiviteten af ​​projektet og konsekvenserne af de resulterende data
 • Syntetisere og præsentere relevans forskningsundersøgelse i både tekniske og ikke-tekniske termer.
 • Levere en mundtlig præsentation for jævnaldrende sammenfatter udføres på forskningsundersøgelse og dens resultater arbejde.
 • Foretag en afhandling forsvar til et fællesskab af fakultetet og kammerater
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experi ... Læs mere

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experience, which is guided by a dedicated and distinguished faculty committed to teaching, individual engagement, and research excellence. Minimer