Hvorfor vælge dette kursus

5G og kommende generation af kommunikationssystemer forbinder næsten alt i verden omkring os. Ligesom opfindelsen af flyrejser og internettet, vil det blive vanskeligt at forestille sig livet uden det.

På vores MSc i 5G og Future Generation Kommunikationssystemer vil du være i forkant af denne udviklende, spændende sektor. Hos Surrey er vi internationalt anerkendt i fremtidig forbindelse - vores banebrydende 5G Innovation Center er hjemsted for verdens største akademiske forskningsgruppe med speciale i 5G-kommunikation.

Ved hjælp af softwaresimulatorer og testbeds genererer vores forskning nye koncepter i marken og omdanner ideer til fremtidstænkende løsninger til morgendagens verden

Hvad du vil studere

Mobil kommunikation er hurtigt ved at blive den vigtigste telekommunikationsinfrastruktur i verden.

Med teknologi som 5G vil mobilkommunikation forbinde alt fra transport til fabrikker, hjem og selvfølgelig mennesker selv. Ved at tilbyde smartere driftseffektivitet på forskellige områder kan denne teknologi forbedre landets samlede produktivitet.

Vores MSc i 5G og Future Generation-kommunikationssystemer vil give dig mulighed for at forstå de tekniske aspekter af dette hurtigt udviklende felt samt nye systemer til understøttelse af bredbåndsmobil internet.

Surrey er hjemsted for verdens største akademiske forskningsgruppe inden for 5G-kommunikation med stiftelsesmedlemmer inklusive Storbritanniens største mobiloperatører, så du vil blive udsat for avancerede kommunikations- og studiemoduler på både 4G- og 5G-teknologier.

Professionel anerkendelse

MSc - Institution for teknik og teknologi (IET).

Akkrediteret af Institut for Ingeniør og Teknologi på vegne af Ingeniørrådet som opfylder kravene til videreuddannelse til registrering som en chartret ingeniør. Kandidater skal have en CEng-godkendt BEng / BSc (Hons) bachelor-første grad for at overholde de fulde CEng-registreringskrav.

Forskning

Vores afdeling er hjemsted for Institut for Kommunikationssystemer. Dette huser mere end 100 forskere, der arbejder på tværs af mange kommunikationsteknologier, herunder 'tingenes internet', satellit, sikkerhed og radio samt dets centrale forskningsnav - 5G Innovation Center (5GIC). Over £ 100 millioner investeringer i værdi fra regering og industri gør det muligt for 5GIC at pionere morgendagens forbundne samfund og den digitale økonomi. Dine studier vil blive informeret af nogle af verdens bedste innovation og undersøgelser.

Graduate prospekter

Vores kandidater er kommet videre til at arbejde i store mobil- og satellitfirmaer, herunder British Telecom, EE, 3, Huawei, Samsung, Vodafone og Telefonica.

Faglig år struktur

Hvis du studerer dette kursus på fuld tid, studerer du otte moduler i løbet af året - fire i hvert semester. I løbet af det første semester vil du også ansøge om og blive enige om et projekt med en akademisk vejleder og begynde det indledende arbejde med projektet, før du arbejder på det på fuld tid efter afslutningen af semester 2. Fra det tidspunkt har du cirka to og en halv måned for at afslutte arbejdet og skrive din afhandling.

Du kan også studere dette kursus på deltid, der tager mellem to og fem år. Længden afhænger af, hvor mange moduler du studerer hvert år. Du kan studere mellem to og seks moduler hvert år. Vi anbefaler deltidsstuderende at arbejde på deres projekt i deres sidste studieår, når alle otte moduler enten er afsluttet eller er tæt på færdiggørelse.

Adgangskrav

Mindst en 2: 2 UK-grad i enten kommunikationsteknologi, computerteknik, elektroteknik, elektroteknologi, elektronikteknik, elektronisk teknik, informations- og kommunikationsteknologi, fysik eller telekommunikationsteknologi eller en anerkendt tilsvarende international kvalifikation. Vi vil også overveje relevant arbejdserfaring, hvis du ikke opfylder disse krav.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 43 flere kurser fra University of Surrey »

Senest opdateret September 19, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2020
Duration
1 - 5 år
Deltid
Fuldtid
Price
21,700 GBP
UK / EU-studerende: £ 10.300 Udenlandske studerende: £ 21.700 på fuld tid) | UK / EU-studerende: £ 1.100 * Oversøiske studerende: £ 2.400 * (deltid) * pr. 15 studiepoeng
Deadline
Juli 20, 2020
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2020
End Date
Okt 2021
Ansøgningsfrist
Juli 20, 2020

Okt 2020

Location
Ansøgningsfrist
Juli 20, 2020
End Date
Okt 2021