MSc Agri-food Technology med professionel praksis
University of Lincoln
Nøgleinformation
Campus placering
Lincoln, Det Forenede Kongerige
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
14 Måneder
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* international| hjem på fuld tid: £9.000 om året
Introduktion
Den globalt vigtige landbrugsfødevaresektor er uløseligt forbundet med udfordringer omkring brug af jord og vand, klimaændringer, bæredygtighed, sundhed og velvære. Dette industri-guidede program har til formål at udstyre studerende med de avancerede færdigheder, viden og ekspertise, der er nødvendige for at påtage sig tekniske og produktionsledelsesroller inden for denne voksende industri.
Studerende på Lincoln har mulighed for at studere en række fremadskuende emner såsom avanceret afgrødevidenskab, avanceret fødevarefremstilling, udvikling af nye produkter og processer, fødevaresikkerhed og teknisk ledelse, agri-robotik, såvel som kommerciel, operationel og forsyning kædeledelse.
I løbet af programmet har du muligvis chancen for at besøge landbrugsfødevareorganisationer for at se den praktiske anvendelse af emnet. Udflugter eller besøg vil fortsætte, så længe restriktioner tillader det. Du har muligvis også mulighed for at høre fra en række gæstetalere.
Studerende på MSc Agri-food Technology with Professional Practice-uddannelsen får mulighed for at gennemføre et Collaborative Research Project i samarbejde med en industripartner. Studerende forventes at identificere og sikre deres egne industriprojekter, men støtte er tilgængelig for dem, der har brug for det. Det kan være med en af universitetets branchepartnere eller med en uafhængig organisation.
"Disse oplysninger var korrekte på tidspunktet for udgivelsen (juli 2023)"
Galleri
Indlæggelser
Læreplan
Hvordan man vurderes
Der anvendes en række vurderingsmetoder i løbet af dette kursus, herunder essays, eksamener, mundtlige præsentationer og praktiske øvelser. Disse vurderinger er designet til at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for en karriere i sektoren.
University of Lincoln politik for vurderingsfeedback har til formål at sikre, at akademikere vil returnere kursvurderinger til studerende omgående - normalt inden for 15 arbejdsdage efter afleveringsdatoen.
Funktioner
Studerende i dette program vil have adgang til brancherelevante specialteknologier og nyt udstyr på både universitetets nationale center for fødevareproduktion (NCFM) og Riseholme campus. Rejseudgifter mellem campusser vil blive dækket af Lincoln Institute for Agri-food Technology.
National Center for Food Manufacturing, der ligger i Holbeach, er forpligtet til at hjælpe sektoren med at innovere. Det arbejder sammen med arbejdsgivere og partnere hen imod dette mål, hjulpet af universitetets partnerskab med førende udstyrsleverandører og specialfaciliteter, fødevarefabrikker og banebrydende automatisering.
Vores arbejdsgiver- og brancheforbindelser giver mulighed for at netværke, hvilket kan føre til placeringsmuligheder for studerende, der vælger at gennemføre Professional Practice-ruten.
Studerende på dette kursus vil have mulighed for at studere på vores Riseholme campus, der ligger kun tre miles nord for Lincoln på en smuk parkcampus.
Studerende kan også have chancen for at besøge landbrugsfødevirksomheder, hjælpe dem med at forstå de praktiske anvendelser af deres viden og høre fra en række gæstetalere om bæredygtighed i fødevareindustrien og landbrugsrobotik.
En landlig indstilling
Universitetets Riseholme Park Campus ligger kun tre miles nord for Lincoln i smukke semi-landlige omgivelser og er hjemsted for Lincoln Institute for Agri-Food Technology, der tilbyder korte kurser i landbrug og agronomi sammen med postgraduate og forskningsprogrammer.
Campusen spænder over mere end 200 hektar med skovområder, parkområder, vandløb og græsarealer. Det har en fungerende gård og en række kulturarvsmetoder, der er centreret omkring den historiske Grade II-fredede Riseholme Hall.
Universitetets National Center for Food Manufacturing (NCFM) er baseret i Holbeach, i det sydlige Lincolnshire. Dette centrum til fødevareproduktionsteknologi leverer specialiserede faciliteter og industristandardudstyr, herunder analytiske laboratorier med et testkøkken og sensorisk testpakke, et teknikeruddannelsescenter og behandlingsfaciliteter.
Akkrediteringer og medlemskaber
Dette kursus er akkrediteret af Institute of Food Science and Technology (IFST). IFST er Storbritanniens førende professionelle organisation for fødevarevidenskab og -teknologi.
Forskning
University of Lincoln har lanceret verdens første Center for Doctoral Training in Agri-Food Robotics i samarbejde med University of Cambridge og University of East Anglia. Dette nye avancerede træningscenter i agro-fødevarerobotik skaber den hidtil største kohorte af Robotics and Autonomous Systems (RAS)-specialister til de globale fødevare- og landbrugssektorer takket være en finansieringspris på flere millioner pund fra Engineering and Physical Sciences Forskningsrådet (EPSRC).
Thorvald er en af en række banebrydende robotter og fremtiden for autonomt landbrug. University of Lincoln , gennem Lincoln Institute for Agri-Food Technology, bygger de digitale "hjerner" til at arbejde på Thorvalds stålrammede 200 kg firkantede chassis, der er i stand til at bære en yderligere 200 kg nyttelast.
Interviews
Alle ansøgere, der opfylder de oprindelige akademiske krav til dette kursus, er forpligtet til at foretage et interview med akademisk personale, før der kan træffes en beslutning om tilbud om plads. Det forventes, at ansøgere vil være i stand til at demonstrere en stor interesse for landbrug og alle aspekter af farm-to-fork-processen. For at gøre denne proces tilgængelig for alle ansøgere bruger vi Skype som det foretrukne medium for de ansøgere, der ikke er i stand til at rejse til Lincoln inden programmets start.
Hvordan du studerer
Denne kandidatuddannelse er bevidst vidtrækkende og er designet til at forberede de studerende på muligheder på tværs af den brede og hurtigtgående landbrugsfødevaresektor. Programmet tager en holistisk, altomfattende, farm-to-fork-tilgang, der anerkender behovet for at optimere ydeevnen og bedst forsikre / kontrollere fødevareprodukterne i fødevareforsyningskæden.
Programmoduler
- Avanceret fødevareproduktion
- Agro-robotik
- Digitalisering i landbrugsfødevareindustrien
- Fødevaresikkerhed og teknisk ledelse
- Globale Agri-food Supply Chain Systems
- Ny produkt- og procesudvikling
- Principper for afgrødevidenskab
- Forskningsmetoder
- Samarbejdsprojekt
Efter det underviste element i programmet, vil de studerende gennemføre et Collaborative Research Project, hvor de vil have mulighed for at skabe kontakter og anvende deres viden i et virkeligt miljø med en seks måneders professionel praksisrute.
Studerende forventes at betale for deres egne rejse-, opholds- og generelle leveomkostninger, mens de udfører dette projekt. De studerende forventes at identificere og sikre deres egne projekter. Support er tilgængelig for dem, der har brug for det.
Kontakt og uafhængig undersøgelse
Ugentlig kontakttid på dette program kan variere afhængigt af de enkelte moduler og studiestadiet. Studiet på postgraduate-niveau involverer en betydelig del af uafhængig undersøgelse, hvor man udforsker det materiale, der er dækket af forelæsninger og seminarer. Som en generel vejledning, for hver time brugt i klassen, forventes eleverne at bruge mindst to til tre timer i en selvstændig undersøgelse. For mere detaljeret information kontakt venligst programlederen.