MSc Bæredygtig Fødevarer og Naturressourcer

Generelt

Program beskrivelse

Masters i bæredygtighed af fødevarer og naturressourcer

  • Denne kandidatuddannelse vil køre, underlagt validering af Liverpool John Moores University

Undervist ved Centre for Alternative Technology (CAT), som pionerer bæredygtighedspraksis og teori i Storbritannien, er dette det første MSc-kursus at integrere de sociale, politiske, økonomiske og praktiske aspekter af bæredygtig mad og naturressourcer. Denne masteruddannelse tackler disse temaer gennem en kombination af akademisk studie, diskussion og praktisk praktisk arbejde. Vores MSc-program undervises enten ved fjernundervisning eller gennem boligblokke i en af ​​de mest innovative miljøbygninger i Storbritannien eller via en blanding af de to.

En fleksibel kandidatgrad designet til at udvikle en streng forståelse af transformationsmæssige reaktioner på de gennemgribende virkninger, som økonomiske strukturer og miljøforandringer har på kost, sundhed, bæredygtighed og samfundsbeføjelse. Kurset skal dække globalisering, corporate og økonomisk kontrol, øget global befolkning og virkningerne af landbrugs-og landbrugsproduktionens produktion på økosystemer og vores miljø.

Vi giver vores MSc-studerende den viden, færdigheder og erfaring, der er nødvendige for at udvikle en karriere inden for miljøsektoren og påvirke. Programmet trækker på vores ekspertpersonale (https://gse.cat.org.uk/index.php/postgraduate-courses/msc-sustainability-in-energy-provision-and-demand-management/sepdm-staff-profiles) og et bredt udvalg af akademikere og specialiserede gæsteforelæsere - folk der har lavet ekstraordinære bidrag til miljøtænkning og handling.

Hvordan læres kurset?

Vores MSc-program undervises enten ved fjernundervisning eller gennem boligblokke i en af ​​de mest fantasifulde miljøbygninger i Storbritannien eller i en blanding af de to.

Hvilken kvalifikation vil du modtage?

Vellykket gennemførelse af programmet MSc Bæredygtig Fødevarer og Naturressourcer på Centre for Alternative Technology fører til tildeling af Master of Science (MSc) ved Liverpool John Moores University.

Modulerne inkluderer

Programmet anvender begreberne bæredygtighed og transformationstilpasning til at skabe en forståelse af bæredygtig fødevare- og ressourceforvaltning på tværs af skalaer, herunder byer, samfund, gårde, industri og individ. Du vil studere aspekter af mad og naturressourceforvaltning i en bred bæredygtighedskontekst gennem fokuserede, intensive modul uger, der vil hjælpe dig med at forstå:

• økosystemer og biodiversitet • jord og ressourcer i byer • bæredygtige materialer, forsyningskæder og energiforsyning • Videnskaben om mad og voksende; • politiske og økonomiske aspekter • bæredygtig fødevareforvaltning, kost og sundhed.

Hvorfor studere hos CAT?

At studere ved Centre for Alternative Technology (CAT) er en helt unik oplevelse. CAT har i de sidste 40 år været i spidsen for miljøbevægelsen, banebrydende levende kulstof og vedvarende teknologi. På GSE-studiet nyder studerende ud af vores omfattende praktiske og akademiske viden, idet de er færdige med de færdigheder, der er nødvendige for at blive førende aktører inden for bæredygtighedssektoren. Få mere at vide om vores faciliteter her: https://gse.cat.org.uk/index.php/postgraduate-courses/msc-sustainability-and-adaptation/sa-site-and-facilities

Praktisk læring

Hos CAT foregår den praktiske læring side om side med akademisk undersøgelse. Institut Centre for Alternative Technology (CAT), et inspirerende læringsmiljø, undervises på stedet. Beliggende i et nedlagt skiferbrud på kanten af ​​Snowdonia National Park er CAT et levende laboratorium for praktiske, bæredygtige løsninger. Den indeholder nogle af de mest innovative og berømte miljøbevidste bygninger i landet, samt et af de mest varierede udvalg af installerede vedvarende teknologier, på stedet vand og spildevandsbehandling, bæredygtigt forvaltet skov og hektar organiske haver.

Fleksibilitet

Det er en fleksibel grad, lært i blokke taget enten med en intensiv bolig ophold på fem eller seks nætter i centrum, eller ved fjernundervisning. MSc studerende kan frit vælge mellem disse undervisningsmetoder for hvert modul. Der er et valg af moduler, taget over et år eller to - hvilket betyder, at graden kan være deltidsarbejde. Det er en kandidatgrad, der er designet til at give dig den bedst mulige oplevelse, samtidig med at du netop møder trykket i moderne erhvervsliv og familieliv.

Immersiv læringsmiljø

Valgfrie boligmodul uger omfatter forelæsninger, seminarer, gruppearbejde og praktik. Anvendt arbejde har tendens til at dominere senere i ugen, når vi har lagt det teoretiske fundament. Disse modul uger giver et virkelig umokkende miljø til at undslippe det daglige liv og anvende dig selv til ny læring. Mange fremtrædende eksperter giver gæsteforelæsninger eller hold seminarer under disse moduler, da det er et kursus, der søger at trække på ekspertise og læring af hele miljøsektoren.

Er dette kurset for dig?

Hvis du gerne vil besøge for en overnatning under et modul, hvor du kan deltage i foredrag og workshops og møde medarbejdere og studerende, så kom til en af ​​vores åbne dage. For at finde ud af mere eller bestille online gå til: https://gse.cat.org.uk/index.php/open-day eller kontakt Graduate School Marketing Officer på study@cat.org.uk

Fødevarer og naturressourcer: Adgangskrav

Kurset Food and Natural Resources skal tage højde for en bred vifte af interesser. For accept på programmet gælder følgende krav:

Bachelorgrad.

Studerende, der ikke har formelle kvalifikationer, men som kan godtgøre, at de har opnået passende viden og færdigheder svarende til standardniveauet, og at de vil drage fordel af og bidrage til programmet, kan accepteres. Studerende kan optages med avanceret stående gennem anerkendelse af kredit eller akkreditering af erfaringsmæssig eller certificeret læring i henhold til University of East London Akkreditering af (Erfaringsmæssige) Læring (A (E) L) politik.

En studerende kan få adgang til et program med avanceret stående, med op til halvdelen af ​​de kreditter, der er forbundet med prisen opnås ved akkrediteret erfaringsmæssig læring eller op to tredjedele gennem akkrediteret certificeret læring. (Hvor en kombination af erfaringsmæssig og certificeret læring er involveret op til halvdelen af ​​studiepoengene for tildelingen, kan opnås ved akkrediteret erfaringslæring med yderligere kreditter opnået gennem akkrediteret certificeret læring op til maksimalt to tredjedele af studiepoengene til prisen ).

Studerende, der ansøger om at komme ind i etaper af programmet, kan optages gennem normal akkreditering af erfaringsundervisning (AEL) eller akkreditering af certificerede læring (ACL) processer eller gennem en godkendt artikulationsaftale. Derfor skal sådanne ansøgere kunne demonstrere og dokumentere, at de har de nødvendige læringsresultater som angivet i de moduler, som de søger fritagelse for.

Liverpool John Moores University og CAT er stærkt engagerede i at udvide deltagelsen og lige muligheder for alle.

I tilfælde af ansøgere hvis første sprog ikke er engelsk, kræves IELTS 6,5 (eller tilsvarende).

Undervisningsgebyrer 2017

  • UK / EEA-studerende £ 6.250 *
  • Internationale studerende - £ 7.500 *

Overnatning / mad / service gebyrer: £ 200 - £ 250 * pr modul adkomst uge på stedet

Speciale værksted dage (2 dages deltagelse på stedet) £ 100 *

Senest opdateret Januar 2018

Om skolen

"No organisation is better placed to deliver skills for a zero carbon future, no building is better built to deliver that training.” The Graduate School at CAT is a world class training centre with ov ... Læs mere

"No organisation is better placed to deliver skills for a zero carbon future, no building is better built to deliver that training.” The Graduate School at CAT is a world class training centre with over 35 years expertise in sustainability practice. Based in the Wales Institute for Sustainable Education (WISE) the GSE offers unparalleled teaching and accommodation facilities, including: Minimer