MSc Business Analytics

Generelt

2 tilgængelige placeringer
Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Et program, der bringer dig ind i World of Data Analytics

Servicerer som en bro mellem forretnings- og teknologifunktioner, spiller forretningsanalytikere en kritisk rolle i at guide virksomheder gennem nutidens miljø med digital forstyrrelse, analyse og anvendelse af data til at drive digital transformation, omdefinerer kundeoplevelsen og levere rentable resultater.

Programmet MSc in Business Analytics (MSBA) tilbyder en unik læseplan, der er formet gennem engagement med førende branchepartnere for at afspejle de reelle industrielle behov. Avancerede moduler som Analytics og Machine Learning in Business giver forståelse for teknologier, der vil påvirke forretningsmiljøer i fremtiden. En praktisk hands-on-tilgang kombineret med praktikmuligheder med brancheledere udstyrer MSBA-studerende til at skifte fra klasselokale til arbejde let.

Programmet er udviklet i samarbejde med NTUs SCSE (School of Computing Science and Engineering) og SPMS (School of Physical and Mathematical Sciences) og tillader også deltagerne at tage tværlistede moduler for at tilpasse dybden af ​​læring inden for interessante områder.

Programmet kan afsluttes på fuld tid (1 år) eller på deltidsplan (1,5 år til 2 år). Dette giver deltagerne fleksibilitet til at vælge en tidsplan, der bedst passer til deres karrierebehov og tempo i læring.

MSc Business Analytics Nanyang Technological University

Programoversigt

MSc Business Analytics (MSBA) udstyrer deltagerne til at udmærke sig inden for forretningsanalyse. Læreplanen giver en stærk forretningsmæssig fornemmelse gennem undervisningen i forretningsstrategi og værktøjerne til at værdsætte indsigt fra analysen af ​​data gennem kurser som AI og Big Data i forretning og datastyring og visualisering. Indlæringen til dette program anvender en meget praktisk tilgang, med to projekter, der giver deltagerne mulighed for at anvende klasseværelseskendskab til virkelige forretningssituationer.

MSBA-kandidater vil være i stand til at udføre rollen som førende analytiske projekter inden for deres domæne, dobbelthat som både leder af en forretningsenhed og analytisk forretningsførende eller fungere som en professionel konsulent med ekspertise inden for domæner.

Det meget fleksible program giver studerende mulighed for at studere til programmet enten på en fuld tid (1 år) eller på en deltidsplan (1,5 år til 2 år).

Heltidsdeltagere af MSBA-programmet skal gennemføre 8 kernemoduler (inklusive 2 projekter) og 4 fulde valgfag. Deltidsdeltagere af MSBA-programmet skal gennemføre 7 kernemoduler (inklusive 2 projekter) og 5 fulde valgfag.

  • Krav til graduering: 36 akademiske enheder
  • Fuld kursus: 3 akademiske enheder
  • Halvkursus: 1,5 akademiske enheder

Hvorfor MSc Business Analytics

Da organisationer integrerer digitale teknologier i deres forretningsmodeller, har relevansen af ​​forretningsanalyse aldrig været større. Som en bro mellem forretnings- og teknologifunktioner spiller forretningsanalytikere en kritisk rolle i at guide virksomheder gennem digital forstyrrelse, analyse og anvendelse af data til at drive digital transformation, omdefinerer kundeoplevelsen og levere rentable forretningsresultater. I hænderne på en dygtig forretningsanalytiker kan data omdannes til en konkurrencefordel.

MSc Business Analytics (MSBA) er designet til at lukke kløften mellem teknisk og forretningsmæssig know-how for mere effektiv brug af data på arbejdspladsen, hvad enten det drejer sig om områder inden for ledelse, regnskab, marketing, finans, kommunikation eller administration.

Deltagerne er forberedt på en fremtid med datadrevet beslutningstagning med et avanceret program, der har følgende unikke punkter:

Stærk industriforbindelser og engagement

MSBA nyder bred støtte og engagement fra branchen med mange førende industripartnere, der udformer læseplanen til branchen realiteter og behov. Vores branchepartnere giver projekt- og praktikmuligheder, hvilket øger sandsynligheden for, at vores studerende sikrer beskæftigelse efter endt uddannelse.

Udviklet med fremtidsfokuseret indhold

MSBAs førsteklasses læseplan indeholder avancerede moduler som Analytics og Machine Learning in Business, der giver forståelse for teknologier, der vil påvirke forretningsmiljøer i fremtiden.

Anvendt læring

Ved hjælp af data fra den virkelige verden leveret af branchepartnere overfører MSBA vores studerende viden gennem en praktisk tilgang. Denne tilgang baserer sig på MSBA-studerende i branchenes realiteter og giver dem mulighed for at skifte fra klasselokale til at arbejde effektivt og hurtigt.

Forbedret af NTUs etablerede styrker

MSBA er udviklet i samarbejde med NTU's SCSE (School of Computing Science and Engineering) og SPMS (School of Physical and Mathematical Sciences). Dette giver deltagerne mulighed for at tage krydslistede moduler for at tilpasse dybden i læring inden for områder af særlig interesse.

Adgangskrav

Ansøgere, der ønsker at ansøge til Nanyang MSc Business Analytics (MSBA), skal overholde de mindste adgangskrav nedenfor:

  • En god bachelorgrad i enhver disciplin.
  • En god GMAT / GRE score.
  • TOEFL / IELTS for ansøgere, hvis første grad blev taget på et andet sprog end engelsk.

Ansøgere uden arbejdserfaring er velkomne til at ansøge.

Den institutionelle kode til følgende prøver er:

  • GMAT: V27-ZV-91
  • GRE: 3802
  • TOEFL: 9705

Både fuld- og deltidsprogrammer starter i juli.

Ansøgning åbnes: 31. august 2020

Ansøgningsfrister

Rund Deadline
1 30. november 2020
2 31. januar 2021
3 31. marts 2021

Karriereudvikling

Lad os være acceleratoren i din karrierejse

GSCDO er her for at oversætte din NBS-oplevelse til det rigtige job, der passer til et konstant skiftende og udviklende virksomhedslandskab. Vi sikrer, at du får den bedste start på din karrierejse.

En bred vifte af aktiviteter er organiseret i hele det akademiske år med dig i tankerne. Vi skubber konstant grænserne for at redde dig til en givende, men alligevel opfyldende karriere.

1 til 1 karriererådgivning

Vores specialiserede team af karriererådgivere vil arbejde tæt sammen med dig for at udvikle og implementere en robust karrierehandlingsplan. Du kan få ekspertrådgivning om jobsøgning, genoptage og følgebrev samt lønforhandling.

Karrieremuligheder

Eksklusivt til NBS-studerende er CareerFIT en portal med én stop, der gør begivenhedsregistreringer, praktikpladser og jobsøgninger tidseffektive. Du kan uploade dine CV'er og indsende jobansøgninger med et enkelt klik.

Genoptag bog

Denne publikation sendes hver måned til rekrutterere for at identificere dem og komme i kontakt med kandidater, der ville være en god pasning for deres organisationer.

Karrierefærdighedsworkshops

Vi gennemfører praktiske workshops, der dækker personlig branding, effektiv netværk, tekniske interviews og business case.

Rekrutteringsbegivenheder

Mange førende virksomheder kommer regelmæssigt til NBS for at finde praktikanter og potentielle fuldtidsansatte. Der er også praktikpladser og karrieremesser, rekrutteringssamtaler og højttalerserier for dig for at maksimere din eksponering for arbejdsgivere og skabe effektive forbindelser

Globale muligheder

Vi har også udvidet vores opsøgning med virksomheder uden for Singapore for at bringe flere beskæftigelsesmuligheder til dig.

Praktikophold

Vi opfordrer dig til at forfølge oplevelsesmæssige læringsmuligheder under dine studier. Som sådan kilder vi til praktikpladser, der giver dig mulighed for at anvende din forretningsanalytisk viden i en virkelig verden. På denne måde får du en enorm konkurrencefordel på jobmarkedet efter eksamen.

Tryk på Alumni Network

NBS-alumni-netværket spænder over mere end 90 lande og inkluderer omkring 50.000 kandidater. Udnyt kraften i dette samfund ved at oprette forbindelse med alumner på LinkedIn eller ved sammenkomstsessioner arrangeret af GSCDO. Mange er dygtige fagfolk, der er ivrige efter at mentorere dig og dele erfaringer i NBS, der letter deres succes.

Senest opdateret May 2020

Om skolen

Young and research-intensive, Nanyang Technological University (NTU Singapore) is ranked 13th globally. It is also placed 1st amongst the world’s best young universities for the sixth consecutive year ... Læs mere

Young and research-intensive, Nanyang Technological University (NTU Singapore) is ranked 13th globally. It is also placed 1st amongst the world’s best young universities for the sixth consecutive year. Minimer
Singapore , Singapore + 1 Mere Mindre