MSc Business med Human Resource Management

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Startdatoer: september, januar, maj

Studieafgift (2019/20): UK / EU: £ 9.000 International: £ 15.000

Er du på udkig efter at supplere dine bachelorstudier eller faglige færdigheder med en business-fokuseret kandidatgrad, der vil forbedre din beskæftigelsesegnethed?

MSc business med Human Resource Management vil hjælpe dig med at udvikle en bred vifte af erhvervskompetencer samtidig med at du udvikler din forståelse af specialmoduler, der dækker principper, værdier og tilgange i HRM, samt organisatorisk adfærd og praksis.

Med moduler, der dækker ledelses-, organisationsanalyse og kerneforretningsemner, vil vores intellektuelt stimulerende program forberede dig på seniorroller i private, offentlige eller non-profit sektororganisationer.

Du vil også udvikle dine forskningsmæssige færdigheder gennem en masterafhandling eller et efterforskningsrådgivningsprojekt, der er relateret til et bestemt HRM-problem. Kurset kulminerer i enten en magisterafhandling eller hvis du foretrækker et konsulentprojekt, hvor du skal løse et problem, der står overfor en reel klient. I løbet af kurset er der et stort fokus på selvudvikling og beskæftigelsesegnethed.

Undervisning

Dine vejledere vil bruge en række undervisningsmetoder, herunder forelæsninger, seminarer og workshops. Da dette er en kandidat kursus er der et vigtigt element i selvstændig læring og selvmotiveret refleksion. Undervisningen understøttes af et veldesignet support system, der hjælper med at sikre en vellykket lærerute. Vi sørger for, at omfattende tilbagemelding fra både vejleder og ligestillede er indbygget i kurset.

Vurdering

Vores vurderingsstrategi er baseret på vores forståelse for, at alle har forskellige behov, styrker og entusiasmer. Vurderingen er baseret på kursusarbejde, og vores metoder omfatter blandt andet essays, rapporter, gruppearbejde, præsentationer og kandidatafhandling eller konsulentprojekt.

Karriere og videre undersøgelse

Vores kandidater går typisk ind i professionelle og kandidatledelsesstillinger, og i slutningen af ​​kurset vil du være veludstyret til at følge dem. Hvis du beslutter dig for at starte din egen virksomhed, er det godt at vide, at den kombinerede omsætning af vores kandidaternes startvirksomheder er højere end for noget andet britisk universitet. Uanset hvad du beslutter dig for at gøre, vil du have de overførbare færdigheder, som arbejdsgiverne forventer af en kandidatuddannet fra Northumbria University London.

Vores Northumbria University London Campus drives i partnerskab med QA Higher Education - en britisk videregående uddannelsesleverandør. Alle vores programmer på London Campus er valideret af universitetet og undervist af QA Higher Education og University medarbejdere.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partn ... Læs mere

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partnerships, Northumbria is a new kind of excellent university. Minimer