MSc Criminology

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Vores MSc Criminology kursus etablerer klare forbindelser mellem konceptuelle teorier om kriminalitet og retfærdighed, og anvendte eksempler på hvordan de påvirker nutidige samfund. Kurset har et internationalt fokus, der går ud over britiske eller skotske grænser, hvilket gør det tiltalende for en mangfoldig elevkohorte.

Kursusindholdet tilskynder til at forfølge innovative og samfundsmæssigt svar på problemet med kriminalitet fra forbrydelser på gaderne eller i hjemmet, til forbrydelser mod de magtfulde, forbrydelser på tværs af grænserne eller det meget nyere fænomen online kriminalitet. I løbet af kurset lægges der vægt på behovet for en stærk kritisk forståelse af, hvordan forskning er indrammet, anvendt og udviklet, som leveres via moduler inden for dataanalyse og forskningsdesign samt kriminologiske og socio-juridiske forskningsmetoder. Du får mulighed for at udforske begreber om strafferet, kriminelle samfundsmæssige sammenhænge og forskellige kriminologiske teoretiske perspektiver samt anvendte indsigter.

Med valgfrie moduler inden for fagområder som rehabilitering og strafferetlige arbejde; narkotikapolitik og interventioner; og kriminalisering, social kontrol og menneskerettigheder, kan eleverne erhverve og udvikle en række færdigheder, der vil forbedre både deres tillid til kriminologi og deres beskæftigelsesegnethed betydeligt.

Kurset er ideelt for dem, der er ivrige efter at fortsætte deres studier på postgraduate niveau, såvel som for praktikere, der ønsker at konsolidere eksisterende erfaring og træning med en kandidatkvalifikation.

Top grunde til at studere hos os

# 1 Vi er rangeret 1 i Skotland og top 10 i Storbritannien for kriminologi (The Guardian University Guide 2019)

# 2 Vores kursus viser internationale perspektiver på kriminologi og strafferet, som går ud over et britisk fokus

# 3 Indeholder specialmoduler inden for rehabilitering og strafferetlige arbejde samt narkotikapolitikker og interventioner

Kursmål

Dette kursus tilbyder tværfaglig indsigt i at presse aktuelle sociale spørgsmål som terrorisme, etiske anvendelser af teknologi inden for strafferet, de problemer, kvinder står over for i strafferet, reform af narkotikapolitikken, fremkomsten og reguleringen af ​​psykoaktive stoffer eller sporing af forbindelserne mellem fattigdom og fængsling .

Du får en kritisk forståelse for, hvordan forskning er indrammet, anvendt og udviklet, og af hvem, i kriminologi. Vores akademikere er medlemmer af et internationalt førende forskningscenter; Det skotske Center for Kriminalitet og Retfærdighed Forskning (SCCJR), samt at være tilknyttet Scottish Institute for Policing Research (SIRP). Vores forskningsfunktioner er i medierne og bruges af politikere og praktiserende ledere.

Fleksibel læring

Hvis du er interesseret i at studere et modul fra dette kursus, så skal du sende en diplomadministration for at diskutere dit studieforløb.

Forskning

Når du studerer MSc Criminology ved University of Stirling , vil du blive introduceret til førende empirisk og teoretisk forskning i et levende, tværfagligt miljø.

University of Stirling understregede vores medarbejders ekspertise højt i den seneste Research Excellent Framework (REF 2014) - en britisk vurdering af universitets forskningsresultater. I vurderingsenheden for socialt arbejde og socialpolitik var højdepunkterne inkluderet:

 • 78% af vores samlede forskningsaktivitet blev vurderet at være internationalt fremragende eller verdensledende
 • 100% af forskningsmiljøfaktorerne vurderes som internationalt fremragende eller verdens førende
 • 100% af vores forskningsvirkning blev vurderet som verdensledende eller internationalt fremragende
 • vi blev bedømt for at have den 2. højeste forskningsstyrke i Skotland og 13. højeste i Storbritannien

Adgangskrav

Akademiske krav

Mindst en anden klasse Honours grad (2: 1 foretrukne) i et relevant emne eller tilsvarende er påkrævet. Ansøgere uden disse formelle kvalifikationer, men med relevant arbejde eller livserfaring opfordres til at ansøge.

IN University of Stirling tilbyder et diplom, hvis du ikke opfylder de nødvendige kriterier for dette kursus. Hvis du med succes gennemfører Graduate Diploma i Media, Humaniora og Samfundsvidenskab og opfylder de nødvendige progressionskvalifikationer, vil du blive garanteret adgang til denne kandidatgrad.

Engelsk sprogkrav

Hvis engelsk ikke er dit modersmål, skal du have en af ​​følgende kvalifikationer som bevis på dine engelsksprogede færdigheder:

 • IELTS: 6,5 med 6,0 ​​minimum i hver færdighed
 • Cambridge Certificate of Proficiency in English (CPE): Grad C eller derover
 • Cambridge Certificate of Advanced English (CAE): Grad B eller derover
 • Pearson Test of English (Academic): 60 med 56 i hver komponent
 • IBT TOEFL: 90 uden subtest mindre end 20

Pre-sessional engelsk sprog kurser

Hvis du har brug for at forbedre dine engelsksprogede færdigheder inden du går ind i dette kursus, tilbyder vores partner INTO University of Stirling en række engelsksprogskurser. Disse intensive og fleksible kurser er designet til at forbedre din engelsk evne til at komme ind i denne grad.

Kursus detaljer

MSc-kriminologien består af to obligatoriske undervisningsmoduler, et valg af op til fem yderligere specialmoduler og en afhandling.

Undervisning

Vi lægger vægt på deltagelse, kreativitet og refleksion i vores undervisning i dette kursus.

Vurdering

Vores kursus indebærer en bred vifte af vurderingsvalg, der giver stimulus og variation, men strækker også eleverne med vurderinger, der tester en bred vifte af kompetencer og kompetencer. Udover konventionelle essays og kritisk rapportskrivning vil du også blive vurderet gennem præsentationer, produktion af plakatpræsentationer, blogs, observationsbaserede reflekterende rapporter, udarbejdelse af briefingspapirer og en professionel skriveøvelse.

Derudover skal du typisk lave en forskningsafhandling, der kan involvere en række feltarbejde aktiviteter afhængigt af elevprojektet (fx interviews, fokusgrupper, visuelle forskningsmetoder, undersøgelsesdesign og administration samt sekundær dataanalyse).

Klasseværelset timer

Undervisningen på dette kursus foregår generelt hele dagen på en fredag ​​og en halv dag på en torsdag, men visse moduler kan undervises på andre dage.

Gebyrer og omkostninger

De viste gebyrer er pr. År

 • Hjem / EU-studerende: 4,700 kr
 • Oversøiske (ikke-EU-studerende): £ 13.650

Stipendier

Hvis du har talentet, evnen og kører til at studere hos os, vil vi sikre dig, at du får mest muligt ud af muligheden - uanset dine økonomiske forhold. Derfor tilbyder vi en bred vifte af stipendier og finansieringsmuligheder.

Ekstra omkostninger

Hvis du vælger at deltage i din gradueringsceremoni, er du ansvarlig for et ekstra gebyr. Der er gratis, hvis du ønsker at gå i absentia.

Leveomkostninger

Hvis du har bopæl i Storbritannien, kan du typisk søge på dit relevante finansieringsorgan for at få hjælp til leveomkostninger. Dette tager normalt form af studielån, stipendier eller stipendier, og beløbet tildeles afhænger af dine personlige forhold og husstandsindkomst.

EU-studerende og udenlandske studerende vil normalt ikke kunne kræve levende støtte via SAAS eller andre britiske offentlige finansieringsorganer. Du bør kontakte den relevante myndighed i dit land for at finde ud af, om du er berettiget til at modtage support.

Betalingsmuligheder

Vi tilstræber at være så fleksible som muligt og tilbyder en bred vifte af betalingsmetoder - herunder muligheden for at betale gebyrer efter rater.

Når du er færdiguddannet

Som kandidatuddannet i kriminologi får du mulighed for at forfølge en række karriereveje i de offentlige, private og frivillige sektorer.

Kandidater i kriminologi kan gå ind på roller i politiet, fængselsservice, prøvetid og samfundets retfærdighed, domstole, menneskerettighedsforfølgelse, ungdomsarbejde, kvinders retfærdighed og genopretningstjenester, offer til støtte, overvågning, efterretningstjenester, tjenester til enkeltpersoner eller familier, der er berørt af narkotika brug, narkotikapolitik og informationsorganisationer og forskellige velgørende organisationer og sociale virksomheder. Med en kombination af specialteoretisk og metodologisk viden samt kritisk-analytiske færdigheder er vores kursus også en god platform for dem, der overvejer forskning og politikrelaterede roller.

Forbedre din beskæftigelsesegnethed ved at studere på Skotlands højeste universitet for kriminologi (The Guardian University Guide 2019).

Drage fordel af vores forbindelser til kriminalsektoren og Det skotske center for kriminalitet og retfærdighed (SCCJR).

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Minimer