Oversigt

Verden ændrer sig hurtigt som følge af digitalisering, globalisering, webforbindelse og sociale medier, hvilket gør det til en spændende tid at studere digitale medier.

Vores MSc Digital Media and Society har en stærk vægt på at forstå det moderne miljø for multi-platform indholdsudvikling og potentialet i multikanals netværk og deres forbrug. Kurset vil udstyre dig med færdigheder og erfaring til at blive en digital medie ekspert, der giver en ideel Pathway til en vellykket digital karriere på tværs af en række forskellige sektorer.

MSc er en del af vores voksende forskning og undervisning portefølje i digital. Med dette kursus, vil du få overførbare færdigheder til en digital karriere, med fleksibilitet til at vælge dine egne læring Pathway og læringsmål.

Vi har en fremragende track record for at forstå elevernes behov og forberede dem til karriere, hvor de kan bidrage til omdannelsen af ​​den digitale økonomi.

Top grunde til at studere hos os

# 1 Gain overførbare færdigheder til en digital karriere, med fleksibilitet til at vælge din egen læring Pathway og læringsmål

# 2 98% af vores ph.d.-studerende forlader beskæftigelse eller videreuddannelse inden for seks måneder efter eksamen (Destination of Leavers from Higher Education survey 2015/16)

# 3 University of Stirling er rangeret 1 i Skotland og top 10 i Storbritannien for medie- og filmstudier (The Guardian University Guide 2018)

Kursus detaljer

Du kan studere på fuld tid i et år eller deltid over to år.

Undervisning

Det undervisede kursus finder sted inden for universitetets to 15-ugers semester og indebærer foredrag, seminarer, tutorials og case-study arbejde.

Der lægges vægt på varieret vurdering, problemløsning og kritisk praksis leveringsmetoder.

Vurdering

Du vil blive vurderet af en række evalueringsstrategier, herunder skriftlige opgaver, eksamener, praktiske hold og individuelle projekter.

Kursdirektør

Dr. Thomas Allmer

44 (0) 1786 467539

thomas.allmer@stir.ac.uk

Gebyrer - 2018/2019

  • Oversøiske £ 15.250
  • Hjem / EU £ 6.300
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 72 flere kurser fra University of Stirling »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
12 - 27 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
6,300 GBP
2018/19: Oversøiske £ 15.250; Hjem / EU £ 6.300
Deadline
Efter placeringer
Efter dato