Hvorfor vælge dette kursus

Surrey har et internationalt omdømme inden for fremtidstænkende områder såsom nanoteknologi, rumteknik, fremtidig 5G-kommunikation og kunstig intelligens. Vores to-årige kandidatuddannelse i elektronisk teknik (EuroMasters) giver dig mulighed for at lære af akademikere i forkant af disse felt og engagere sig i deres arbejde.

Kurset afspejler det toårige kandidatkursus, der er almindeligt andetsteds i Europa og i USA, men har til formål at udvikle dine faglige færdigheder for industrien. Det giver også højtydende studerende mulighed for at finde en professionel placering eller praktikplads, så du kan styrke dit CV med industriel arbejdserfaring, som ikke tilbydes som standard et års masterkursus.

Hvad du vil studere

Vores to-årige kandidatuddannelse i elektronisk teknik (Euromasters) er et godt valg, hvis du er interesseret i at få yderligere kvalifikationer inden for avanceret teknologi og relaterede teknikker. Det giver dig mulighed for at vælge fra en lang række stimulerende moduler, der tilbydes af Institut for Elektrisk og Elektronisk Ingeniørvidenskab.

Vores kursus inkluderer et forbedret projekt, hvor du muligvis har mulighed for at udvikle publicerbart eller patenterbart arbejde, samt træning i overførbare færdigheder, herunder forretningsbevidsthed og ledelse.

Kurset lærer dig også avanceret teknisk indhold inden for de specialiserede områder inden for elektronisk ingeniørarbejde, og din læring vil være tæt på linje med internationalt anerkendt forskning, der udføres på instituttet.

Studere og arbejde i udlandet

Der kan være muligheder for at tilegne sig værdifuld europæisk erfaring ved at arbejde eller udføre forskning i udlandet under din grad eller kort efter. Det er muligt at gøre dette i sommerperioden med et Erasmus-stipendium, der arbejder på din afhandling eller som nyuddannet. For at kvalificere dit Erasmus-praktik skal det være mindst to måneder.

Internationale muligheder

Vores kursus giver dig muligheden for at få værdifuld international erfaring ved at udføre forskning i udlandet på et europæisk sted i løbet af det andet år. Dette vil involvere dig i at tilbringe to semestre ved en Erasmus-partnerinstitution, når du udfører arbejde til din udvidede afhandling.

Partnere

Vores kursus er i overensstemmelse med strukturen, der er defineret i Bologna-aftalen, som sådan, det er på linje med kandidatuddannelsens formater, der overholdes på europæiske universiteter. Det giver mulighed for udveksling af studerende med vores partneruniversiteter i Erasmus Exchange-programmet.

Der findes et antal bilaterale partnerskaber med partnerinstitutionerne, hvor du kan gennemføre dit projekt. Afdelingens nuværende partnerskaber inkluderer følgende:

  • Brno teknologiske universitet, Tjekkiet
  • Universitetet i Prag, Tjekkiet
  • Universität Politècnica de Catalunya, Barcelona, Spanien
  • Universita 'Degli Studi di Napoli Federico II, Italien

Forskning

Studerende tager ansvaret for et udvidet projekt inden for et af følgende forskningscentre i det andet studieår på Institut for Elektrisk og Elektronisk Ingeniørvidenskab:

  • Institut for Kommunikationssystemer
  • Center for vision tale og signalbehandling
  • Surrey Space Center
  • Advanced Technology Institute.

Studerende afslutter deres projekt over to semestre sammen med to kursusbaserede moduler om ingeniørfaglige færdigheder.

Graduate prospekter

Som kandidat på dette kursus vil du være meget brugbar, især hvis du vælger at placere et praktikophold, hvilket kan føre til et væsentligt forbedret CV.

Faglig år struktur

Vores MSc Electronic Engineering (EuroMasters) er et to-årigt kursus. I det første år studerer du otte tekniske moduler. I det andet år afslutter du et udvidet projekt, der potentielt fører til betydelige forskningsbidrag sammen med to moduler om ingeniørvidenskab og professionelle studier for at forbedre dine faglige færdigheder.

Hvis du klarer dig godt i det første år og har succes med at finde en placering, afslutter du din placering fra slutningen af dit første år i sommerferien, som normalt varer mellem tre og seks måneder. Dette betyder, at hvis du foretager en placering, vil du starte dit udvidede projekt i semester 2 og ikke semester 1 og afslutte det senere i slutningen af sommerperioden i dit andet år.

Adgangskrav

Minimum en 2: 2 UK-grad i enten Computer Engineering, Computer Science, Elektronik og Computer Engineering, Elektronik, Elektroteknik, matematik, fysik eller telekommunikationsteknologi eller en anerkendt tilsvarende international kvalifikation. Vi vil også overveje relevant arbejdserfaring, hvis du ikke opfylder disse krav.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 43 flere kurser fra University of Surrey »

Senest opdateret September 19, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2020
Duration
24 - 30 måneder
Fuldtid
Price
16,200 GBP
UK / EU-studerende: £ 6.200 oversøiske studerende: £ 16.200
Deadline
Juli 20, 2020
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2020
End Date
Okt 2022
Ansøgningsfrist
Juli 20, 2020

Okt 2020

Location
Ansøgningsfrist
Juli 20, 2020
End Date
Okt 2022