MSc Elektroteknisk Og Elektronisk Engineering Og Entreprenørskab

Generelt

Program beskrivelse

Dette 12-måneders kursus giver dig mulighed for at opnå de færdigheder, der kræves for at udvikle og kommercialisere nye teknologier inden for elektrisk og elektronisk teknik.

Dette kursus samler styrkerne og ressourcerne fra både Department of Electrical and Electronic Engineering og Nottingham University Business School.

Da du får den uvurderlige chance for at opleve de nødvendige skridt til at kommercialisere en teknisk ide, giver dette program et glimrende grundlag for de ingeniører, der ønsker at kommercialisere deres ideer eller kandidater, der ønsker at udforske den spændende verden af ​​kommercialisering.

Nøgle Fakta

 • Dette kursus er et samarbejde mellem Det Tekniske Fakultet og Nottingham University Business School, et førende center for ledelsesuddannelse, der er placeret som sjette i Storbritannien for forskningskraft.
 • Det Tekniske Fakultet er rangeret 3 i Storbritannien for forskningsstyrke under REF 2014, den britiske regerings forskningskvalitetsramme. Mere end 98% af ingeniørforskningen er klassificeret af international kvalitet, med 85% klassificeret som verdens førende eller internationalt fremragende.

Kursus detaljer

Dette er en meget fleksibel kursus - især hvad angår ingeniørindholdet - og det giver dig mulighed for at vælge moduler efter dine specifikke interesser og krav samt at udføre dine studier i nogen af ​​de internationalt anerkendte forskningsgrupper med Institut for Elektrisk og Elektronisk Engineering.

Kursusindhold

Du vil gennemføre et stort stykke kommercialiseringsarbejde på et avanceret teknisk emne, som du vil færdiggøre i løbet af sommeren under tilsyn af specialister fra Department of Electrical and Electronic Engineering og Nottingham University Business School.

Vi vil give dig råd og vejledning, mens du forfiner og forbedrer din virksomhedsstrategi og litteraturoversigt, samtidig med at du tilbyder tæt vejledning og support, når du afslutter din afhandling.

Læringsresultater

Du vil blive undervist ved hjælp af de seneste fremskridt inden for undervisningsmetoder og elektroniske ressourcer samt små og individuelle undervisning fra både Department of Electrical and Electronic Engineering og Nottingham University Business School.

Vores mål er at hjælpe dig med at udvikle selvtillid til at arbejde som professionel ingeniør, med lethed med konventionerne inden for både ingeniør- og forretningsdiscipliner. Vi tilstræber at forberede dig til at tackle mange områder inden for kommerciel markedsføring inden for el og elektronik.

moduler

Kernemoduler

 • Lancering af nye virksomheder (efterår): 20 point
 • Elektroteknisk og Elektronisk Engineering Technology Transfer Project (helår): 60 point

Valgfrie moduler

Studerende skal vælge 20 studiepoints i forårssemesteret fra dem, der tilbydes af Business School:

 • Entreprenørskab i kontekst (forår): 20 point

Studerende skal tage 60 point fra nedenstående gruppe, fra Institut for Elektrisk og Elektronisk Engineering:

 • Avanceret kontrolsystemdesign med projekt (efterår): 20 point
 • Digital signalbehandling til telekommunikation, multimedier og instrumentering (efterår): 10 point
 • Instrumentation og måling med projekt (efterår): 20 point
 • Bioelektronisk og Biophotonic Interfacing (efterår): 10 point
 • Mobil kommunikation (forår): 10 point
 • Strøm systemer til luftfart, marine og automotive applikationer (forår): 10 point
 • Avancerede AC-drev med projekt (forår): 20 point
 • Technologies for Hydrogen Transport Economy (forår): 10 point

Bemærk venligst, at alle moduloplysninger kan ændres.

De moduler, vi tilbyder, er inspireret af vores medarbejders forskningsinteresser, og som følge heraf kan det ændre sig på grund af for eksempel forskningens udvikling eller lovændringer. Denne liste er et eksempel på typiske moduler, vi tilbyder, ikke en endelig liste.

Karriere

Kursets karakter betyder, at du vil være godt rustet til at komme ind i den spændende verden af ​​kommercialisering eller lancere din egen virksomhed eller udvikle og markedsføre dit eget projekt.

Studerende i dette kursus har indgået roller inden for design og udvikling inden for store internationale virksomheder eller statslige organer, opnået konsulentbureauer med førende kontraktskonsulentfirmaer og flyttet ind i vellykkede akademiske karriere.

Universitetet i Nottingham er blevet anerkendt som at levere en guldstandard i Teaching Excellence Framework (TEF), som sigter mod at anerkende og belønne fremragende læring og undervisning.

Gennemsnitlig grundløn og karriereprogression

I 2016 havde 94,2% af kandidater i fakultetet, der var ledige til beskæftigelse, sikret arbejde eller videreuddannelse inden for seks måneder efter eksamen. Den gennemsnitlige startløn var £ 31,959 med den højeste på £ 100.000.

* Kendte destinationer for fuldtidshjem højere grad postgraduates, 2015/16. Lønningerne beregnes ud fra de i fuldtidsbeskæftiget beskæftiget i Storbritannien.

Karrieremuligheder og beskæftigelsesegnethed

Universitetet i Nottingham er blevet udnævnt til det bedste universitet i Storbritannien for kandidatarbejde, inden 2017 The Times og The Sunday Times Good University Guide.

Adgangskrav

 • Adgangskrav: Ansøgere skal have en høj 2: 1 grad eller tilsvarende i Elektroteknisk eller Elektronisk Engineering eller en anden relevant grad.
 • IELTS: 6,5 (ikke mindre end 6,0 ​​i et hvilket som helst element)
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Minimer
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Mere Mindre