MSc Enterprise Management

Generelt

Program beskrivelse

126794_pexels-photo-3184291.jpeg fauxels / Pexels

Et postgraduate program tildelt af University of Birmingham

Ikke-lokal kursusregistrering nr. 252953

Oversigt

I det stadig mere konkurrencedygtige forretningsmiljø er der en stor efterspørgsel efter kreativitet, innovation og unikhed - og en stigende efterspørgsel efter, at virksomheder skal være initiativrige. Vores Enterprise Management-kursus er udviklet i partnerskab med branchefolk for at give dig den forretningsmæssige viden og den arbejdserfaring, du har brug for, for at komme i lederstillinger inden for serviceservicesektoren. Kurset giver dig også færdighederne til at etablere din egen virksomhed og lære at vokse og udvikle sig strategisk. Når du udforsker grundlaget for iværksætteraktivitet, vil du videreudvikle dine forretnings- og ledelsesevner, så du kan identificere og svare på nye forretningsmuligheder. Du kan udvikle din egen forretningsplan som en mulighed for dit sidste års forskningsprojekt, hvor vores branchepartnere bidrager til din forretningsudviklingsproces.

Modul

Virksomhedsoprettelse og -udvikling

Business Creation and Development vil engagere studerende i de mere praktiske elementer i virksomhedsaktivitet, ikke kun med hensyn til at skabe nye virksomheder, men også med hensyn til iværksætteri inden for virksomhedsmiljøet og forretningsvækst. Modulet udforsker de vigtigste principper for forretningsstart og vækst, herunder iværksætteri, forretningskreativitet, forretningsvækst, forretningsplanlægning, strategiformulering og forretningsforbedring.

Enterprise Project

Modulet udvider og udvikler studerendes viden og evne til at fokusere på og forberede sig på iværksætterforskning. Det introducerer studerende til disciplinerne af kritisk vurdering og forskningsteknikker samt design og udførelse af et virksomhedsforskningsprojekt. Projektet kan enten have form af en ny virksomheds opstartplan eller en eksisterende forretningsudviklingsplan. Målet er at udvikle studerendes færdigheder og ekspertise i de væsentlige forskningsredskaber, de har brug for til både vellykket postgraduate-studie og som selvstændige iværksættere eller fremtidens ledere. Modulet vedtager en struktureret tilgang til at tilbyde et vigtigt spektrum af værktøjer, der muliggør anvendelse af kritiske vurderings- og forskningsdesignfærdigheder. Studerende vil blive opfordret til at forsøge integration af koncepter og viden fra et antal moduler i programmet og til at trække på en lang række kilder. At foreslå, planlægge og gennemføre virksomhedsprojektet er en individuel aktivitet, der udføres af den studerende under opsyn af en passende erfaren akademisk / virksomhedsmentor.

Iværksætterfag

Dette modul har til formål at udvikle studerendes forståelse og opmærksomhed om de grundlæggende finansieringsbegreber fra et iværksætterperspektiv med hensyn til analyse af regnskaber, styring af driftskapital, prognosemodeller, kapitalbudgettering og investeringsvurdering. Modulet lægger vægt på, hvordan ledere kan bruge økonomiske teknikker til i høj grad at forbedre de beslutninger, der træffes i små og mellemstore virksomheder og nystartede virksomheder.

International Entrepreneurship

Dette modul har til formål at udvikle studerendes forståelse og opmærksomhed om internationalt iværksætteri inden for servicesektoren. Der vil blive lagt vægt på en undersøgelse og kritik af iværksætteraktiviteter både i England og internationalt. Processen med organisatorisk vækst for iværksættervirksomheder, herunder alternative vækststrategier, skal undersøges detaljeret. Muligheder og udfordringer, der er fremherskende i det internationale miljø, vil også blive indarbejdet.

Marketing og digitale medier

Formålet med dette modul er at give de studerende en dybtgående forståelse af marketing og digitale medier inden for rammerne af global rejse og turisme. Ved hjælp af en tværfaglig tilgang vil dette modul kombinere teoretisk fundament med moderne marketing og digitale medieteknikker og -praksis. Nøgletemaer vil blive dækket og kontekstualiseret med praktiske anvendelser.

Personlig lederudvikling

I et stadigt skiftende og udfordrende forretningsmiljø er stærkt lederskab afgørende for enhver forretningsucces. For at blive dygtige i sådanne skiftende tider, skal iværksættere udvikle personlige ledelsesevner. Oprindeligt introducerer modulet moderne teorier og modeller for underbyggende ledelse. Herfra får de studerende mulighed for at udvikle personlige lederegenskaber, herunder coaching, mentoring og kommunikation. Modulet vil også give studerende mulighed for at reflektere over tidligere og eksisterende ledererfaring, arbejde gennem casestudier, forretningsindsigt og deltage i kritisk dialog med andre for at udvikle deres egne lederegenskaber og kompetencer.

Risiko og strategisk virksomhedsstyring

Virksomheder opererer inden for globale, komplekse og stadig mere dynamiske miljøer. Dette gør det nødvendigt for iværksættere og ledere at designe og implementere effektive strategier til at håndtere de iboende risici ved at drive forretning i disse ustabile miljøer. Dette modul giver en ramme til identificering, vurdering, kvantificering af risici og design af effektive risikobegrænsende strategier. Dette vil blive undersøgt ud fra både et SMV og erhvervsperspektiv. De udfordringer, som iværksættere står overfor i risikostyringen, er også indarbejdet. Gennem en undersøgelse af forskellige rammer får de studerende mulighed for at evaluere og anvende risikostyringsværktøjer og teknikker til realtidssituationer.

Det er et spørgsmål om skøn for de enkelte arbejdsgivere at anerkende enhver kvalifikation, som dette kursus kan føre til.

Adgangskrav

Akademiske krav

 • En relevant bachelorgrad (eller tilsvarende) fra en anerkendt institution.
 • Alle optagelser bestemmes af UCB.
 • Andre individuelle ansøgninger vil blive behandlet fra sag til sag.

Engelsk Sprogkrav

 • IELTS 6.0 eller
 • Adgangskode engelsk test 6.0 eller tilsvarende

Gebyrer

Det samlede programafgift er HK $ 99.600 for 7 undervisningsblokke, der betales over 6 rater på HK $ 16.600 hver. Hver undervisningsblok inkluderer forelæsningsnotater, studiepakke, første bedømmelsesmærkning og feedback og 1 eksamensbesiddelse eller genindgivelse af opgave.

Ansøgningsprocedurer

Ansøgere skal indsende følgende til Aston Institute :

 1. Afsluttet ansøgningsskema
 2. Betal for ansøgningsgebyr HKD $ 350 med PayPal (ikke - refunderes)

Om universitetet

University College Birmingham

University College Birmingham (UCB) har over 8.000 studerende, hvoraf 1.100 er internationale studerende fra 65 lande. University College Birmingham er akkrediteret af University of Birmingham (et Russell Group University), og mange af dets grundlæggende grad, bachelorgrad og kandidatuddannelser fører til grader tildelt af University of Birmingham. Dette inkluderer top-up graderne for BA (Hons) Business Enterprise og BA (Hons) Marketing Management, der i øjeblikket tilbyder på Aston Institute , Hong Kong.

University of Birmingham og University College Birmingham partnerskab

De to Birmingham-universiteter har underskrevet en aftale, der udnytter styrkerne for hver institution. Samarbejdet fejrer og bygger på et 22-årigt forhold, der har set University of Birmingham godkende og tildele 20.000 University College Birmingham grader.

Partnerskabet skaber en ny model for samarbejde, udnyttelse af de to universiteters karakteristiske og kollektive styrker for at forbedre resultaterne for unge gennem en række fælles aktiviteter, herunder:

 • Yderligere styrke studerendes muligheder for at få adgang til videregående uddannelse gennem videreuddannelsesruter
 • Uddannelse og udvikling af akademisk lærere
 • At skabe en bedre Birmingham-oplevelse ved at dele faciliteter
 • Hjælpe internationale studerende med at få adgang til uddannelsesmuligheder i Birmingham
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Aston Institute is registered with the Education Bureau (registration no. 553611) and provides academic and English courses for continuing and further education. Our teaching and learning philosophy f ... Læs mere

Aston Institute is registered with the Education Bureau (registration no. 553611) and provides academic and English courses for continuing and further education. Our teaching and learning philosophy focuses on an international perspective, with courses and qualifications benchmarked according to international standards. Our courses aim at improving students’ academic standards and enhancing employability, leading into globally renowned Universities and internationally recognised qualifications. We also represent non-local courses by prestigious overseas Universities and institutions in Hong Kong. Minimer