MSc Erhvervs- og organisationspsykologi

Generelt

Program beskrivelse

Nøgleinformation

 • Varighed: 1 år på fuld tid, 2 år på deltid
 • Startdato: september 2020
 • Ansøgning senest: 1. august 2020 (international), 1. september 2020 (UK / EU)

Hvis du er interesseret i, hvordan folk tænker og opfører sig på arbejdet - og i at hjælpe dem med at optimere deres velbefindende og ydeevne - er dette kurset for dig. Du lærer at spille en nøglerolle i udviklingen af viden og at påvirke bedste praksis og politik på arbejdspladsen, både i dag og i fremtidens hurtigt skiftende arbejdsplads.

Undervist af School of Psychology og University of Sussex Business School får du værdifulde færdigheder og viden inden for:

 • Psykologisk vurdering på arbejdet;
 • Læring, træning og udvikling;
 • Lederskab, engagement og motivation;
 • Trivsel og arbejde;
 • Organisatorisk design, forandring og udvikling.

Kurset dækker også spørgsmål, der er relevante for fremtidens arbejde, og bringer dig den seneste tænkning omkring en række emner såsom digital forbindelse, relationel tilknytning på arbejdet, klasse og maskulinitet, holdninger til mangfoldighed, forbrugerpsykologi og moderne ledelse.

Praktikophold

Du har muligvis mulighed for at sikre en praktikplads gennem vores lokale professionelle partnerskaber sammen med anvendte tilbud om forskningsprojekter.

Akkreditering og partnerskaber

Dette kursus søger akkreditering af kravene til Graduate Basis for Chartered Membership (GBC) fra British Psychological Society (BPS). At tage et BPS-akkrediteret kursus er nødvendigt, hvis du ønsker at forfølge en karriere som erhvervspsykolog og arbejde mod chartret status. De, der ønsker at opnå akkreditering i fase 1, skal have GBC fra BPS.

Vores professionelle netværk inkluderer Roffey Park Institute og Institute for Employment Studies (IES). Begge er involveret med vores studerende gennem tilvejebringelse af specialiserede sessioner, professionel vejledning og andre ad-hoc muligheder.

Fuldtids- og deltidsstudie

Vælg at studere dette kursus på heltid eller deltid. Som deltidsstuderende undervises du hovedsageligt på en hverdag hele året med cirka to ugers intensivt underviste moduler over sommerperioden for år 1, der passer til dine arbejdsforpligtelser.

Dette kursus er i øjeblikket underlagt validering i overensstemmelse med vores procedurer for at sikre kvaliteten af ​​vores grader. Det betyder, at nogle kursusdetaljer kan ændre sig. Valideringsprocessen afsluttes inden kurset starter.

Gebyrer og stipendier

Hvor meget koster det?

Gebyrer

 • UK / EU-studerende: £ 12.450 om året
 • Kanaløerne og Isle of Man-studerende: £ 12.450 pr. År
 • Internationale studerende: £ 22.500 om året

Bemærk, at dine gebyrer, når de er indstillet, kan blive genstand for en stigning på årlig basis.

Hvis du er en selvfinansieret international studerende, der starter et kandidatuddannelse i september 2020, skal du betale et undervisningsafgift.

Ekstra omkostninger

British Psychological Society (BPS) medlemskab

Du kan vælge at blive et studentmedlem i British Psychological Society (BPS). Dette koster omkring £ 26 (mere information er tilgængelig på BPS-webstedet). Du behøver ikke at være medlem af dit kursus.

British Psychological Society (BPS) verificeret træning

Du har mulighed for at tage British Psychological Society (BPS) -verificeret træning, for eksempel i brugen af psykometrisk evne og personlighedstest. Uddannelse leveres af eksterne leverandører, afhængig af deres tilgængelighed. Hvert kursus koster omkring £ 400. Du behøver ikke at træne til dit kursus.

Kursusture

Der kan være muligheder for kursture såsom besøg i professionel praksis. Disse er ikke obligatoriske for kurset. Omkostningerne varierer, men varierer fra £ 50 til £ 100. Du skal betale for din egen transport og mad.

Hvordan kan jeg finansiere mit kursus?

Postgraduate Masters lån

Du kan låne op til £ 11.222 for at hjælpe med gebyrer og leveomkostninger, hvis dit kursus starter 1. august 2020 eller senere. Lån er tilgængelige fra Student Loans Company, hvis du er fra Storbritannien, eller hvis du er EU-statsborger, der studerer for en Masters.

Stipendier

Vores mål er at sikre, at enhver studerende, der ønsker at studere hos os, er i stand til trods økonomiske barrierer, så vi fortsat tiltrækker talentfulde og unikke individer. Stipendier til dette kursus er endnu ikke bekræftet.

Masters-stipendier - Alekzandra Terzova, journalistik MA fra University of Sussex på Vimeo.

Arbejder mens du studerer

Vores karriere- og ansættelsescenter kan hjælpe dig med at finde deltidsarbejde, mens du studerer.

Karriere

Efter eksamen vil du være godt forberedt på professionel praksis som erhvervsmæssig eller organisatorisk / erhvervspsykolog inden for områder som:

 • Internt i den private sektor og den offentlige sektor (MI6, militær, NHS, nødsituationer, regeringen og embedsforvaltningen);
 • Test-forlagshuse;
 • Forskningskonsulenter og institutter;
 • Politiske tænketanke;
 • Management rådgivning;
 • HR-konsulentbistand og inden for HR / mennesker / velbefindende afdelinger i organisationer;
 • Selvstændig beskæftigelse.

På kurset bliver du inviteret til at møde psykologer fra forskellige brancher og til at deltage i vurderingsdage i den virkelige verden. Du dækker også vigtige områder, der er relevante for fremtidens arbejde, herunder teknologiens indvirkning, holdninger til mangfoldighed og den fjerde industrielle revolution.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent ... Læs mere

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent engagement in community activities and services. Minimer