MSc Fodboldkommunikation og digital marketing

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Den måde, fodbold- og sportsfans bruger på medier, har betydet, at indholdsskabere og marketingfolk har måttet udvikle sig, tilpasse sig og i nogle tilfælde smelte sammen.

Sted: UCFB Wembley, UCFB Etihad Campus

Oversigt

Det er nu vigtigt at forstå digitale seertendenser, målgrupper på sociale medier og hvordan man planlægger engagerende og effektiv dækning af digitale medier til en stadigt krævende fanbase. Studieprogrammet MSc Fodboldkommunikation og digital markedsføring er designet til kandidater og brancheuddannere med en stor interesse i fodbold og sport.

Programmet udnytter nutidige temaer fra marketing, såsom digital markedsføring, PR, fan engagement og multimediejournalistik, så de studerende kan evaluere forholdet mellem disse områder. Dem med særlig interesse og erfaring i forbindelse med marketing- og kommunikationsbranchen er særligt velegnet til dette program.

Fanebaser er ikke længere begrænset til hjemlandet. Internationale målgrupper er nu et vigtigt, og i nogle tilfælde mere vigtigt, grundlag for at udnytte og engagere sig i. Premier League-fodboldklubber er globale mærker i sig selv, hvad så meget som deres stjernestjerner af spillere. Videoer på sociale medier og stærke interne historiefortællere er med til at fremme klubben og dens merchandise.

Undervisningssteder for denne grad inkluderer:

UCFB Wembley

• Wembley Stadium

UCFB Etihad Campus

• Etihad Stadium

• UCFB Study Hub @ Piccadilly Place

Ud over vores undervisningssteder bruger vi også specialfaciliteter gennem hele studieåret samt yderligere faciliteter, hvor det er nødvendigt.

”At tilføje erfaring til dit CV, mens du er på UCFB vil virkelig hjælpe dig på jobmarkedet, når du er færdig med at gå. Hvis folk begynder at høre dit navn, så har du et fodfæste i denne konkurrencedygtige branche. ”

Callum Noad

Udgivet forfatter og Junior Commercial Sports Agent på Entourage Sports & Entertainment

moduler

Semester 1

  • Digital markedsføring for fodbold
  • Engaging the Football Consumer

Semester 2

  • PR og krisestyring i fodbold
  • Multimedia fodbold journalistik

Semester 3

  • Dissertation og forskningsmetoder

Adgangskrav

Ansøgere skal have en 2: 1 æresbevis eller en anerkendt oversøisk tilsvarende. Ansøgere kan accepteres med en 2: 2 æresbevisning grad (eller tilsvarende), forudsat at de ellers kan vise en stærk profil med 50% eller derover i deres dissertation modul.

Erhvervserfaring og erhvervskvalifikationer kan vurderes for ansøgere uden standardindgangskrav. Alle ansøgere får mulighed for at blive vurderet og drøfte deres egnethed til programmet med det akademiske team. Alle ansøgere får også oplysninger, der vedrører de studerendes tjenester, som de kan komme i kontakt med, hvis de har brug for yderligere support eller rådgivning, samt oplysninger, der er relateret til passende stipendier og midler.

Ansøgere fra ikke-flertal engelsktalende lande vil blive bedt om en engelsk kvalifikation, der tester tale, lytte, læsning og skrivning og vil blive bedt om at opnå en samlet IELTS-score på 6,0 (mindst 5,5 i hvert afsnit) eller anerkendt ækvivalent.

Hvis du er usikker på, om du opfylder adgangskriterierne for dette program, eller om du har brug for IELTS-resultater, bedes du maile til mastersenquiries @ UCFB .com med en kopi af dit seneste CV inklusive nationalitet, UCFB , hvis relevant, og bacheloruddannelser. Kandidater med et stærkt CV kan kvalificere sig til et supplerende optagelsessamtale til støtte for deres akademiske ansøgning.

Internationale studerende

UCFB kan i øjeblikket ikke sponsorere visa for ikke-EU-studerende.

Du har ikke brug for et visum for at studere i England, hvis:

  • Du er en britisk statsborger
  • Du er statsborger i et europæisk økonomiske område (EØS) eller Schweiz
  • Du har et visum til at blive i Storbritannien til et andet formål, der giver dig mulighed for at studere

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt du har brug for et visum for at studere i Storbritannien, eller for mere information, så kontakt compliance @ UCFB .com . Du kan også studere en af vores online postgraduate grader.

Hvordan man ansøger

For at ansøge om dette program skal du udfylde ansøgningsskemaet, derefter returnere den udfyldte formular og relevante dokumenter som instrueret til mastersenquiries @ UCFB .com .

Karriereudsigter

Sportens specificitet, med dens høje mediedækning og mange interessenter, kræver, at ledere har unikke forretningsmæssige færdigheder og en dybtgående viden om fodboldsektoren. Programmet er udviklet til dem med ambitioner om ledende positioner inden for de centrale medier og marketingafdelinger i fodbold- og sportsklubber og lignende organisationer.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

UCFB is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in, with state-of-the-art facilities ... Læs mere

UCFB is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in, with state-of-the-art facilities in two inspirational campuses in London and Manchester, which have the iconic Wembley and Etihad stadiums at their heart. Minimer
Manchester , Wembley , London , Burnley + 3 Mere Mindre