MSc human resource management med CIPD vej

Generelt

Program beskrivelse

Effektiv lokale, nationale og globale personaleledelse er en kritisk del af enhver organisations succes. Designet til kandidater fra en række baggrunde, vores MSc giver dig adgang til og mulighed for at blive medlem af den Chartered Institute of Personnel og Udvikling (CIPD); en stadig mere væsentlig forudsætning for en vellykket og givende karriere i HRM og ansættelsesforhold.

Med et stærkt fokus på HRM praksis og faglig udvikling lederevner, vores program tager dig længere end standard sti. Vi mødes den CIPD kriterier avanceret niveau, Så når du fuldføre vejen kan du søge om Associate, så Chartered, niveau medlemskab, afhængigt af din rolle og erfaring.

Kandidatuddannelsen HRM (med CIPD Pathway) har et stærkere fokus på HRM praksis og udvikling af færdigheder end standard vej. Det er fuldt akkrediteret af Chartered Institute of Personnel og Udvikling og giver adgang til medlemskab af denne faglige organisation.

Medlemskab af CIPD er bredt anerkendt som giver en klar fordel til dem, der ønsker at forfølge en karriere inden for HRM og arbejdsmarkedsforhold og er i stigende grad ses som et væsentligt krav. CIPD har i øjeblikket 135.000 medlemmer og jobannoncer for HRM-indlæg ofte at henvise til behovet for CIPD-medlemskab. CIPD status er nationalt anerkendt i Storbritannien, men er i stigende grad anerkendt på internationalt plan.

Denne tilgang opfylder Avancerede kriterier CIPD s plan, der muliggør dem, der har gennemført og bestået vejen til at ansøge om Associate og derefter Chartered niveau medlemskab, afhængigt af deres HR-rolle / niveau og erfaring. CIPD opkræver et gebyr student medlemskab (aktuelt £ 170). Associate og Chartered medlemskab niveauer indrømmes af CIPD. Modulerne indgår i reaktionsvejen er beskrevet nedenfor. Der er ingen valgfag, som eleverne har brug for at gennemføre og bestå hvert modul.

Hvorfor studere dette kursus

Ved udgangen af ​​programmet, vil du have en høj standard af viden og forståelse af de aktuelle praktiske, intellektuelle og politiske udfordringer praktikere inden for human ressource management. Heriblandt:

  • Forholdet mellem HRM og forretningsstrategi
  • Virkningen af ​​HRM på virksomhedens resultater
  • Udfordringen i udviklingslandene HRM strategier i en international sammenhæng
  • Konsekvenserne af nye individuelle og kollektive arbejdsrettigheder
  • Håndtering af ændringer og indføre nye former for arbejdstilrettelæggelse
  • At sikre, at medarbejderne er udstyret med de nødvendige færdigheder og viden.

Derudover vil du være berettiget til at ansøge om medlemskab af CIPD enten Associate eller Chartered niveau

Adgangskrav

En god Honours (2: 1 eller højere) eller postgraduate diplom fra et britisk universitet eller tilsvarende.

Vi accepterer en række kvalifikationer fra forskellige lande - lære mere om internationale adgangskrav Engelsksproglige resultater på 7,0 IELTS (ikke mindre end 6,5 i et hvilket som helst band), 95 TOEFL (med mindst 22 i et hvilket som helst band) eller 67 (i alt færdigheder) Pearson Academic Test of English er påkrævet.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation ... Læs mere

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation places them within an elite group of global business schools. Set in the university's attractive 'redbrick' campus, in the industrial heartland of Britain, the School is proud of its 100 year history and close links with local business. Minimer