MSc Human Resource Management og Industrial Relations

Generelt

Program beskrivelse

Mennesker er kernen i enhver organisation, så evnen til at styre og udvikle medarbejdere sikrer deres velfærd og forstår, at skiftende arbejdslovgivning er afgørende for virksomhedens overlevelse. Kurset sigter mod at producere velafrundede medarbejdere med eksempler på viden og relevant praktisk erfaring.

Akkrediteret af Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) er kurset designet til at:

 • Udvikle en kritisk forståelse af de teoretiske grundlag og empiriske praksis for HRM og IR
 • Udsæt dig til en bred vifte af organisatoriske praksis ved brug af undervisningsmaterialer baseret på højkvalitets moderne forskning udført af forelæsere og deres egen forskning for en selvstændig individuel afhandling
 • Gør dig i stand til at udvikle praktiske færdigheder inden for emneområdet for at udstyre dig til en karriere inden for eller videreuddannelse af HR / IR-feltet og give dig en grundforbindelse i forskningsmetoder, som du kan anvende på passende vis enten i erhvervslivet eller i akademisk forskning
 • Giver dig mulighed for at få gradueret medlemskab af CIPD (Chartered Institute of Personnel and Development), hvilket er yderst fordelagtigt for at sikre en karriere i HRM.
 • Du har mulighed for at deltage i færdighedsudviklings workshops ledet af ekspert HR-praktikere til at erhverve praktiske HR-færdigheder, til at deltage i en livsforsikringsdomstol og at gennemføre et gruppeprojekt i en organisation for at udvikle teamarbejde og praktisk HR og forskningsfærdigheder.

CIPD kursus anerkendelse

Dette kursus er godkendt til den nye tilsvarende avancerede niveau postgraduate standard og du kan forbedre dine studier ved at tage yderligere CIPD komponenter, der forbereder dig til CIPD medlemskab. Hvis du beslutter dig for det, kan du deltage i en række færdighedsværksteder, høre fra gæstens højttalere og udfylde en række aktiviteter, der gør det muligt at udvikle praktiske HR-færdigheder.

Du vil blive medlem af CIPD som studerende og ved at bestå alle moduler på kandidatuddannelsen (herunder afhandlingen) og CIPD-komponenterne, vil dit CIPD-medlemskab automatisk blive opdateret til Associate Member. Når du har anvendt din viden på arbejdspladsen, kan du ansøge om Chartered medlemskab.

Bemærk: Der er et administrationsgebyr på 450 pct., Der skal betales til Alliance Manchester Business School ved ankomsten, hvis du vælger at registrere dig med CIPD, plus du deltage i CIPD i to år - året for dit kursus og årets eksamen. Det nuværende gebyr for at deltage i CIPD er £ 178 for 1. år og £ 138 for 2. år. Besøg CIPD hjemmeside for yderligere information.

Hvis du er særlig interesseret i international human resource management og / eller sammenlignelige industrielle relationer, kan du måske overveje vores MSc International Human Resource Management og Comparative Industrial Relations.

Særlige funktioner

Studiepræmier

Business School præsenterer tre præmier forbundet med CIPD programmet. Den ene er til bedste portefølje, en til bedste ledelsesforskningsrapport og en til den overordnede bedste studerende. Yderligere detaljer om præmierne vil være tilgængelige under programmet.

Kursus detaljer

Kurset består af både obligatoriske og valgfrie undervisningsenheder. Obligatoriske studieenheder omfatter:

 • Human Resource Management: Strategi og praksis
 • Industrielle Forbindelser
 • Multinationale og sammenlignende beskæftigelsessystemer
 • Arbejdspladsens forskning og analyse færdigheder
 • Beskæftigelsesloven
 • Beskæftigelsespraksis og ligestilling
 • Human Resource Management: Kontekst og organisation

Valgfrie kursusenheder omfatter:

 • Sammenligning af industrielle forhold
 • Human Resource Management i Asien
 • International Human Resource Management
 • International Arbejdslov og forordning

Kursusarbejde og bedømmelse

Evaluering på tværs af kurserne varierer og omfatter en kombination af eksamener, essays, kursusarbejde, opgave, rapport og gruppepræsentationer. En afhandling på mellem 12.000 og 15.000 ord udføres normalt også.

Adgangskrav:

Vi søger normalt efter en britisk bachelorgrad med første eller højeste klasse æresbevisninger, eller det oversøiske tilsvarende, i enhver disciplin.

Når du vurderer din akademiske rekord, tager vi højde for dit lønklasse, placering i klassen, referencer og institutionens stående, hvor du studerede din uddannelse. Vi glæder os især over ansøgninger fra institutioner med høj rangering og omdømme.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Alliance Manchester Business School is one of the UK’s first two business schools, set up in 1965), and is now the largest campus-based business and management school in the UK. Manchester is recognis ... Læs mere

Alliance Manchester Business School is one of the UK’s first two business schools, set up in 1965), and is now the largest campus-based business and management school in the UK. Manchester is recognised for its original thinkers: our long and proud history of research excellence continues the spirit of innovation and achievement for which the city is renowned. Minimer