MSc Human Resource Management

Generelt

Program beskrivelse

Vores MSc i Human Resource Management producerer velafrundede personalepraktikere med eksemplarisk viden og relevant ekspertise til at fungere effektivt i dagens udfordrende forretningsmiljø.

Dette program giver dig et indblik i de vigtigste områder for forvaltning af menneskelige ressourcer og de vigtige påvirkninger af det bredere internationale miljø, der giver en kritisk vurdering af HRM og ansættelsesforholdet tilgang.

Undervisere på programmet omfatter akademikere, som alle forstår det nuværende erhvervsklima og er personligt engagerede i elevernes succes. De bringer en bred vifte af erfaring og ekspertise til deres undervisning og er involveret i en bred vifte af forskning og faglige aktiviteter. Mange af medarbejderne er medlemmer af universitetets forskningscenter for beskæftigelse, konkurrenceevne og vækst , der blev oprettet i 2003 for at udvikle verdensklasse forskning og videnoverførsel gennem en tværfaglig tilgang til HRM.

Kandidater går typisk videre til specialiserede ledelsesstillinger eller rådgivningsroller inden for alle områder af human resource management, herunder medarbejderrelationer, belønning og anerkendelse, rekruttering, opbevaring og mennesker og organisationsudvikling inden for en bred vifte af organisationer.

Programmet er akkrediteret af Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), Europas største faglige institut for HRM og HR-udvikling, til sine avancerede niveau standarder.

Som et CIPD-godkendt center er vi anerkendt som professionel udbyder af HRM-uddannelse, så du ved afslutningen af dette program har erhvervet niveauet af viden og forståelse for at ansøge om fuldt fagligt medlemskab af CIPD. Vi arbejder tæt sammen med CIPD for at levere ekstra-kurrikulære arrangementer for at forbedre din læring, færdigheder og beskæftigelsesegnethed. Sådanne arrangementer har medtaget en årlig begivenhed med nøglehøjttalere om et aktuelt HRM-spørgsmål og en karrierebegivenhed, der involverer en række HRM-praktiserende. Vores forhold til CIPD giver dig også mulighed for at deltage i CIPD-begivenheder i lokalområdet for yderligere at forbedre relevante færdigheder, viden og beskæftigelsesegnethed.

Om Kent Business School

Kent Business School har over 25 års erfaring med erhvervsuddannelse. Vores portefølje af postgraduate programmer viser bredden og dybden af vores ekspertise. Faglig forskning og links med global forretning informere vores undervisning, sikre en læseplan, der er relevant og aktuelt. Vi er rangeret som en top 30 britisk business school for standarden på vores undervisning og student tilfredshed. Vi har også en række akkrediteringer af faglige organer.

Studerende på Kent Business School (KBS) giver dig mulighed for at øge din beskæftigelsesevne med real-life case studies, et studieråd og et erhvervsliv. Vi har stærke forbindelser til lokale og nationale organisationer, der giver mulighed for projekter, praktikophold og graduate placeringer. Skolen tiltrækker mange højt profilerede højttalere fra industrien og sidste år omfattede besøg og foredrag fra medarbejderne i Bank of England, BAE Systems, Barclays, Lloyds Insurance, Cummins, Delphi og Kent County Council.

Finansiering

Kent Business School har en bred vifte af finansieringsmuligheder for ph.d.-studerende, som omfatter stipendier, stipendier, Double Loyalty Scheme for University of Kent-kandidater og KBS Early Bird Scheme. Early Bird svarer til 10% rabat på studieafgift. For mere information om finansiering til rådighed fra University of Kent, besøg venligst Student Funding-siden.

Karriere

Du får meget mere end en akademisk kvalifikation, når du graduerer fra Kent Business School - vi forbedrer din elevoplevelse og fremskynder dine karrieremuligheder.

I dagens erhvervsklima kræver arbejdsgiverne i stigende grad mere fra nye medarbejdere, og vi er derfor stolte af, at de løbende målretter vores kandidater til deres organisationer over hele kloden. Arbejdsgivere respekterer vores robuste undervisning og omdømme for at levere international erhvervskompetence, ledende global forskning og en fremragende international læringserfaring.

Fra det øjeblik du starter med os, er vores indsats fokuseret på at hjælpe dig med at få den viden, de færdigheder og erfaringer du har brug for at trives i en stadig mere konkurrencedygtig arbejdsplads.

Professionel anerkendelse

Programmet er akkrediteret af Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), Europas største faglige institut for HRM og HR-udvikling, til sine avancerede niveau standarder.

Som et CIPD-godkendt center er vi anerkendt som professionel udbyder af HRM-uddannelse, så du ved afslutningen af dette program har erhvervet niveauet af viden og forståelse for at ansøge om fuldt fagligt medlemskab af CIPD.

Kent Business School er medlem af European Foundation for Management Development (EMFD) og Chartered Association of Business Schools (CABS), og Kent MBA er en akkreditering af MBAs (AMBA) akkrediteret program. Derudover har KBS akkrediteringer med Association for Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT) og The Chartered Institute of Marketing.

KBS er underskriver af FN's Principles for Responsible Management Education (PRME), som giver et globalt netværk for akademiske institutioner for at fremme virksomhedernes bæredygtighed og samfundsansvar.

Besøg Human Resource Management - MSc side på University of Kent hjemmeside for flere detaljer!

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Kent Business School (KBS) is a leading Business School, ranked in the top 30 in the UK and is accredited by The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) which places KBS within t ... Læs mere

Kent Business School (KBS) is a leading Business School, ranked in the top 30 in the UK and is accredited by The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) which places KBS within the top institutions globally for business degrees, with only 5% of the world’s Business Schools attaining this accreditation. Engaging teaching, world-class research, professional partnerships and an international community create an exciting atmosphere in which to learn, where innovation is encouraged and challenges welcomed. Minimer