MSc Human Resource Management

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Oversigt

Dette kursus er designet til personer, der er interesserede i at forfølge en karriere i ledelsen enten i Human Resources eller et beslægtet område. Det vil give dig en streng og kritisk tilgang til strategier og praksis for menneskelige ressourcer, som du vil vurdere fra en række teoretiske og analytiske perspektiver. Du vil også overveje dem med hensyn til deres sociale og økonomiske sammenhæng, undersøge deres implikationer og konsekvenser for en række interessenter og interessegrupper.

Dette program vil give dig en stringent analytisk tilgang til emnet med et bredt overblik over de vigtigste områder af personalepolitik og beskæftigelsesrelateret politik. Du vil undersøge, hvordan organisationer lærer, skaber og udnytter viden og reagerer på konkurrencepres i en globaliserende videnbaseret økonomi. Kurset vil udstyre dig med færdigheder og kompetencer til at gennemføre avanceret forskning i en bred vifte af ledelsesmæssige og organisatoriske spørgsmål og sætte dig i stand til at forbedre dine sociale, kommunikation og præsentationsfærdigheder til at fungere effektivt og oplyst som ledere og ledere.

Programmet bygger på School of Managements omfattende ekspertise inden for området, både i undervisning og forskning. Du vil deltage i et intellektuelt stimulerende, venligt og støttende forskningsmiljø, og i tæt samarbejde med vores ekspert og erfarne akademiske medarbejdere vil du være i en levedygtig stilling for at realisere dit fulde potentiale.

  • Stærke karrieremuligheder i ledelsen, enten inden for menneskelige ressourcer eller et beslægtet felt ved at få en dyb forståelse for international human resource management kombineret med et praktisk sæt færdigheder.
  • Fremragende forskning; Royal Holloway sidder i top 25 procent af britiske universiteter til forskning, der er klassificeret som "verdensledende" og "internationalt fremragende".
  • Inspirerende internationale samfund; 60% af vores Management studerende kommer fra udlandet, med over 130 lande repræsenteret på tværs af universitetet.

Kursusstruktur

Kernemoduler

Kerneprincipper for Human Resource Management

I dette modul vil du udvikle en forståelse af de grundlæggende spørgsmål og begreber i teorien og praktikken af ​​Human Resource Management. Du vil se på beskæftigelsesforholdets art og regulering af arbejde og beskæftigelse i betragtning af forholdet mellem udnyttelse af menneskelige ressourcer på den ene side og økonomiske og politiske miljøer, arbejdsmarkeder, produktmarkeder, former for arbejdsorganisation og corporate ydeevne på den anden. Du vil også undersøge menneskelige ressourcer og strategier i sammenhæng, kritisk vurdere de væsentlige dilemmaer, spændinger og valg, som HR-afdelinger og linjeledere står overfor.

Forvaltning af organisatorisk læring og vidensarbejde

I dette modul vil du udvikle en forståelse af, hvordan vidensdannelse og innovation er grundlaget for sociale og økonomiske fremskridt. Du vil undersøge, hvordan organisationer lærer, skaber og udnytter viden og reagerer på konkurrencepreset i en globaliserende videnbaseret økonomi. Du vil fokusere på forholdet mellem samfundsmæssige institutioner og mikrodynamikken i organisatorisk læring og innovation, udvikle en kritisk forståelse af teorier og perspektiver for organisatorisk forandring og innovation og deres konsekvenser for forandringsledelsespraksis. Du vil se på de problemer, som virksomhederne står over for i den videnbaserede økonomi og begreber om organisatorisk læring og vidensdannelse. Du vil overveje arten og processen af ​​organisationsændring, ændringsagenternes rolle og den komplekse dynamik i forandringsledelsen.

Human Resource Management i globale kontekster

I dette modul vil du udvikle en forståelse for de unikke ledelsesmæssige udfordringer skabt af forskelle mellem og inden for lande til erhvervslivet. Du vil se, hvordan der stadig inden for regioner, der har fjernet formelle barrierer for strømmen af ​​varer, økonomi, arbejdskraft og viden, fortsat er forskellige forskelle (institutionelle, juridiske, kulturelle, identitet osv.). Du vil se på, hvordan disse multi-niveau, multidimensionelle forskelle udgør sammenhængene i de igangværende tværnationale operationer og overvejer arten af ​​reorganiseringsprogrammer til at løse de problemer, der står over for, når de opererer på tværs af grænserne.

Grundlag for ansættelsesloven

I dette modul vil du kritisk vurdere nationale og regionale forskelle i regulering af arbejdskraft og deres konsekvenser for internationale human resource management praktikere. Du vil se på arten af ​​ansættelseskontrakten samt specifikke områder som diskrimination, ansættelse og opsigelseslov. Du vil også overveje tværnational regulering af forretningspraksis og vedtage en bredere opfattelse af "menneskelige ressourcer" ved at overveje spørgsmål som regulering af økonomisk migration, internationale arbejdstagerrettigheder og menneskerettighedslovgivning.

Strategisk Human Resource Management

I dette modul vil du udvikle en forståelse af teori, politik og praksis inden for strategisk international human resource management. Du vil se på de vigtigste aktuelle temaer og debatter på området, der går ud over operationelle tilgange til forvaltning af mennesker, med fokus på centrale internationale menneskelige ressourcer og funktioner på strategisk plan. Du vil overveje integrationen af ​​organisationsstrategi og international human resource management, og undersøge hvordan problemer og problemer med at styre en global arbejdsstyrke kan udformes strategisk og operationel gennem organisationspraksis.

Comparative Human Resource Management

I dette modul vil du udvikle en forståelse af nogle af de vigtigste nationale forretningssystemer, der påvirker multinationale beslutninger - herunder Tyskland, Japan, Storbritannien og USA. Du vil se på den rolle, som global arbejdsmarkedsregulering spiller gennem agenturer som Den Internationale Arbejdsorganisation. Du vil undersøge rollen som regionale integrationsaftaler med hensyn til strukturering af personalepolitikker og -praksis og overveje frihandelsområdernes karakter, fællesmarkeder og valutaforeninger med særlig henvisning til Den Europæiske Unions historiske udvikling.

Dissertationsforberedelse og forskningsmetoder

Dette modul hjælper dig med at forberede din afhandling med nyttige teoretiske og praktiske lektioner i forskningsmetoder. Du vil udvikle dine analytiske og tekniske forskningsfærdigheder, der reflekterer kritisk over de teoretiske og filosofiske forudsætninger for de underliggende forskningsmetoder. Du vil udvikle en forståelse af de etiske overvejelser, når du gennemfører forskning, og vil lære at skrive et struktureret forskningsforslag, som vil danne grundlag for din afhandling.

afhandling

Afhandlingen giver dig mulighed for at lære og praktisere forsknings- og skrivefærdigheder til din fremtidige karriere. Du vil anvende de analytiske og problemløsende teknikker, du har erhvervet gennem dine studier, for at udforske en specialinteresse i større dybde. Du vil kritisk evaluere akademisk litteratur, indsamle data systematisk, organisere dine resultater og præsentere dine forskningsresultater på en klar og logisk og måde. For at hjælpe, vil dit forskningsforslag blive læst af programdirektøren, som vælger et passende medarbejder til at fungere som din dissertationsleder. Din endelige indsendelse vil være mellem 12.000 og 15.000 ord i længden.

Undervisning og vurdering

Vurderingen gennemføres ved en række forskellige metoder, herunder kursusarbejde, eksamen og afhandling.

Adgangskrav

Indgangskriterier:

UK 2: 2 (Honours) eller tilsvarende.

Professionelle kvalifikationer relateret til International Human Resource Management og erhvervserfaring i et tilknyttet område vil blive overvejet.

Dette er et forskningsfokuseret kursus og passer til dem, der har forudgående viden eller erfaring i ledelsen. Dem, der har studeret alternative discipliner, bør tage enheden 'Foundations of Modern Management' i løbet af introduktionsugen for at opnå den baggrundskendskab, der kræves for dette kursus.

Engelsk sprogkrav:

IELTS 6,5 samlet med mindst 6,0 i alle abonnementer. For ækvivalenser, se venligst her.

Hvis du har brug for Royal Holloway til at sponsorere dit studie i Storbritannien, skal din IELTS være en britisk statsgodkendt Secure English Language Test (SELT).

Din fremtidige karriere

Når du er kandidat med en kandidatgrad i Human Resources Management fra Royal Holloway, vil du være yderst beskæftigelig og have en række karriereveje i og omkring området for menneskelige ressourcer. Du vil være velforberedt til en karriere inden for human resource management, management consultancy, offentlig politik forskning, regering rådgivning, den offentlige tjeneste, en tænketank, en arbejdsgiverorganisation eller en fagforening. Dette kursus giver dig også et solidt fundament for ph.d.-studier.

Vores kandidater har indtastet roller som:

  • Forsker ved Hays Specialist Recruitment
  • International Relocation Case Manager hos IBM.

Gebyrer og finansiering

Hjem og EU-studerende studiegebyr pr. År 2018/19 *: £ 10.400

International studerende studiegebyr pr. År 2018/19 *: £ 17.500

Andre væsentlige omkostninger: Der er ingen enkelt tilknyttede omkostninger på mere end £ 50 pr. Emne på dette kursus

* Disse studieafgifter gælder for studerende på fuld tid. Studerende, der studerer på deltid, opkræves et pro rata kursusafgift, som normalt svarer til ca. halvdelen af ​​fuldtidsgebyret.

Læs mere om programmet her .-

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Royal Holloway, University of London, is ranked in the top 30 of all UK universities. Through the dedication of our teachers, discoveries that change the world and the feel of the Royal Holloway exper ... Læs mere

Royal Holloway, University of London, is ranked in the top 30 of all UK universities. Through the dedication of our teachers, discoveries that change the world and the feel of the Royal Holloway experience, ours is a community that will inspire you to succeed academically, socially and personally. Our university was founded by two social reformers who pioneered the ideal of education and knowledge for all who could benefit. Minimer