MSc Human Resource Management

Generelt

Program beskrivelse

Kursusoversigt

Mennesker er kernen i enhver virksomhed, hvilket betyder, at en højtydende HR-funktion er en af nøglerne til forretningssucces. Hull University Business School er et chartret institut for personale og udvikling (CIPD) godkendt center. Kandidater på dette kursus er berettiget til at ansøge om CIPD for at blive et chartret medlem med den anerkendte status og karrierefordele, dette medfører.

Vores forskningsaktive medarbejdere bringer deres internationalt anerkendte ekspertise til klasseværelset og kombinerer avanceret teori med levende real-case case-studier, der trækker på stærk praktisk erfaring.

Dette program er ideelt til dem, der i øjeblikket arbejder i HR, der ønsker at fremme deres karrierepotentiale, eller for dem, der ønsker at starte en HR-karriere. Du kan også vælge at studere dette program på deltid til Postgraduate Diploma eller MSc niveau. Du vil udvikle evnen til at genkende og adressere etiske dilemmaer og spørgsmål om virksomhedernes sociale ansvar, når du skrider frem gennem programmet, hvor du forstår det bidrag, effektiv HR Management giver til organisatorisk succes.

Hvad du vil studere

Du studerer følgende moduler og HRM-færdigheder, herunder økonomi og talentstyring, og gennemfører en afhandling med forretningsprojekter. Du kan også studere til denne grad på deltid.

Kernemoduler

Alle moduler afhænger af tilgængelighed, og denne liste kan ændres når som helst.

  • Ledende, Managing and Developing People
  • Human Resource Management i kontekst
  • Beskæftigelsesrelationer
  • Kritiske begreber i HRM
  • Læring og udvikling
  • Strategisk og international HRM

122460_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgHeadway / Unsplash

Dine fremtidsudsigter

Dette program forbereder dig til en karriere inden for HR.

Karrieresupport er tilgængelig fra Student- og Graduate Center for Professional Success, som er det centrale kontaktpunkt for at forbinde studerende og erhvervslivet.

Samler ansættelsesevne fra hele Hull University Business School og tilbyder support som mentorordning, cv-skriveworkshops. Studerende kan også få erfaring med at arbejde med erhvervslivet gennem et år i branchen eller gennem kortvarige praktikpladser og projekter.

Adgangskrav

Dette er et specialprogram, der sigter mod at fremme udviklingen af en kritisk informeret praktiserende læge, der er i stand til at bruge både teoretiske og praktiske færdigheder til at opnå HRM-resultater effektivt.

Du har mindst en 2: 2-uddannelse eller internationalt ækvivalent, en akademisk reference og en god beherskelse af engelsk.

Internationale studerende

Hvis du har brug for et Tier 4-studerende visum for at studere, eller hvis dit første sprog ikke er engelsk, skal du fremlægge acceptabelt bevis for dit engelsksprogede niveau.

Dette kursus kræver akademisk IELTS 6.5 samlet, med 6,0 i hver færdighed.

Hvis din engelsk i øjeblikket ikke når universitetets krævede standard for dette program, kan du være interesseret i et af vores engelskkurser.

Hvis du ønsker mere information om dette program fra University of Hull bedes du udfylde formularen og læse vores privatlivspolitik.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... Læs mere

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Minimer