MSc i Business Analytics

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Dette er en alder af Big Data. Organisationer har mere information om deres forretningsmiljø end nogensinde før. I stigende grad anerkender disse organisationer datas rolle i at opnå indsigt og udfordrende konkurrenter. Som følge heraf er der en stigende efterspørgsel efter medarbejdere og ledere, der har analytiske evner og kan træffe velinformerede beslutninger, der kan drive organisatorisk succes.

Programoversigt

I betragtning af det stadigt stigende datamængde, som virksomheder har adgang til i dag, er der en efterspørgsel efter medarbejdere, der har beregningsmæssige og analytiske færdigheder, og som kan informere forretningsbeslutninger om at øge effektiviteten. Vores Masters i Business Analytics er udviklet med netop det i tankerne, og vores mål er at lære eleverne at anvende beskrivende, prædiktiv og prescriptiv analyse af store datakoncepter og teknikker til at skabe værdifuld indsigt, der kan hjælpe med beslutningstagning.

Industriforbindelser

En stærk faglig base sammen med vores passionerede fakultet og internationale studerende vil sikre en givende læringserfaring på vores city-center campus. Skolen har nogle store partnerskaber med organisationer som Carphone Warehouse / Connexity og yderligere udbredte branchelinks, som gør det muligt for dig at drage fordel af ekspertisen hos en række gæstehøjttalere. Industriprojekter er indarbejdet i læseplanen, og de studerende vil lære at bruge Matlab, en vigtig global platform, blandt andet nøglesystemer og dermed forberede dem på praktiske færdigheder og indsigt i fremtidige ansættelsesroller.119394_Capture.JPG

Programstruktur

Du vil tage fire kerne kurser i første semester (sep-dec) og derefter vælge fire valgkurser i andet semester (jan-maj). Den endelige afhandling skrives over sommeren (juni-august) og overvåges af en faglig vejledende.

Karrieremuligheder

Din karriere

På dette masteruddannelsesforløb får du mulighed for at udstyre dig med et artilleri af begreber, metoder og anvendelser af forretningsanalyse og få yderligere praktisk og praktisk erfaring, når du anvender disse til industriprojekter i forskellige forretningsmæssige rammer. Det vil forberede dig til ikke kun at analysere og fordøje data, der er tilgængelige, men også oversætte dette til effektiv beslutningstagning. Denne MSc kan føre til en lang række roller, herunder:

 • Virksomhedskonsulenter
 • Forretningsanalytikere
 • Metrics
 • Dataanalytikere
 • Løsningsarkitekter
 • Operationelle forskningskonsulenter

Adgangskrav

Indgangen til vores kandidatuddannelser er stærkt konkurrencedygtig. Du kan øge dine chancer for en vellykket ansøgning ved at overskride minimumsprogramkravene.

Akademiske krav

Du vil have brug for en britisk førsteklasses eller 2: 1 æresbevisning grad i et af nedenstående emner, eller en tilsvarende oversøiske kvalifikation.

Akademisk baggrund

 • En bachelorgrad i et disciplinært område i relation til ledelsesvidenskab, operationel forskning, statistik, økonometri, matematik, fysik, datalogi, ingeniørvidenskab eller forretning og ledelse, som indeholder et særskilt kvantitativt element, er påkrævet.
 • Ansøgerens baggrund bør ideelt set omfatte kurser og / eller erfaring opnået i emner som lineær algebra, beregning, sandsynlighed, statistik og computerprogrammering.
 • Kandidater med en 1. klasse eller 2: 1 æresbevisning grad i et ikke-relateret fagområde, men som har relevant erhvervserfaring vil blive overvejet på individuel basis.

Understøtter din ansøgning

 • Relevant erhvervserfaring er ikke nødvendig, men kan øge dine chancer for accept.
 • Relevante faglige kvalifikationer vil blive overvejet.
 • Præference vil blive givet til personer med karakterer over minimumskravene på grund af stærk konkurrence om steder på dette program.
 • Bemærk, at alle studerende skal have deres egne bærbare computere til dette program. Navnlig skal ansøgerne sikre sig, at deres bærbare computer kan køre MATLAB. Denne software og relevant licens vil blive leveret i løbet af din Masters varighed; se MathWorks for mere information.

Ansøgninger fra nuværende kandidater

Slutårets bachelorstuderende er velkomne til at ansøge, så længe dine studier afsluttes inden kandidatuddannelsens startdato.

Internationale kvalifikationer Engelsk krav

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

At the heart of a university with a 400 year heritage that is consistently rated one of the world's best, and centrally located in one of Europe's most stunning business and cultural capitals the Univ ... Læs mere

At the heart of a university with a 400 year heritage that is consistently rated one of the world's best, and centrally located in one of Europe's most stunning business and cultural capitals the University of Edinburgh Business School offers an experience that few can rival. Minimer