MSc i data engineering

Generelt

Program beskrivelse

Big Data og data Engineering

Big data har vist sig at have kæmpe potentiale, men udgør store udfordringer på samme tid. På den ene side er store data kører den næste fase af teknologisk innovation og videnskabelig opdagelse. Som følge heraf har big data blevet kaldt "guld" af den digitale revolution og informationsalderen. På den anden side er den samlede mængde data vokser i et tempo, som synes at være svært at kontrollere. På denne baggrund er det blevet bemærket, at der er "drukne i et hav af data" vi. Stillet over for disse perspektiver og risici, verdens kræver en ny generation af data specialister. Data engineering er en beskæftiger sig med big data spirende erhverv tilgange til dataopsamling, datahåndtering og dataanalyse. Giver dig up-to-date viden og banebrydende beregningsværktøjer, data engineering har alt, det tager at mestre den æra af store data.


Program funktioner

Data Engineering program er placeret på Jacobs University, en privat og internationalt engelsksprogede akademisk institution i Bremen, Tyskland. De to-årigt program giver en fascinerende og dyb indsigt i de fonde, metoder og teknologier af store data. Studerende tager en skræddersyet pensum bestående forelæsninger, tutorials, laboratorie træninger og hands-on projekter. Indlejret i et levende akademisk kontekst, er programmet undervist af anerkendte eksperter. I et unikt miljø, de studerende også gå sammen med fagfolk i udvalgte kurser industri. Centrale komponenter i programmet og områder af specialisering er:

 • The Big data Challenge
 • data analytics
 • Store databaser og Cloud Services
 • Principper for statistisk modellering
 • Dataopsamling Technologies
 • Big Data Management
 • Maskinelæring
 • Tingenes internet
 • Data Visualisering og billedbehandling
 • Dokumentanalyse
 • Internet Security og Privacy
 • Juridiske aspekter af data Engineering og Data Etik

Brug venligst kontaktformularen til at anmode om flere oplysninger om Data Engineering læseplan.


Karrieremuligheder

Efterspørgslen efter data ingeniører er massiv - i industri, handel og den offentlige sektor. Fra it til at finansiere, fra bilindustrien til olie og gas, fra sundhed til detail: virksomheder og institutioner i næsten hver domæne brug eksperter til dataopsamling, datahåndtering og dataanalyse. Med en kandidatuddannelse i data Engineering, vil du udmærke sig i denne mest spændende og givende felt med meget attraktive lønninger. Ligeledes en MSc grad i data Engineering giver dig mulighed for at gå videre til en ph.d., og til en karriere inden for videnskab og forskning.


Ansøgning og optagelse

Data Engineering programmet starter i den første uge af september hvert år. Brug venligst kontaktformularen til at anmode om oplysninger om, hvordan du ansøger. Vi ser frem til at modtage din forespørgsel.


Stipendier og finansieringsmuligheder

Alle ansøgere anses automatisk for meritbaserede stipendier på op til € 12.000 om året. Afhængig af tilgængelighed, er yderligere stipendier sponsoreret af eksterne partnere tilbydes til højt begavede elever. Endvidere kan den enkelte indrømmede kandidat anmode om en individuel finansiel pakke tilbud med attraktive finansieringsmuligheder.


Campusliv og indkvartering

Jacobs Universitets grønne og træ-skraverede campus giver meget mere end bygninger til undervisning og forskning. Det er hjemsted for en interkulturel fællesskab, som er uden fortilfælde i Europa. En Student Aktiviteter Center, forskellige sportsfaciliteter, et musikstudie, en studerende-run café / bar, koncertsteder og vores Interfaith House sikre, at du altid vil have noget interessant at gøre. Derudover tilbyder Jacobs University indkvartering til kandidatstuderende på eller uden for campus.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Jacobs University is a private English language university located in Bremen and one of the most international academic institutions in Germany. It attracts highly talented and open-minded students fr ... Læs mere

Jacobs University is a private English language university located in Bremen and one of the most international academic institutions in Germany. It attracts highly talented and open-minded students from all over the world. More than 1,300 students from over 100 nations currently live and study on our residential campus. In Germany’s leading university rankings, Jacobs University has consistently achieved top marks. Minimer