MSc i human resource management (fuld tid)

Generelt

5 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Hvorfor dette kursus?

Kandidatuddannelsen i Human Resource Management er en et-årig, fuld tid program. Det er for dem af jer, der har til formål at forfølge en karriere inden for human ressource management. Blanding teori og praksis, dette program giver dig mulighed for dybdegående undersøgelse af organisationer og ledelsen af ​​arbejdet. Det giver dig mulighed for at arbejde hen imod et professionelt niveau af medlemskab af Chartered Institute of Personnel og Udvikling (CIPD).

Chartered Institute of Personnel og Udvikling (CIPD)

Institut for Human Resource Management er en CIPD Godkendt center. Den Postgraduate Diploma (PGDip) fase af dette program er akkrediteret som opfylder kravene til professionelt Medlemskab af Chartered Institute of Personnel og Udvikling (CIPD) viden på Associate, Chartered medlem eller Chartered Fellow.

Du vil studere

Du vil foretage en læseplan baseret på følgende obligatoriske og valgfrie undervises moduler. Hvis du opfylder kravene for støtteberettigelse på Postgraduate Diploma så er du lov til at fortsætte til afhandlingen at færdiggøre Masters scenen. Business-færdigheder Development sessioner foregår over begge semestre.

Ledelse Forskning Rapport

I løbet af andet halvår, vil du producere en ledelsesforskning rapport baseret på en analyse af et problem de menneskelige ressourcer i en organisation. Du vil kræve adgang til en organisation til at udføre denne forskning. Du opfordres til at bruge dine egne kontakter til at arrangere dette, selvom vil blive givet bistand fra afdelingen.

Afhandling

Kandidatstuderende også udfylde en afhandling om et godkendt emne i perioden juni til august.

Akkreditering

Den Postgraduate Diploma fase af dette program er akkrediteret som opfylder kravene til professionelt Medlemskab af Chartered Institute of Personnel og Udvikling (CIPD) viden på Associate, Chartered medlem eller Chartered Fellow.

adgangskrav

Første eller anden klasse Honours eller tilsvarende, i samfundsvidenskab eller business-relaterede disciplin.

For studerende, hvis første sprog ikke er engelsk, opnåelsen af ​​en IELTS score på 6,5 (med et minimum på 6,0 i de enkelte kriterier).

Potentielle ansøgere skal huske på, at ovenstående udgør mindstekrav, og at opfyldelsen af ​​disse krav ikke garanterer accept på kurset.

Chartered Institute of Personnel og Udvikling (CIPD)

Studerende på dette program er også forpligtet til at blive studerende medlemmer af CIPD i starten af ​​programmet. Optagelse gebyr og kontingent betales af dig direkte til CIPD. Medlemskab gebyrer skal betales årligt i juli. Mere information vil blive givet i starten af ​​programmet, men oplysninger om studerende medlemskab kan findes på CIPD hjemmeside.

Pre-Masters forberedelseskursus

Pre-Masters-programmet er et forberedelseskursus for internationale studerende (ikke-EU / UK), som ikke opfylder kravene til en kandidatgrad på University of Strathclyde indrejse. Pre-Masters program giver progression til en række grad muligheder.

For at finde ud af mere om kurserne og muligheder på tilbud besøg isc.strath.ac.uk eller ring i dag på +44 (0) 1273 339.333 og diskutere din uddannelse fremtid. Du kan også udfylde online ansøgningsskema. For at stille et spørgsmål skal du udfylde forespørgselsformularen og tale med en af ​​vores flersprogede Student Tilmelding Advisers i dag.

Karriere

Mange vores kandidater er i arbejde eller videre studier inden for HR. *

Stillingsbetegnelser omfatter:

 • Vurdering Specialist
 • Credit Analyst
 • HR Assistant
 • HR konsulent
 • HR Analyst
 • HR manager
 • Learning Consultant Development

Arbejdsgivere kan nævnes:

 • Arcadia
 • Highland City Council
 • Politi Skotland
 • STV
 • Welcome Break
 • Wise Group
 • Baseret på resultaterne af de nationale rejsemål Leavers fra Higher Education Survey 2014/15, 2013/14.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwi ... Læs mere

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwide to be triple accredited, holding accreditation from the international bodies, AMBA, AACSB and EQUIS. Minimer
Glasgow , Athen , Zürich , Singapore , Dar es Salaam , Manama , Kuala Lumpur , Petaling Jaya , Muscat , Muscat , Dubai , Abu Dhabi , Milano , München , Beijing , Toulouse + 15 Mere Mindre