MSc I International Handel Og Logistik

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

En global vision om transport og logistik

Denne kandidat anerkendes som den førende franske uddannelsesinstitution i international handel med et unikt fokus på søfartssektoren, og fejrer 60 års ekspertise inden for logistik og forretningsoptimering. Det trækker sin styrke fra dybe forbindelser med virksomhedernes verden, dens historie og kvaliteten af dens undervisning. Den internationale dimension er hjørnestenen i dette program, der er opbygget i partnerskab med AFTRAL for at sætte de studerende i stand til at håndtere internationale og strategiske spørgsmål vedrørende transport, forsyningskæde, opbevaring, told, it. Denne kandidatuddannelse giver en global tilgang, der gør det muligt for eleverne at udvikle nøglekompetencer inden for tre områder: International Trade, International Transport og Logistics.

Hvorfor vælge dette program?

En global vision

Den tresektorale tilgang - international handel, logistik, transport - er i tråd med de nuværende behov og udfordringer i internationale fokuserede virksomheder.

Fokus på erfaringsundervisning og casestudier

  • 70% af underviserne er førende praktiserende fagfolk i deres branche.
  • Industrikonferencer og feltbesøg for at udvikle en operationel og praktisk vision.
  • Casestudier, individuelle projekter og gruppearbejde præsenteret foran professionelle paneler.

Studietur på Rotterdam Port

Oplev de forskellige job og strukturer i Rotterdam Havn med forståelsen af internationale logistikspørgsmål.

Personlig coaching

Praktiserende fagfolk støtter eleverne gennem deres projekter og speciale og hjælper dem med at opbygge deres faglige profil og personlige netværk.

Corporate Project

Corporate Projekter sætter deltagerne i stand til at opnå værdifuld praktisk erfaring i forretningsadfærd og strategi og håndtere de praktiske kompleksiteter af beslutningsprocesser. Studerende ledes af både deres Corporate mentor og deres Kedge Business School tutor.

Vores virksomhedspartnere til vores MSc kurser omfatter CMA CGM, Gemalto og Seafood eksport, samt en række SMB'er med et stærkt internationalt fokus.

Partnerskab med de franske udenrigshandelsrådgivere (Conseillers du Commerce Extérieur Français), der fører til certificering

Certificatet af Conseillers du Commerce Extérieur (CCEF) leveres under træning og tilbyder studerende:

  • formel anerkendelse fra internationale eksperter,
  • adgang til et globalt netværk på 4.300 faglige medlemmer i 146 lande.

Stipendier

På KEDGE mener vi stærkt, at finansieringshensyn ikke bør forhindre, at eleverne får adgang til deres valg.

Vi anerkender, at at tage en grad kræver motivation såvel som personlig og økonomisk engagement. For at hjælpe dig med at skabe din egen vej mod din drømme karriere, tilbyder skolen en række stipendier til ambitiøse og talentfulde internationale studerende.

Hvem kan ansøge om et stipendium?

Kun ikke-franske studerende, der ansøger om vores internationale BBA, vores specialiserede MSc og vores Master i Management Grande Ecole programmer er berettiget til disse stipendier. Udvekslingsstuderende er ikke berettiget til disse stipendier.

Early Bird Scholarship

Ansøgninger modtaget i Early Bird Discount-perioden vil automatisk få 10% rabat på studieafgiften . For at være berettiget skal eleverne indsende alle de krævede dokumenter til deres ansøgning til 28. februar 2019 på join.kedge.edu.

Mens rabatter på tidligfugl kan kumuleres med meritbaserede stipendier.

Merit Stipendier

Akademisk begavede studerende kan ansøge om meritbaserede stipendier: Achievement Scholarship eller Academic Excellence Scholarship . For at støtte deres ansøgninger skal kandidaterne til Merit Scholarships give en motivation erklæring og bevis for deres akademiske resultater.

Begge Merit Stipendier er dedikeret til usædvanligt talentfulde studerende. Din ansøgning vil blive vurderet på to kriterier: karakteren opnået under dit interview med vores akademiske team og interviewet og den akademiske rekord (GPA, GMAT, GRE, etc.).

For at understøtte deres ansøgninger forventes de studerende at fremlægge en motivationserklæring og ethvert bevis på akademisk ekspertise eller præstationer.

Achievement Scholarship

15% rabat på studieafgift

Academic Excellence Scholarship

20% rabat på studieafgift

De meritbaserede stipendier er ikke-kumulative (dvs. kun et merit-stipendium kan ydes pr. Studerende), men kan være kumulative med Early Bird Scholarship indtil 28. februar 2019.

Kristen Hoey Stipendium - ISLI MSc

Dette stipendium er tilgængeligt for studerende fra USA , der har en grad fra et universitet i USA , der ønsker at deltage i ISLI MSc-programmet . Dette stipendium tildeles i hukommelsen Kirsten Hoey en talentfuld alumnus af ISLI-programmet. Hvert år modtager et udvalgt antal amerikanske studerende med fremragende akademiske optegnelser 50% rabat på deres studieafgift . For at være berettiget, skal eleverne indsende et motivationsbrev online, som vil blive sendt til Kirsten HOEYs familie og MSc program direktøren.

Kristen Hoey Scholarship kan ikke kumuleres med andre stipendier.

Senest opdateret Aug 2020

Om skolen

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Læs mere

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Minimer
Bordeaux , Marseille , Paris , Toulon , Shanghai , Dakar + 5 Mere Mindre

Akkrediteringer