MSc i international human resource management (fuld tid)

Generelt

5 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Hvorfor dette kursus?

Dette kursus vil hjælpe dig til at udvikle en forståelse af, hvordan og hvorfor ressource politik og praksis menneskelige varierer over hele verden. Du vil undersøge, hvordan internationale virksomheder tage disse udfordringer.

Kurset giver dig mulighed for at overveje disse spørgsmål kritisk. Det opfordrer dig også til at tænke mere praktisk om de færdigheder, der kræves for at klare sig i en international sammenhæng.

Programmet vil give dig med:

 • en god forståelse af teoretiske debatter og politiske spørgsmål, der påvirker human ressource management i den globale sammenhæng
 • en bevidsthed om forskellige mulige nationale og regionale modeller for forvaltning af de menneskelige ressourcer inden for den globaliserede økonomi
 • en vurdering af virkningerne af lokale kulturelle og institutionelle påvirkninger på praksis i globale organisationer
 • godt praktisk kendskab til de færdigheder, der kræves for at klare sig i en international sammenhæng
 • en forståelse af, hvordan multinationale organisationer kan bedst mobilisere et kulturelt mangfoldig arbejdsstyrke

Du vil studere

Kurset giver en god balance mellem teori og praksis.

Du vil foretage en indledende HRM klasse tidligt i semester 1 at forberede dig til de centrale klasser, som følger. Denne kategori omfatter HRM koncepter og funktioner som:

 • arten af ​​HRM
 • mennesker og deres rolle i organisationer
 • rekruttering og udvælgelse af medarbejdere
 • styre mennesker på arbejdspladsen, herunder: motivation og arbejdspladsen forbindelser; belønninger og fordele; uddannelse og udvikling af arbejdsstyrken

Forskningsrapport

Under Semester 2, vil du producere en gruppe rapport baseret på et organisatorisk problem med et internationalt fokus. Bistanden er givet ved afdelingen for at få adgang til en organisation til at fuldføre rapporten.

Afhandling

Kandidatstuderende også udfylde en afhandling om et godkendt emne med et internationalt fokus. Dette gøres i perioden juni til august.

Faciliteter

Strathclyde Business School er en af ​​de største institutioner af sin art i Europa. Det har omkring 200 videnskabelige medarbejdere og mere end 3.000 fuldtidsstuderende.

De afdelinger og specialiserede enheder arbejder sammen om at levere en dynamisk, fuldt afrundet og varieret program af specialiserede og tværfaglige postgraduate kurser.

Undervisning personale

Kurset er undervist af verdensklasse fakultet trække på forkant forskning.

adgangskrav

Første eller anden klasse Honours eller tilsvarende, i nogen som helst grad emne.

For studerende, hvis første sprog ikke er engelsk, opnåelse af minimum følgende niveau af færdigheder i engelsk sprog, taget inden for de seneste to år, der kræves:

 • IELTS 6,5 med et minimum på 5,5 i de enkelte kriterier

Potentielle ansøgere skal huske på, at ovenstående udgør mindstekrav, og at opfyldelsen af ​​disse krav ikke garanterer accept på kurset.

Pre-Masters forberedelseskursus

Pre-Masters-programmet er et forberedelseskursus for internationale studerende (ikke-EU / UK), som ikke opfylder kravene til en kandidatgrad på University of Strathclyde indrejse. Pre-Masters program giver progression til en række grad muligheder.

For at finde ud af mere om kurserne og muligheder på tilbud besøg isc.strath.ac.uk eller ring i dag på +44 (0) 1273 339.333 og diskutere din uddannelse fremtid. Du kan også udfylde online ansøgningsskema. For at stille et spørgsmål skal du udfylde forespørgselsformularen og tale med en af ​​vores flersprogede Student Tilmelding Advisers i dag.

Karriere

Som kandidat i dette program, du kunne arbejde for organisationer som:

 • globale multinationale selskaber
 • Regeringen
 • globale ikke-statslige organisationer som Den Internationale Arbejdsorganisation (ILO) og UNICEF

Nyuddannede fra instituttet har fået job i en række førende internationale organisationer, herunder:

 • IBM
 • Shell
 • Accenture
 • Oxfam
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwi ... Læs mere

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwide to be triple accredited, holding accreditation from the international bodies, AMBA, AACSB and EQUIS. Minimer
Glasgow , Athen , Zürich , Singapore , Dar es Salaam , Manama , Kuala Lumpur , Petaling Jaya , Muscat , Muscat , Dubai , Abu Dhabi , Milano , München , Beijing , Toulouse + 15 Mere Mindre