MSc i marketing og digitale medier

Generelt

3 tilgængelige placeringer
Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Programmets mål

Et første skridt i en vellykket og international professionel karriere.

MSc i Marketing og Digital Media har til formål at udstyre eleverne med færdigheder og viden til at lykkes i en international, banebrydende karriere inden for marketing. For at gøre det fokuserer programmet på, hvordan man anvender centrale strategiske markedsføringsaspekter i en stadig mere digital og globaliseret verden.

Programmet indeholder to kurser i Madrid, et semester i Londons eller Berlins campus og en faglig fagperiode for at afslutte kandidatopgaven og en praktikophold.

Åbenhed og mangfoldighed

Samspillet med lærere fra mere end 20 nationaliteter garanterer en større dybde i multikulturel læring. Studerende fra MSc i Marketing og Digital Media kommer fra forskellige lande og har forskellige baggrunde: ingeniører, læger, farmaceuter, litteraturlærere og lov mv. De udgør en gruppe af multikulturelle deltagere, som gør det muligt at udveksle og arbejde i grupper mere berigende.

Pas på at du alle har din egen identitet og personlighed, har programmet til formål at gøre dig nysgerrig og alsidig til at hjælpe dig med at lykkes i dit fremtidige professionelle liv.

Denne mester har uddannet mere end 600 deltagere. De besætter nu strategiske og operationelle markedsføringsstillinger og kommunikation i en række virksomheder verden over.

Adgangskrav

En bachelor eller kandidatuddannelse i et hvilket som helst fagområde (minimum 180 ECTS)

Avanceret engelsk niveau: C1

  • TOEFL IBT: 100
  • TOEFL PBT: 600
  • TOEFL computerbaseret: 250
  • IELTS: 7

En undtagelse til disse krav kan ske i tilfælde af, at kandidaten ikke har denne type undersøgelse, men viser at have exceptionelle kvaliteter og færdigheder. Ifølge de normer, der er fastsat af "Conférence des Grandes Ecoles" i Frankrig, bør sådanne kandidater ikke overstige 20% af de studerende, der indrømmes hvert år.

Procedure

Ansøgninger er undersøgt i rækkefølgen af ​​deres ankomst; de skal indsendes så tidligt som muligt. Vi har rullende indlæggelser. Efter ansøgningspakken er blevet gennemgået af Adgangskomitéen, vil kandidaten blive underrettet om, at han / hun vil blive inviteret til optagelsesprøve og individuelt interview.

Gebyrer og finansielle poster

Gebyrene for akademiske år 2019/2020 er fastsat til 19.250 euro (for alle studerende, både EU og ikke-EU).

Ansøgningsgebyrer

En betaling på € 130 for ansøgningsgebyrer, der skal betales til CCIP ESCP.

Bemærk venligst, at dette ikke kan refunderes.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opp ... Læs mere

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunities offered by cultural diversity. Minimer
Paris , Madrid , London , Berlin , Torino , Warszawa , Beijing , Venedig + 7 Mere Mindre