MSc i miljø, arv og politik

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Vores tværfaglige masteruddannelse er ideel, hvis du allerede arbejder inden for arvssektoren eller er på udkig efter en karriere på dette område. Det giver den perfekte balance mellem de praktiske og intellektuelle elementer af arv og politik.

Kurset udforsker kulturelle, naturlige, håndgribelige og immaterielle arv, med særlig fokus på miljøhistorie. Du vil udvikle stærke praktiske færdigheder i løbet af kurset - både i feltet og i klasseværelset - og du vil gennemføre et individuelt forskningsprojekt.

Vi har stærke forbindelser med industrien, så du får gavn af gæstens højttalere, som er eksperter på deres område - såvel som eksterne partnere, der tilbyder muligheder for jobbaserede projekter.

Du får også mulighed for at arbejde med medarbejdere på en enkelt basis, og opleve de skotske kulturelle og naturlige miljøer, der håndteres på en række udflugter, der er designet til at forbedre klassebaseret undervisning. Du vil dyve ind i begreber og ideer i hvert studieområde, og ved afslutningen af ​​kurset har du udforsket en bred vifte af emner, herunder:

 • betegnelse og beskyttede rum
 • arv, identitet og sted
 • grønne bevidstheds rødder
 • PR og markedsføring
 • sociale resultater og virkninger

Der er også muligheder for at lære grundlæggende geoarkaeologiske tilgange og feltbaserede arkæologiske færdigheder.

Top grunde til at studere hos os

# 1 Der er et stærkt fokus på både den konceptuelle og den intellektuelle undersøgelse af arv, miljø og politik

# 2 Felture tager din læring udenfor klasseværelset, samtidig med at du får mulighed for at opleve det skotske miljø

# 3 Du vil blive undervist af et begejstret undervisningshold, der har en bred vifte af faglig ekspertise inden for kultur og naturarv

Kursmål

Denne masteruddannelse leveres af et tværfagligt team fra Center for Miljø, Erfaring og Politik, der har stærke forbindelser med en række historiske og arkæologiske sektor arbejdsgivere - såvel som arv og turisme industrier. Individuelle holdmedlemmer har betydelige forbindelser med nationale agenturer og velgørende organisationer inden for arvssektorens historiske og byggede miljøområder og har tjent på ngo'er og rådgivende råd på disse områder. Holdet forbinder også med naturarv agenturer såsom National Parks myndigheder, skotsk naturarv og førende bevarelse velgørende organisationer både nationalt og internationalt.

Forskningsorienteret undervisning

Innovativ kursusudvikling ved University of Stirling er præget af et stærkt forskningsethos hos medarbejderne. Institut for Historie har et intensivt fokus på:

 • historiske bygget miljøer
 • miljøpåvirkninger på kulturlandskaber
 • computer applikationer til styring af historiske data
 • scripting af historisk indhold til fortolkning af arv

Vores historie team arbejder også med kolleger i Det Naturvidenskabelige Fakultet om forskningsmetoder som:

 • Geo-arkæologi
 • Fjernføler teknologier
 • GIS-applikationer for historiske / arkæologiske og naturlige miljødata

Dette kursus trækker på anvendte og akademiske færdigheder inden for fakulteterne for kunst og humaniora, samfundsvidenskab og naturvidenskab. Ved at arbejde på tværs af fakulteter udvikler du tværfaglige færdigheder og kan anvende forskellige metoder til ledelse, kurering og offentlig fortolkning af arv.

Efter kursets afslutning opnår du akademiske færdigheder på avanceret niveau i både teoretiske rammer og den kontekstuelle anvendelse af disse teorier. Du vil have fremmet attributter, der er ønskelige for karriere i en voksende økonomisk sektor.

Arbejdspladser

Placeringsmuligheder vil være tilgængelige på en række steder i hele sektoren. Disse omfatter kulturarv, museer, gallerier, biblioteker, ngo'er og private industrisamarbejdspartnere. Tidligere industripartnere har medtaget:

 • Inner Forth Landskabsinitiativ
 • Dunblane Museum
 • Innerpeffrey Library
 • Historisk Miljø Skotland
 • Lismore Heritage Trust

Kursus detaljer

Afhængigt af modulindholdet leveres undervisningen gennem et ugentligt, fire timers seminar eller værksted og / eller et feltbesøg / klasse pr. Modul.

Undervisningen foregår tirsdag, onsdag og torsdag. Felture, workshops og seminarer kan finde sted på tirsdage og torsdage fra kl. 08.00 til 18.00. Felture kan også lejlighedsvis finde sted på en onsdag eftermiddag.

Undervisning

Stirlings historieundervisning er blevet vurderet af Kvalitetssikringsagenturet for Videregående Uddannelse og opnået den højest mulige vurdering af "prisværdige" på tværs af alle felter.

Feltarbejde

Du vil opleve de skotske kulturelle og naturlige miljøer første hånd på en række veldeture, der er designet til at forbedre klassebaseret undervisning.

Vurdering

Vurderingen for hvert modul er baseret på dine kurser. Dette omfatter akademiske essays, akademiske plakater, fortolkningsmaterialer, notat briefinger, kritiske anmeldelser og vurderede mundtlige præsentationer samt en 15.000 ord traditionel afhandling (100% af slutkarakter). I stedet for en afhandling kan du også vælge at blive vurderet gennem en arbejdsbaseret projektportefølje (70% af den endelige karakter) sammen med et 5.000-års kritisk essay (30% af den endelige karakter).

Klasseværelset timer

Tidsplanen nedenfor er et typisk eksempel, men din egen tidsplan kan være anderledes.

 • Tirsdag - CEHP Seminarer 12-1pm
 • Tirsdag - modul seminarer 6-10pm eller felt klasse 8 am-8pm (ca.)
 • Onsdag - felt klasse 1-5pm (ca.)
 • Torsdag - modul seminarer 6-10pm eller felt klasse 8 am-8pm (ca.)

Kursdirektør

Professor Catherine Mills

44 (0) 1786 467583

cjmills@stir.ac.uk

Gebyrer - 2018/2019

 • Oversøiske £ 15.250
 • Hjem / EU £ 6.300
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Minimer