MSc I Psykologiske Forskningsmetoder (Generelt)

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Vores Psychological Research Methods (General) kursus kombinerer træning i psykologisk teori med praktisk færdighedsudvikling og forbereder dig til en fremtidig karriere i psykologi. Du får en grundig introduktion til kvantitativ og kvalitativ forskning, analyse og fortolkning af data og en kritisk, skeptisk tilgang til psykologi.

Det unikke træk ved denne General Pathway er fleksibilitet - du er fri til at undersøge en bred vifte af emner på tværs af disciplinen. Dette tilskynder til forståelse af forskellige metoder og perspektiver inden for psykologiområdet.

Muligheder for praktisk praktisk udvikling af færdigheder er indbygget, lige fra lavteknologisk observationsvurdering til højteknologisk øjensporing. Du udfører en arbejdsplads, typisk i et eksternt firma, velgørenhed eller en tredje sektor organisation. Dette giver dig en fantastisk mulighed for at udvikle relevante arbejdsbaserede beskæftigelsesevner og at udvikle et netværk af kontakter, der er relevante for dine fremtidige karrieremål. Studerende nyder godt af denne erfaring, kombinerer færdigheder og erfaring med personlig og faglig udvikling.

Du vil være baseret på et dedikeret MSc-kontor eller i en passende forskergruppe og tildele en peer mentor. Du har også en akademisk vejleder i psykologi, som støtter og styrer din udvikling, herunder dit forskningsprojekt.

Top grunde til at studere hos os

# 1 Fleksibilitet - du er fri til at undersøge en bred vifte af emner på tværs af psykologiens disciplin

# 2 Vi er 3. i Skotland for psykologi (REF2014)

# 3 Du udvikler relevante arbejdsbaserede ansættelsesfærdigheder på en placering i et eksternt selskab, velgørenhed eller en tredje sektororganisation

Kursmål

Kurset vil udvikle din teoretiske forståelse og give dig de praktiske og interpersonelle færdigheder, der er nødvendige for at gennemføre forskning. Vores mål er at opmuntre dig til at gøre den komplekse overgang til en helt uafhængig forsker.

Arbejdspladser

Du udfører en arbejdsplads, typisk i et eksternt firma, velgørenhed eller en tredje sektor organisation. Dette giver en fantastisk mulighed for at udvikle relevante arbejdsbaserede beskæftigelsesfærdigheder og at udvikle et netværk af kontakter, der er relevante for fremtidige karrieremål. Studerende nyder godt af denne erfaring, kombinerer færdigheder og erfaring med personlig og faglig udvikling.

Kursus detaljer

Dette kursus består af forskellige moduler designet til at give uddannelse i fundamentet af psykologiske forskningsmetoder. Studerende på dette kursus har mulighed for at undersøge emner på tværs af hele psykologi, snarere end at specialisere sig i et bestemt område for deres kursusarbejde, placering og afhandling. Som studerende på kurset MSc Psychological Research Methods (General) kan du skifte emner fra ét stykke arbejde til et andet, som dine interesser udvikler.

Denne tilgang giver total fleksibilitet, hvis du ikke ønsker at specialisere sig i et bestemt område. Du får mulighed for at gøre en bredere MSc og prøve indhold fra tværs af forskellige emner i psykologi.

Undervisning

Undervisningen omfatter vejledninger, demonstrationer og praktiske klasser, men flertallet er seminarbaseret.

Studerende undervises typisk i små grupper i specialkurser, med ph.d.-studerende eller andre ph.d.-studerende (f.eks. I moduler fra andre MSc-kurser).

Alle vores kandidater forventes også at deltage i regelmæssige forskningseminarer og relevante forskningsgruppemøder. Du opfordres også til at deltage i 'Scottish Postgraduates in Psychology Research Training' begivenheder i deltagende universiteter i hele Skotland.

Kursdirektør

Professor Craig Roberts, kursusdirektør

Postgraduate Secretary

Linda Cullen

44 (0) 1786 466854

linda.cullen@stir.ac.uk

Gebyrer - 2018/2019

  • Hjem / EU: £ 6.300
  • Oversøiske: £ 15.250
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Minimer