MSc Indkøb, Logistik og Supply Chain Management

University of Salford

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

MSc Indkøb, Logistik og Supply Chain Management

University of Salford

Dette program er en af ​​de få i Det Forenede Kongerige, at det nu er dobbelt akkrediteret af både CIPS (Chartered Institute of Procurement og Supply Chain Management) og CILT (Chartered Institute of Logistics and Transport)

 • Forbedre din beskæftigelsesegnethed og forberede sig på en ledelsesmæssig, rådgivende eller operationel rolle
 • Sæt logistikteori i ægte praksis med et spændende Business Innovation Project
 • Deltidsstudie mulighed
 • Oversøisk undersøgelse til rådighed
 • Arbejds- / industriplacering mulighed
 • Internationale studerende kan søge

Kursusoversigt

Dette program vil opmuntre og udfordre dig til at udvikle din viden og færdigheder i global indkøb, logistik og supply chain management. Vores undervisningsteam er forskningsaktiv, og du vil lære af dem den up-to-date teoretiske viden inden for områder som automatisering og kunstig intelligens. Du vil også se på de muligheder og udfordringer, der er forbundet med Big Data Analytics, tingets internet, additivfremstilling, 3D-trykning og robotik. Vores ekspertise støttes af input fra industri partnere som Jaguar Landrover, Brother International og Manchester Airport, der har hjulpet med at udvikle programmet.

Der er en betydelig teknisk sammenhæng og input inden for områderne Efterspørgselsprognoser, Lagerstyring, Proces / Supply Chain / Logistikoptimering og Analytics. Specielt kombinerer modulet "Advanced Logistics and Project Management" to meget vigtige færdigheder, der er efterspurgt i branchen.

Du vil blive opfordret til at udvide dine horisonter ved at gå ud over den akademiske litteratur for at se de seneste udviklinger, der er offentliggjort i den relevante pressemeddelelse. Du vil også blive udfordret til at overveje de etiske konsekvenser af global sourcing, for eksempel at se på globale katastrofale begivenheder i forhold til produktion og service.

Udover at lære fra akademikere får du mulighed for at lære af andre studerende, fra ekspertholdere og fra din interaktion med de to faglige organer, Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS) og Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT ) på konferencer, inviterede begivenheder og meget mere.

Kurset tilbyder også en fjernundervisning mulighed gennem vores officielle partner Robert Kennedy College, Zürich, Schweiz.

Kursusdetaljer

Programmet er blokeret og der er flere indgangspunkter hele året. Studerende vil tage modulerne herunder i en rækkefølge afhængig af deres startdato.

Kurset leveres i fire blokke af intensive studieperioder. For hver blok studerer du et enkelt modul i en 6-ugers periode. Ansigt til ansigt undervisning leveres på campus i 6 timer hver uge. Derudover vil du deltage i det lærte element i Business Innovation Programmet en eftermiddag om ugen i 6-ugers blokke.

Deltidsstuderende studerer alternative moduler (et modul på, et modul ud) for at fuldføre deres grad om to år.

I løbet af denne periode vil du også gennemføre uafhængig undersøgelse i din egen tid med online support via universitetets virtuelle læringsmiljø, Blackboard.

For den sidste tredjedel af dine studier vil du arbejde på din Business Innovation Project, der arbejder med din egen eller en anden organisation på live-kort.

Semester 1

 • Global Supply Chain Management
 • Operations og Information Management

Semester 2

 • Indkøbsrisiko og kontraktstyring
 • Avanceret Projekt og Logistik Management

Semester 3

 • Business Innovation Project (BIP)

Dette modul tegner sig for de sidste 60 studiepoeng i din uddannelse. Du vil have mulighed for at vælge mellem et live-projekt, placering, praktik eller afhandling, som alle er designet til at imødekomme dine karrieremuligheder og forbedre din erhvervserfaring.

Du vil blive tildelt en vejleder, som vil lede dig gennem BIP-projektet. Du vil også have mulighed for at engagere dig med Student Hub og Student Life. Elevlivet kan hjælpe med førprojekt / placeringsstøtte til studerende og muligheder for dem, der går på plads, for at deltage i træningsværksteder for at sikre bedste praksis. Student Hub kan hjælpe dig med at finde praktikophold, placeringer og live-projekter til dit Business Innovation Project.

Adgangskrav

Normalt mindst 2: 2 æresbevisning grad eller tilsvarende eller vellykket gennemførelse af Graduate Certificate.

En bred vifte af faglige kvalifikationer accepteres også enten i delvis eller fuldstændig opfyldelse af adgangskrav.

Hvor en studerende har fået en anerkendt Honours-grad, men ikke opfylder det normale krav til indrejsekrav, kan de stadig betragtes som indrejsende, hvis de kan påvise relevant erhvervserfaring med mindst to års varighed efter studie og acceptabelt ansvarsniveau.

Akkreditering af tidligere læring (APL)

Vi byder velkommen til ansøgninger fra studerende, som måske ikke har formelle / traditionelle adgangskriterier, men som har relevant erfaring eller evnen til at forfølge kurset med succes.

APL-processen (Accreditation of Prior Learning) kan hjælpe dig med at gøre dit arbejde og livserfaring tæller. APL-processen kan bruges til optagelse på kurser eller for at give dig undtagelser fra dele af dit kursus.

To former for APL kan bruges til indrejse: Akkreditering af forudgående certificeret læring (APCL) eller akkreditering af tidligere erfaringsundervisning (APEL).

Engelsk Sprogkrav

Internationale ansøgere skal være færdige på engelsk. En IELTS score på 6,5 (ingen element under 5,5) er et bevis på dette.

Hvis engelsksprogkvalifikationen ligger lidt under dette niveau, kan kandidater tage et af de mange engelske kurser, der er til rådighed på universitetet.

Egnet til

Dette kursus er ideelt for kandidater, der ønsker at etablere en karriere inden for indkøb, logistik og supply chain management, eller for eksisterende ledere, der ønsker at udvikle deres færdigheder og forbedre deres fremtidige karrieremuligheder.

Ansøger Profil

Indkøb og logistik er en af ​​verdens hurtigst voksende industrier, og dette kursus er ideelt, hvis du søger at bygge en karriere i denne dynamiske sektor. Din baggrund kan være i shipping, logistik eller generel forretning.

Gebyrer 2018-19

 • Heltid: £ 8,550
 • Deltid: £ 1.425 pr. 30 kredit modul
 • Heltid International: 14.400 kr

Ekstra omkostninger

Du bør også overveje yderligere omkostninger, som kan omfatte bøger, papirvarer, trykning, bindende og generel subsistens på ture og besøg.

Undervisning

Ansigt til ansigt undervisning leveres på campus i to halvdage hver uge. Derudover vil du deltage i det lærte element i Business Innovation Programmet hver onsdag eftermiddag i 6-ugers blokke, med en selvstændig undersøgelse afsluttet i din egen tid gennem universitetets virtuelle læringsmiljø, Blackboard. Individuelle elevplaner vil blive leveret i løbet af induktionsugen.

Undervisningen foregår gennem en kombination af forelæsninger, seminarer og selvstudier med en bred vifte af læringsaktiviteter.

Vurdering

I løbet af dit kursus vil der blive anvendt en række bedømmelsesteknikker. Typer af vurdering omfatter; essays, opgaver, eksamener, multiple choice tests, online test, grupperapporter og portefølje arbejde. Vægten mellem eksamen og kursusarbejde varierer mellem moduler og år.

Karriereudsigter

Vores kandidater er meget eftertragtede i mange lande for deres viden og passion for indkøb og forsyning.

Nyligt graduerede destinationer har inkluderet stillinger med:

 • Rolls-Royce plc
 • Toyota
 • BASF
 • Ernst
 • Citibank

Arbejdsroller har indbefattet lageranalytikere, indkøbsofficer og ledere, shippingforvaltere, lagerstyrende, transport-, logistik- og supply chain managers.

Links med industrien

University of Salford voksede ud af institutterne i slutningen af ​​det 19. århundrede, der gav en talentfuld, teknisk dygtig og professionel arbejdsstyrke til at støtte Storbritanniens hurtig voksende industrier. I det 21. århundrede er dette stadig stærkt. Mens industrien har ændret sig markant, er behovet for industrifokuseret uddannelse lige så relevant i dag.

Vi lærer de færdigheder, som arbejdsgiverne har brug for, og som følge heraf nyder vores kandidater gode internationale karrieremuligheder.

Læreplanen på tværs af vores postgraduate kurser balancerer faglig undervisning og erhvervserfaring. Vores industripartnere giver os deres input til læseplanen, så undervisningen afspejler branchens nuværende og fremtidige behov, og du udvikler de færdigheder, som arbejdsgiverne ønsker. Business Innovation Project, som udgør den sidste tredjedel af dit studie, er designet til at give dig virkelig erfaring, så du kan anvende den teori du har lært.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret May 11, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
8,550 GBP
£ 14.400 International / £ 8.550 UK
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Manchester, England
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Det Forenede Kongerige - Manchester, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen