Kursusoversigt

Læseplanen er blevet omhyggeligt designet til at sikre, at der er en teoribalance i ansøgningen, og at der er regelmæssige muligheder for at engagere sig i erhvervslivet. Der vil regelmæssigt blive input fra forretningsfolk, casestudier og projekter i moduler, der giver dig mulighed for at anvende din viden om teorien til en række virkelige erhvervsscenarier.

Programmet giver mulighed for at reflektere over, evaluere og anvende centrale internationale business management teorier og koncepter samt opmuntre kreative og innovative tænkning i anvendelsen af ​​relevante ledelsesmodeller. I takt med at du udvikler dine studier, vil du ikke bare blive undervist i akademisk teori relateret til emnet. Du vil også blive opmuntret og støttet til at udvikle færdigheder, som vil forberede dig til at udvikle din karriere i ledelsen, især relateret til international forretning.

Kursusstruktur

Det overordnede mål med programmet er at uddanne dig som en potentiel leder med en god forståelse af den internationale erhvervskontekst og inden for dette til:

  • udvikle en kritisk bevidst og integreret forståelse af internationale markeder, virksomheder og finanser, og hjælpe dig med at tage effektive roller inden for erhvervsorganisationer
  • give en avanceret undersøgelse af nøglebegreber på internationale markeder og bekymringer hos virksomheder, der opererer internationalt inden for rammerne af miljømæssig bæredygtighed, virksomhedernes sociale ansvar og etik
  • udvikle din række forretningskendskab og færdigheder, der er relevante for at styre i internationale virksomheder sammen med personlig selvbevidsthed og udvikling baseret på positive og kritiske holdninger til organisationernes rolle i en dynamisk og livlig international forretningsarena
  • demonstrere evnen til at konvertere teori til praksis i komplekse miljøer, systematisk og kreativt for at forbedre forretningspraksis
  • udvikle og forbedre dine livslang læring færdigheder og personlig udvikling for at arbejde med selvretning og originalitet.

Programspecifikation

Yderligere information om dette kursus er tilgængelig i programspecifikationen. Bemærk venligst, at programspecifikationen vedrører kursusindhold, der aktuelt studeres af studerende på universitetet. For nye programmer bliver programspecifikationen tilgængelig online før kursets start.

Adgangskrav

UK / EU-studerende

UK / EU-studerende kræver en første grad opnået i klasse 2: 2 eller derover fra et godkendt universitet eller institution eller har en tilsvarende kvalifikation.

Internationale studerende

Ikke-britiske / EU-studerende, hvis første sprog ikke er engelsk, skal kræve at opnå IELTS 6 eller derover med ikke mindre end Band 6 i skriftlige færdigheder eller ækvivalenter accepteret af universitetet.

Deltidsstuderende

For deltidsstuderende, der er i arbejde, vil forsigtig rådgivning blive givet, så de forstår, at dette er et pre-oplevelsesprogram.

Gebyrer og finansiering

UK

Undervisningsgebyret for 2018 adgang til dette postgraduate kursus er £ 6,000 for heltids UK / EU, Jersey, Guernsey og Isle of Man studerende.

For deltidsmuligheder se afgifterne

Postgraduate Lån: En ny Postgraduate Lån er nu tilgængelig for at hjælpe dig med at betale for din kandidat kursus for studerende, der begynder i 2018-19 akademiske år.

International (ikke-EU) 2018 - 19

Undervisningsgebyret for 2018 adgang til dette postgraduate kursus er £ 12.500 for internationale studerende.

På grund af indvandringslovgivningen skal internationale studerende på et Tier 4-visum studere på heltid. For mere information om Visa krav og Kortsigtede studievisum, besøg venligst de internationale Visa og Immigration websider.

Hvordan man ansøger

Du kan søge direkte på kurset via vores Apply Now links. Vælg venligst varianten af ​​kurset, som du har til hensigt at gennemføre (fx fuldtid eller deltid), da linket fører dig til en tilpasset formular til det specifikke kursus. Du skal oprette et login og et kodeord og udfylde online formularen. Kontakt venligst to dommere i forvejen, inden du sender din ansøgning, da en automatisk anmodning udløber, så snart du sender, og din ansøgning vil ikke blive gennemgået, før begge referencer er på plads.

Ansøgninger til januar 2018 skal indsendes og afsluttes senest den 29. januar 2018.

Ansøgninger til september 2018 skal indsendes og afsluttes senest den 5. oktober 2018.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 4 flere kurser fra York St John University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Price
6,000 GBP
£ 6,000 for heltids UK / EU, Jersey, Guernsey og Isle of Man studerende. £ 12.500 for internationale studerende.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date