MSc International Human Resource Management i den digitale tidsalder

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Programvarighed: Et studieår (på campus) Endelig ledelsesprojekt (kan afsluttes eksternt under arbejdet)

Adgangskrav: Bachelor-niveau bachelor grad i ethvert emne. Flydende på engelsk

Fuld programgebyr: € 19.450

Placering af campus: Grenoble, Frankrig

Sprog: Engelsk

Finansiel støtte og stipend til rådighed

Vores mission:

At udstyre ledere med værktøjer og viden til at arbejde i HR overalt i verden, i enhver virksomhed. Disse ledere har de færdigheder til at øge virksomhedernes præstationer gennem effektiv styring af virksomhedens arbejdsstyrke og evnen til at tilpasse deres organisation til fremtiden, både på et menneskeligt og digitalt plan.

Hvorfor vælge MSc International Human Resource Management i den digitale tidsalder:

 • Følg et banebrydende program inden for sit område, der dækker IHRM's grundlæggende principper med et unikt fokus på udviklingen og udfordringerne ved nye arbejdsvinkler forbundet med digital transformation .
 • Lær hvordan man designer HR-strategier for at optimere virksomhedernes præstationer og håndtere IHR-operationer i et dynamisk internationalt miljø.
 • Udvikle både professionelt og personligt niveau inden for et intensivt og stimulerende program i et multikulturelt miljø.
 • Tjen din grad fra en tredobbelt akkrediteret institution med verdensomspændende anerkendelse

Program højdepunkter:

 • Innovativ og interaktiv pædagogik, herunder seriøse spil
 • Live Business Cases med virkelige virksomheder, sætter læring i praksis
 • HR Study Trip kombinerer klasser og virksomhedsbesøg
 • Aktuelt programindhold, der dækker de seneste tendenser i IHRM

Program

Programmet udforsker, hvordan HR-strategi passer ind i den overordnede forretningsstrategi, de vigtigste forskelle mellem International Human Resource Management (IHRM) og indenlandsk HRM, og de færdigheder, der kræves for at rekruttere, styre og forbedre talent. Det er designet til kandidater, der ønsker at forfølge ledelseskarrierer på nationalt og internationalt niveau.

Deltagerne vil udvikle knowhow og kompetencer til at identificere og forstå de HR-problemer, der står over for erhvervslivet i dag, og udvikle passende strategier for at sikre, at effektive folks ledelsesstrategier skaber konkurrencefordele og værdikilder.

Dette program er også specialiseret i analysen af ​​virkningerne og udfordringerne ved digital transformation på HR i dag.

Program indhold *

År 1 - Campusår

Indledning session

Kerne HRM færdigheder

 • Fundamentals of Human Resource Management
 • Personlighedstest
 • Talent Management
 • Kompensationspraksis
 • Lederskab, Grupper og Team Dynamics
 • HR som coach
 • HR-rapportering
 • Forskningsmetoder for ledere

International Business Environment

 • Strategisk ledelse
 • International juridisk sammenhæng
 • medarbejder

HR-udfordringer i den digitale tidsalder

 • Digital transformation til HR-fagfolk
 • CSR
 • Projektledelse
 • People Analytics
 • Håndtering af viden til at udvikle kernekompetencer
 • gamification
 • HRBP i hjertet af transformation
 • Nye organisationer
 • Live Business Case

* Programmets indhold kan tilpasses fra år til år for at tage hensyn til industriens behov. Klasseværelse er obligatorisk.

År 2 - Final Management Project

Ved afslutningen af det ene akademiske års heltidsdel af programmet skal hver studerende gennemføre et afsluttende ledelsesprojekt på ca. 15.000 ord i længde under vejledning af en vejleder. Dette er et anvendt eller teoretisk forskningsprojekt, der kan afsluttes på afstand og parallelt med fuldtidsbeskæftigelse eller en godkendt praktikplads. For at kunne gennemføre det endelige ledelsesprojekt kræves det, at de studerende adresserer et bestemt forskningsspørgsmål eller videnmangel inden for deres valgte felt af deres undersøgelse. Dette vil være forretningsorienteret og sammenhænge med programmets mål. En studerende kan vælge at skrive deres projekt om et emne, der er baseret på deres praktikoplevelse.

Fremmede sprog

Drift i et internationalt miljø kræver fremmedsprogsfrekvens, og derfor er et fremmedsprogsmodul en mulighed for programmet for alle studerende.

Ikke-franske talere kan studere fransk (begynder til avanceret niveau). Denne mulighed anbefales stærkt for dem, der søger at blive professionelle i Frankrig. Fransktalende kan vælge fra en række andre sprog på begynderniveau.

Study Trip

Studerende på programmet deltager i en 2-dages HR-studietur for at besøge forskellige slags organisationer. Tidligere mødtes studerende med P

Live Business Case

Live Business Case (LBC) giver eleverne mulighed for at anvende deres læring direkte til et ægte HR-problem, der tilbydes af et deltagende selskab. Studerende vil arbejde i hold og udvikle deres LBC i flere måneder parallelt med den undervisede del af programmet. De vil mødes med deres tildelte virksomhed og LBC coach regelmæssigt for at definere og gennemgå målene for deres projekt og de forventede resultater. Formålet med LBC er at MSC IHRM-studerende skal hjælpe virkelige virksomheder med at finde innovative løsninger til at løse deres HR-spørgsmål og sætte dem i stand til at forbedre deres HR-proces med digitale værktøjer.

Personlige og professionelle udviklingsværksteder

Udover de grundlæggende kurser kan eleverne deltage i personlige og faglige udviklingsværker. Disse workshops dækker aktuelle emner af interesse, seneste trends i ledelse og karriereudvikling. De tjener som et supplement til kernemodulerne.

Innovativ læring til karriereprogression

Du vil blive opmuntret til at udvikle dine faglige færdigheder gennem en række innovative læringsaktiviteter. Ved at deltage i virkelige professionelle eksperimenter og i GEMs berømte "seriøse spil", vil du blive opfordret til at udvikle dine bløde færdigheder (teamwork, præsentation, forhandling, ledelse).

beskæftigelsesegnethed

Dette MSc-program er specielt designet til dem, der ønsker at arbejde i organisationer, der ansætter en international og diversificeret arbejdsstyrke, med ansvaret for at udvikle lokale og globale HR-systemer. Kandidater vil være kvalificeret til stillinger i både multinationale selskaber og lokale virksomheder, der oplever hurtig ekspansion på internationale markeder. Kandidater vil også være kvalificerede til at komme ind i konsulentområdet inden for HR og organisationsudvikling. Dette program passer også til studerende, der ønsker at være ekspert i at styre mennesker.

Bedste arbejdsgivere for vores kandidatuddannede IHRM

Aldes Aeraulique, Alstom Management, Roche, Auchan France, BCG, Copers Executive Search, Diesel France, European Synchrotron Radiation Facility, Kelly Services, Mecaplast, IOTA SA, Randstad, Renault Trucks, Essilor, Transatel, Saint-Gobain Interservices, VMware France, Kurt Salmon, Schneider Electric, Amadeus, Rexel, Hays, Spartoo

Testimonial

"Efter at have arbejdet 8 år for et nationalt forsikringsselskab i HR-relaterede stillinger, besluttede jeg at uddybe min HR-ekspertise på en top handelsskole rangeret af Financial Times, nemlig Grenoble Ecole de Management . MSc IHRM-programmet bød på en fantastisk kombination af HR-grundlæggende og specialiserede kurser, der opfyldte forventningerne fra både nytilkomne til området og erfarne fagfolk.

En lille klasse gjorde det muligt for professorerne at imødekomme hver elevs behov. En vigtig højdepunkt var klassens mangfoldighed, som gav mig mulighed for at lære, hvilken kulturel kompetencer virkelig betyder i praksis og også udstyret mig med færdighederne til succesfuldt at arbejde i et multikulturelt team. Denne kulturelle eksponering forberedte mig perfekt til en karriere i et multinationalt miljø.

Specielt kurser som selvudvikling, organisationsudvikling, ledelse, forandringsledelse, de organiserede aktiviteter for udendørs team og også karriereservicecentret støttede mig alle i at sikre mit nuværende job for et af de største konsulenter overalt i verden, Accenture Consulting.

Arbejder nu som Senior Management Consultant i Change Management og HR Transformation, kan jeg med tilbagevirkende kraft angive, at dette program havde stor indflydelse på min professionelle karriereudvikling.

Udover faglig og personlig vækst hjalp de intensive arbejdsgrupper med at etablere en interpersonel forbindelse mellem medstuderende, der stadig er stærk, selv i dag. "

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Grenoble Ecole de Management (GEM) has earned both national and international recognition. More than just a school, GEM represents an open-ended laboratory through which 8,000 students and 500 employe ... Læs mere

Grenoble Ecole de Management (GEM) has earned both national and international recognition. More than just a school, GEM represents an open-ended laboratory through which 8,000 students and 500 employees learn and work every day to solve complex problems and overcome major challenges for business and society. Minimer
Grenoble , Medellín , Grenoble , Tbilisi , Berlin , Moskva , Ile-de-France , Singapore + 7 Mere Mindre