MSc logistik og supply chain management

Generelt

Program beskrivelse

MSc Logistik og Supply Chain Management

&nbsp

Dette program giver en dyb forståelse af ledelse, planlægning og koordinering af forsyningskæder; et område, der er afgørende for succes for enhver organisation, der opererer på et globalt plan.

&nbsp

Du får de færdigheder og kundskaber er nødvendige for at udvikle effektive forsyningskæder. Du kommer til at værdsætte den øgede efterspørgsel og konkurrencemæssige pres, der har resulteret af globaliseringen, og hvordan du kan hjælpe virksomheder til at reagere på konstant skiftende markedsforhold. Det faglige indhold er forbedret gennem de indsigter af industrifolk og praktikere og praktiske projekter, som dækker det virkelige liv logistik og supply chain problemer.

&nbsp

Du kan også drage fordel af den enorme ekspertise og ressourcer i det nyligt åbnede Logistics Institute, en verdensklasse facilitet baseret i Business School. Programmet forbindelser med MSc Radio og logistik Teknologi og tværfaglige afhandling projekter er tilgængelige.

&nbsp

&nbsp

Målgruppe

&nbsp

MSc Logistik og Supply Chain Management henvender sig til både nyuddannede, med ringe eller ingen erhvervserfaring, og dem, der har arbejdet, og nu ønsker at fortsætte den avancerede undersøgelse.

&nbsp

&nbsp

Program Moduler

&nbsp

Principper for Logistik og Supply Chain Management

Supply Chain Planning and Control Logistik Teknologi Global Logistics og Supply Chain Management Transport Economics en valgfrit modul taget fra et bredt udvalg Professional Skills Research Methods afhandling eller projekt ->

&nbsp

&nbsp

Indrejse Requuirements

&nbsp

For at være berettiget til optagelse, bør ansøgere normalt er i besiddelse af:

  • en god Honours eller tilsvarende
  • en god beherskelse af engelsk: hvis engelsk ikke er dit første sprog, og du har ikke studeret på engelsk inden for de sidste to år, vil du have en IELTS score på 6. 0 eller TOEFL score på 550 (eller 79 for den internet-baserede test)
  • et akademisk henvisning
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Hull University Business School is a leading UK business school dedicated to the development of responsible leadership for a complex world.

Hull University Business School is a leading UK business school dedicated to the development of responsible leadership for a complex world. Minimer