MSc Logistik og Supply Chain Management

Generelt

Program beskrivelse

Udvikler dine operationelle og logistiske færdigheder til forbedring af ydeevnen og konkurrencefordel, lærer denne kandidat teori og teknikker, der er nødvendige for at kunne styre og forbedre en global og international forsyningskæde.

Ved at udforske operationer, forsyningskæde og grøn logistik og kerne-underdiscipliner får du ekspertise i det bidrag, disse systemer giver, og de nødvendige færdigheder til at blive en fremtidsleder inden for lavt kulstofområdet.

Vores ekspert team på MSc i Logistik og Supply Chain Management arbejder tæt sammen med industrien, identificerer behov og skræddersy elevernes læring i overensstemmelse hermed. Dette program giver fremragende netværk muligheder og opretholder tætte forbindelser med relevante internationale virksomheder og festivaler, der giver en rute til fremtidig beskæftigelse. Dets forhold til organisationer styrkes af et firma-sponsoreret modul.

MSc i Logistik og Supply Chain Management har akkreditering fra CIPS og CILT, to premier globale organisationer, der betjener indkøb og forsyning og logistik og transport erhverv. Kandidater fra vores program er berettiget til fuldt medlemskab af CIPS, efter at de har fået tre års relevant erhvervserfaring og kan arbejde for at blive et Chartered Member of CILT.


Kurset

Du vil studere i et moderne læringsmiljø i vores nyopussede bygning. Klassestørrelser er små, og eleverne kommer fra hele verden og sikrer et internationalt perspektiv på din læring.

Undervises på fuld tid i løbet af to semestre efterfulgt af en afhandling, lærer eleverne gennem en række foredrag, seminarer, casestudier, laboratoriearbejde, gruppearbejde for samarbejde og internetbaserede diskussionsgrupper. Vurderingen sker gennem individuelle opgaver, gruppeprojekter, eksamener og et ledelsesprojekt.

Du har også mulighed for at gennemføre et organisatorisk projekt, der giver dig virkelig erhvervserfaring i et firma
Kurset begynder i september og varer 12 måneder. Studerende, der afslutter første semester, men ikke fortsætter modtager PG certifikatet. Dem, der passerer begge semestre moduler, men ikke fuldfører ledelsen projekt modtage Diploma.

moduler

Kernemoduler:

 • Bæredygtig logistik og Supply Chain Management
 • Supply Chain Technology
 • Logistiksystemer
 • Operations Management for Logistik og Supply Chain Management
 • Supply Chain regnskab og finansiering
 • Global Supply Chain Leadership
 • Supply Networks Management
 • Forskningsmetoder
 • afhandling

Valgfrie moduler:

 • International Management
 • Strategisk ledelse
 • International Business Strategy


Kandidaten

Programmet appellerer til studerende fra mange forskellige baggrunde. For at lykkes og være konkurrencedygtig i dag og i fremtiden skal ledere forstå, hvordan man styrer og forbedrer den globale og internationale forsyningskæde præstation. Grønne færdigheder er blevet identificeret som et stort hul mellem en række regeringer og branchens ledere. Dette program vil give dig et vigtigt færdigheder i et område, der sandsynligvis vil være nøglen til fremtidige erhvervs- og organisationsledere.

Du vil have en 2: 1 æresbevisning eller en godkendt faglig kvalifikation. Tidligere ledelseserfaring er ikke afgørende. For oversøiske studerende er Sheffield University Management School standard engelske krav IELTS 6,5 med mindst 6 i hver del eller tilsvarende.


Skolen

Sheffield University Management School er stolt af at være i top 1 procent af handelsskoler i verden takket være en prestigefyldt Triple Crown-akkreditering (AMBA, EQUIS, AACSB). Skolens spektakulære arkitektoniske bygning er beliggende i det grønne Broomhill, kun 15 minutters gang fra byens centrum og 15 minutters kørsel fra Peak District, hvilket giver en meget høj livskvalitet for dig.

Vi er forskningsorienterede, dynamiske og progressive. Skolen bestræber sig på, at hver kandidat skal være arbejdsklar i både teori og praksis. Vores verdensklasse akademikere og kendte grader og kvalifikationer arbejder meget hårdt for at sikre dette.

En dedikeret karriere service er også til rådighed for at støtte studerende og sætte dig i kontakt med organisationer. Ansættelsesmulighederne fungerer som et nøgleinterface mellem ledelsesstuderende og den eksterne verden. Det er en dedikeret service, der hjælper dig med at få adgang til beskæftigelsesstøtte, færdighedsudvikling og muligheder inden for følgende områder; postgraduate projekter, praktikophold, postgraduate internationale sommerskoler, faglige sammenslutninger og job.Stipendier
For yderligere information om stipendier, besøg venligst følgende hjemmeside. https://www.sheffield.ac.uk/postgraduate/taught/finance

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The University of Sheffield is a truly international environment with nearly 25,000 students from 117 countries. With a history stretching back to 1879, it is one of the UK’s leading universities and, ... Læs mere

The University of Sheffield is a truly international environment with nearly 25,000 students from 117 countries. With a history stretching back to 1879, it is one of the UK’s leading universities and, as part of the Russell Group, is renowned for its research and teaching excellence. Minimer