Kursusoversigt

Vores MSc er blevet akkrediteret af de mest relevante professionelle organer inden for logistik - Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT) og Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS) - hvilket giver dig et forspring på dette konkurrencedygtige felt.

Programindhold inkluderer feltrejser, branchehøjttalere og et stærkt praktisk og problemløsende element, leveret af personale, der er anerkendt til banebrydende forskning og oversættelse af branchens bedste praksis.

Du vil blive fortrolig med de værktøjer og teknikker, der er nødvendige for at udvikle effektive og effektive forsyningskæder, der leverer højere niveauer af værdi for slutbrugeren og letter bæredygtig forretningsvækst. Du vil udforske aktuelle teori og forskning, se, hvordan dette informerer praksis, og udvikle innovative løsninger til virkelighedens logistik og forsyningskædeproblemer.

Du vil også drage fordel af den enorme ekspertise og ressourcer fra vores Logistics Institute, en facilitet i verdensklasse baseret på Business School.

Hvad du vil studere

Du vil udvikle vigtige faglige og forskningsevner samt en forståelse af den etiske forretningspraksis. Du vil også påtage dig et afsluttende forskningsprojekt, der enten kan være en afhandling eller et forretningsbaseret projekt.

Kernemoduler

Alle moduler afhænger af tilgængelighed, og denne liste kan ændres når som helst.

  • Principper for logistik og supply chain management
  • Forsyningskæde strategi og design
  • Beslutningsteknikker til styring af forsyningskæder
  • International handel og global logistik
  • Bæredygtig logistik og driftsstyring
  • Supply Chain Analytics og informationsstyring

Shipping containers in a portchuttersnap / Unsplash

Dine fremtidsudsigter

Karrieresupport er tilgængelig fra Student- og Graduate Center for Professional Success, som er det centrale kontaktpunkt for at forbinde studerende og erhvervslivet.

Ved at samle brugbarhedsaktiviteter fra tværs af Hull University Business School tilbyder det støtte såsom mentorordning og cv-skriveworkshops. Studerende får også erfaring med at arbejde med erhvervslivet gennem et år i brancher eller kortvarige praktikpladser og projekter.

Udforsk den virtuelle rundvisning

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/logistics-and-supply-chain-management

Adgangskrav

Programmet er designet til kandidater fra enhver disciplin og for studerende med baggrund i logistik.

Du har mindst en 2: 2-uddannelse eller internationalt ækvivalent, en akademisk reference og en god beherskelse af engelsk.

Internationale studerende

Hvis du har brug for et Tier 4-studerende visum for at studere, eller hvis dit første sprog ikke er engelsk, skal du fremlægge acceptabelt bevis for dit engelsksprogede niveau.

Dette kursus kræver akademisk IELTS 6.0 samlet set med ikke mindre end 5,5 i hver færdighed.

Hvis din engelsk i øjeblikket ikke når universitetets krævede standard for dette program, kan du være interesseret i et af vores engelskkurser.

Hvis du ønsker mere information om dette program fra University of Hull bedes du udfylde formularen og læse vores privatlivspolitik.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 6 flere kurser fra University of Hull »

Senest opdateret Oktober 13, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2020
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
15,600 GBP
Hjem / EU: £ 9.100 - International: £ 15.600. Bemærk, at de viste gebyrer er for indgangen til 2019/20. Gebyrerne for 2020/21 er endnu ikke bekræftet og kan stige.
Deadline
Aug 1, 2020
We recommend that you apply by 1 August for September course start (or at least 6 weeks before any other start date).
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2020
End Date
Sep 2021
Ansøgningsfrist
Aug 1, 2020
We recommend that you apply by 1 August for September course start (or at least 6 weeks before any other start date).

Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
Aug 1, 2020
We recommend that you apply by 1 August for September course start (or at least 6 weeks before any other start date).
End Date
Sep 2021

Alexander Pearson - Supply Chain Management - University of Hull