Oversigt

Undersøg innovation og iværksætteri, og lær at skabe og styre virksomheder ud fra et bæredygtighedsperspektiv. Denne kandidatuddannelse udstyrer dig med de nødvendige værktøjer, teknikker og koncepter til at forstå, hvordan virksomheden udføres, og de forskellige udfordringer for ledere ud fra et operationelt og strategisk perspektiv.

Kent Business School (KBS)

Med over 25 års erfaring med erhvervsuddannelse er Kent Business School placeret som en top 20 britisk erhvervsskole, både for standarden for vores undervisning og elevtilfredshed. Vores portefølje af postgraduate programmer viser bredden og dybden af ​​vores ekspertise. Akademisk forskning og links med global forretning informere vores undervisning, sikre en læseplan, der er relevant og aktuelt. Vi har også en række akkrediteringer af faglige organer.

Studerende på Kent Business School (KBS) giver dig mulighed for at øge din beskæftigelsesevne med real-life case studies, et studentråd og et erhvervsliv. Vi har stærke forbindelser til lokale og nationale organisationer, der giver mulighed for projekter, praktikophold og kandidatuddannelser. Skolen tiltrækker mange højt profilerede højttalere fra industrien og sidste år omfattede besøg og foredrag fra medarbejderne i Bank of England, BAE Systems, Barclays, Lloyds Insurance, Cummins, Delphi og Kent County Council.

Skolen har i øjeblikket 60 Ph.D. studerende, der danner et dynamisk og tæt sammenhængende forskningsmiljø.

Finansieringsmuligheder

Business School har en bred vifte af finansieringsmuligheder for ph.d.-studerende, der omfatter stipendier, stipendier, Double Loyalty Scheme for University of Kent undergraduates og KBS Early Bird Scheme. Early Bird svarer til 10% rabat på studieafgift. Bemærk venligst, at Early Bird-tilbudet kun er åbent for selvfinansierede postgraduate studerende.

For mere information om finansiering til rådighed fra University of Kent, besøg venligst Student Funding- siden.

Nationale vurderinger

I Research Excellence Framework (REF) 2014 blev vi placeret 25th (ud af 101 institutioner) i Storbritannien for forskningsintensitet i erhvervs- og ledelsesstudier, og 98% af vores forskning blev vurderet at have international kvalitet. Skolens miljø blev bedømt for at fremme udviklingen af ​​forskning i international ekspertise.

Skolen blev også rangeret 24 for sin bredde og dybde af forskning på tværs af hele samfundet af forskningsaktivt personale ved Foreningen for Erhvervsskoler.

Adgangskrav

Studerende, der ønsker at ansøge om en højere grad, skal have en god æresbevis fra Storbritannien (minimum 2: 1) eller tilsvarende internationalt anerkendt kvalifikation. Overvejelser vil blive givet til de ansøgere, der har en god 2: 2 æresbevisning.

Ansøgere uden en honnør grad kan også overvejes på grundlag af erhvervserfaring, faglige kvalifikationer og relevansen af ​​programmet til deres nuværende professionelle rolle.

Engelsk Sprogkrav

For detaljerede oplysninger, se vores engelskspråklige websider.

Bemærk venligst, at hvis du skal opfylde en engelsksproglig tilstand, tilbyder vi en række præ-sessionelle kurser på engelsk til akademiske formål via Kent International Pathways .Alle ansøgere behandles individuelt og supplerende kvalifikationer, og faglige kvalifikationer og erfaring vil også blive taget i betragtning ved behandlingen af ​​ansøgninger

Program undervist i:
Engelsk
Kent Business School, University of Kent

Se 11 flere kurser fra Kent Business School, University of Kent »

Senest opdateret May 26, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Duration
15 måneder
Fuldtid
Price
11,230
UK / EU: £ 11.230 / Overseas: £ 19,150
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019