MSc Management på Kent Business School (KBS) udvider din viden om forretningskoncepter, forbedrer dine ledelsesmæssige færdigheder og giver et værdifuldt indblik i centrale områder af generel forretning og ledelse.

Programmet udvikler dine ledelsesevner i forhold til beslutningstagning, problemløsning, teamarbejde, forhandling og medarbejderpræstationsstyring. Du får de færdigheder og viden, der er afgørende for at styre centrale områder af organisationer, herunder regnskab, menneskelige ressourcer, kvantitative metoder, markedsføring, strategi og operationer.

MSc Management udstyrer dig med de nødvendige værktøjer, teknikker og koncepter til at forstå, hvordan virksomheden udføres, og de forskellige udfordringer for ledere ud fra et operationelt og strategisk perspektiv. Gennem hele programmet udvikler du et internationalt perspektiv på ledelse ved at anvende de færdigheder og viden du lærer til virkelige situationer. Som led i dine studier kan du tilbringe en uge i Bruxelles, hjemsted for EU, NATO og mange andre internationale organisationer.
Som studerende på International Business Management-programmet har du også mulighed for at opnå Chartered Management Institute (CMI) Level 7 Certificate i Professional Consulting.

Om Kent Business School

Kent Business School har over 25 års erfaring med erhvervsuddannelse. Vores portefølje af postgraduate programmer viser bredden og dybden af vores ekspertise. Faglig forskning og links med global forretning informere vores undervisning, sikre en læseplan, der er relevant og aktuelt.

Vi er rangeret som en top 30 britisk business school for standarden på vores undervisning og student tilfredshed. Vi har også en række akkrediteringer af faglige organer.

Studerende på Kent Business School (KBS) giver dig mulighed for at øge din beskæftigelsesevne med real-life case studies, et studieråd og et erhvervsliv. Vi har stærke forbindelser til lokale og nationale organisationer, der giver mulighed for projekter, praktikophold og graduate placeringer. Skolen tiltrækker mange højt profilerede højttalere fra industrien og sidste år omfattede besøg og foredrag fra medarbejderne i Bank of England, BAE Systems, Barclays, Lloyds Insurance, Cummins, Delphi og Kent County Council.

Finansiering

Kent Business School har en bred vifte af finansieringsmuligheder for ph.d.-studerende, som omfatter stipendier, stipendier, Double Loyalty Scheme for University of Kent-kandidater og KBS Early Bird Scheme. Early Bird svarer til 10% rabat på studieafgift.

For mere information om finansiering til rådighed fra University of Kent , besøg venligst Student Funding- siden.

Karriere

Du får meget mere end en akademisk kvalifikation, når du graduerer fra Kent Business School - vi forbedrer din elevoplevelse og fremskynder dine karrieremuligheder. En kandidatuddannelse på finansområdet udstyre dig med en imponerende portefølje af færdigheder, specialkundskaber og praktisk erfaring til at hjælpe dig med at lykkes på et konkurrencedygtigt arbejdsmarked.

Studerende, der studerer økonomi, har en fremragende track record for beskæftigelse og er konsekvent målrettet af førende organisationer. Nylige kandidater arbejder nu i top globale virksomheder, herunder AXA, BNP Paribas, FactSet, HSBC, PwC, Santander, Thomson Reuters, USB Investment Bank, Western Power og Zürich Financial Services.

Professionel anerkendelse

Kent Business School er medlem af European Foundation for Management Development (EMFD) og Chartered Association of Business Schools (CABS), og Kent MBA er en akkreditering af MBAs (AMBA) akkrediteret program. Derudover har KBS akkrediteringer med The Association for Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT) og Det Chartered Institute of Marketing. KBS er en underskriver af FN's Principles for Responsible Management Education (PRME), som giver et globalt netværk for akademiske institutioner for at fremme virksomhedernes bæredygtighed og samfundsansvar.

Se ledelsen - MSc side på University of Kent hjemmeside for flere detaljer!

Program undervist i:
  • Engelsk
Kent Business School, University of Kent

Se 11 flere kurser fra Kent Business School, University of Kent »

Senest opdateret Juli 8, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Duration
15 måneder
Fuldtid
Price
11,230
UK / EU: £ 11.230 / Overseas: £ 19,150
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

MSc Management at KBS Medway

Find out what it's like to study MSc Management at KBS Medway