EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Vores MSc Management kurser vil hjælpe dig med at forme dine ledelsesmæssige og ledelsesmæssige færdigheder til at blive en effektiv 21st century manager, der kan fungere i dynamiske og komplekse organisatoriske miljøer. Du får en fremragende forståelse af de centrale emner, så du kan sætte teori og nutidig tænkning i praksis.

Den rene ledelsesvej udvikler en dybere forståelse af de centrale principper for ledelsen. Du vil engagere dig med relevante og nye ledelsesmæssige bekymringer, herunder styring på tværs af kulturer. Du vil også undersøge organisatorisk innovation og iværksættertænkning samt raffinere din kritiske forståelse af ledelsesteori.

MSc Management grad er rettet mod studerende med enten ingen baggrund i erhvervslivet og ledelsen, der ønsker at udvikle en karriere inden for dette område eller dem, der har en kvalifikation i erhvervslivet og ledelsen, men ønsker at blive mere konkurrencedygtig og fremskridt deres karriere.

Endelig vil du i dit tredje semester vælge et oplevelsesprojekt. Med mulighed for at bruge dine evner i en virkelighedstilstand kan du vælge mellem at gennemføre et konsulentoplevelsesprojekt, et praktikopholdsprojekt, et forretningsforskningsprojekt eller et globalt oplevelsesprojekt.

Når du tager eksamen, vil du modtage både kandidatuddannelsen og et Chartered Management Institute (CMI) kvalifikation i Level 7 Strategic Management og Leadership. Vores partnerskab med CMI betyder, at du vil nyde gratis studerende medlemskab i løbet af dit kursus, og for det første år efter eksamen.

Vi er glade for at kunne annoncere, at vores Management kurser er blandt de top 95 internationalt placeret i Financial Times (FT) Masters in Management (MiM) ranking.

81442_pexels-photo-1061574.jpeg

Hvad får du fra denne grad?

 • demonstrere viden og forståelse af de primære teorier omkring ledelse og ledelse.
 • anvende teori til praksis i en organisatorisk indstilling og relatere praksis til teori.
 • demonstrere en evne til kritisk tanke og kreativitet.
 • kritisk evaluere etiske og bæredygtighedsbaserede spørgsmål inden for ledelsen.
 • demonstrere en forståelse for en række strategiske modeller, som kan udnyttes til at udforske og styre effektiv handling i dynamiske organisatoriske miljøer.

Nottingham Business School har både EQUIS og AACSB akkreditering. Vi er også rangeret i top 95 europæiske erhvervskoler i Financial Times (FT).

Hvad du vil studere

På NBS kan du oprette en personlig læringserfaring, der giver dig en unik kandidatgrad, der giver dig de nødvendige færdigheder til den karriere du ønsker. Hver af modulerne vil blive leveret over en 4 ugers periode, med undervisning leveret i tre uger, og den fjerde uge forlod klar til bedømmelsesarbejde. Dette giver dig mulighed for at fokusere på et emne ad gangen, samtidig med at du får tid til forberedelse og vurdering. Se kig på vores nuværende termidater for at give dig en ide om modulstrukturen.

Vi gennemgår for tiden indholdet af vores kurser til september 2019 for at sikre, at de forbliver relevante og aktuelle for vores elevernes fremtidige ambitioner og samfund. Fortsæt med at kontrollere denne kursusside for de seneste opdateringer.

moduler

Semester et

 • Principper for ledelse (20 point)
 • Administration i organisationer (20 point)
 • Context of Management (20 point)

Semester to

 • International Human Resource Management (20 point)
 • Håndtering af innovation gennem kreativitet, opfindsomhed og iværksætteruddannelse (20 point)
 • Moderne emner i ledelse (20 point)

Semester tre

I dit sidste semester vil du påbegynde et oplevelsesprojekt, der giver dig en fantastisk mulighed for at bruge de teorier og viden, du har fået til at producere et udfordrende, meningsfyldt stykke arbejde. Projekter omfatter:

 • Consultancy Experience Project (40 point)
 • Praktikopholdsprojekt (40 point)
 • Business Research Project (40 point)
 • Global Experience Project (40 point)

Løbende læring

I løbet af året vil du også studere følgende moduler, som vil hjælpe dig med at forstå, hvordan du styrer din egen kontinuerlige personlige og faglige udvikling (PPD).

 • Transformational Leadership Development (10 point)
 • Forskningsmetoder for ledere (10 point)
 • Placering Diploma i industriel erfaring (kun 2 års kursus)

Vurderingsmetoder

En række vurderingsmetoder anvendes over hele kurset, hvis valg afspejler behov og krav fra de forskellige typer moduler. Nogle moduler vurderer evnen til at arbejde sammen i et hold, og andre vil vurdere individuel kapacitet. Typer af vurderinger vil variere fra undersøgelser til gruppedokumenter, herunder essays, rapporter, finansielle analyser, litteraturanmeldelser og forskningsbaserede projekter.

Den undervisede sessions interaktive karakter giver mulighed for at få feedback om din præstation, før det formelt vurderes, og øget brug af eLearning til yderligere at understøtte feedbackprocessen.

Placeringsmuligheder

Hvis du starter dine master i september, kan du ansøge om den toårige mulighed, hvor du kan tilføje et års praktik på dit kursus. Det er en fantastisk måde at sætte din læring i praksis og få værdifuld erfaring i virkeligheden til at hjælpe med at øge dine karrieremuligheder når du er færdiguddannet.

Dit placeringsår varer op til 48 uger (minimum 36 uger). Hvis du ikke er i stand til at tage et helt års placering, men har gennemført mindst 36 uger, kan du kvalificere dig til et eksamensbevis i erhvervserfaring. Hvis du foretager en placering, skal du tage op på Business Research Project i semester tre.

Professionel udvikling

Når du tager eksamen, vil du modtage både kandidatuddannelsen og et Chartered Management Institute (CMI) kvalifikation i Level 7 Strategic Management og Leadership. Vores partnerskab med CMI betyder, at du vil nyde gratis studerende medlemskab i løbet af dit kursus, og for det første år efter eksamen.

NTU undervisning og læring er guldkvalificeret af regeringens undervisningsekspeditionsramme - det betyder at du kan regne med fremragende undervisning og læring, en uddannelse, der virkelig fokuserer på arbejdspladsen og fantastisk støtte i og uden for klasseværelset.

Hvordan du læres

Undervisning og læring

Nottingham Business School vedtager en særprægende tilgang til design af studerendes læringsmuligheder. Din læring er struktureret omkring teori, praksis, erfaring

Akademiske mentorer

Hver postgraduate studerende vil blive tildelt en akademisk mentor i begyndelsen af ​​akademiet, og du vil regelmæssigt møde dem med jævne mellemrum. Academic Mentors hjælper dig med at få mest muligt ud af din tid på NTU . De vil støtte dig i at udvikle og forbedre de kvaliteter og overførbare færdigheder, der er nødvendige for dine studier, karriereudvikling, faglig og personlig udvikling.

vurderingerne

En række vurderingsmetoder anvendes over hele kurset, hvis valg afspejler behov og krav fra de forskellige typer moduler. Nogle moduler vurderer evnen til at arbejde sammen i et hold, og andre vil vurdere individuel kapacitet. Typer af vurderinger vil variere fra undersøgelser til gruppedokumenter, herunder essays, rapporter, finansielle analyser, litteraturanmeldelser og forskningsbaserede projekter.

Den undervisede sessions interaktive karakter giver mulighed for at få feedback om din præstation, før det formelt vurderes, og øget brug af eLearning til yderligere at understøtte feedbackprocessen.

In-sessional engelsk sproglig støtte

In-sessional engelsk sprog klasser tilbydes internationale studerende uden ekstra omkostninger. Klasserne har til formål at give fokuseret støtte til de færdigheder, du har brug for for at udvikle din engelsk i dit fagområde.

Tilpasning

Vi ved, at vores postgraduate studerende er en forskelligartet gruppe med forskellige niveauer af akademisk viden i deres valgte studieområde, forskellige kulturelle og uddannelsesmæssige baggrunde og varierende niveauer af personlige og faglige færdigheder og kompetencer. Begrundelserne for at gennemføre postgraduate studier varierer, men de to hovedmotiverende, ifølge den efteruddannede erfaringsundersøgelse (2017), synes at være grupperet omkring to hovedtemaer; 'karrieremuligheder og beskæftigelsesudsigter' og 'personlig interesse'.

På NBS stræber vi efter at sikre, at disse to motiverende faktorer opmuntres og derfor støttes. Vores elever opfordres til at udøve og udvikle de færdigheder og kompetencer, der kræves for at kritisk reflektere over deres læring, og om deres evne til at anvende denne læring på deres studier og til virkelige komplekse spørgsmål på arbejdspladsen. Gennem en række læseplaner og ekstrauddannede initiativer, styrket af skræddersyet faglig mentorstøtte, giver NBS alle vores postgraduate studerende mulighed for at deltage i en række udfordrende og unikke aktiviteter, projekter, arrangementer og oplevelser, så vores studerende kan lykkes i et konkurrencedygtigt og dynamisk globalt miljø.

Du gennemfører et praktisk projekt, der giver dig en fantastisk mulighed for at bruge de teorier og viden, du har fået til at producere et meningsfuldt stykke arbejde. Projekter omfatter Consultancy Experience Project, Internship Experience Project, Business Research Project og Global Experience Project.

Karriere og beskæftigelsesegnethed

På Nottingham Business School er vi fokuseret på din beskæftigelsesevne fra starten af ​​din postgraduate grad. Vi giver dig en lærerfaring, der integrerer teori og praksis.

Kandidater fra dette kursus har gået på roller inden for den offentlige, private og tredje sektor, der udfører stillinger som:

 • forretningsforbedringschef
 • projektleder
 • køber
 • konsulent
 • driftsleder

97% af vores kandidater er i arbejde eller videreuddannelse inden for seks måneder efter afslutningen af ​​deres grader (seneste destination for udlændinge fra Higher Education survey 2016-17).

Ansættelsesgruppen

Vi har et dedikeret medarbejderstab, som ikke kun hjælper dig i løbet af din tid med os, men også den følgende eksamen, vil de fortsat støtte dig ved at levere en række tjenester, der kan hjælpe med at starte din karriere.

Vores medarbejderskabsteam tilbyder en bred vifte af support fra en til en aftaler med vores specialuddannede konsulenter, til rekruttering af messer og færdighedsbyggeri.

De ydelser, de yder, omfatter:

 • Finde placeringer, praktikophold og deltidsarbejde
 • Hjælper dig til at forfølge selvstændig beskæftigelse
 • Råd om at tage mellemrum og timeout
 • Information og hjælp til at komme ind i frivilligt arbejde
 • Rådgivning om videre undersøgelse.

Du kan vælge at tilføje et års jobplacering, hvilket gør dine Masters et toårigt kursus. Det er en fantastisk måde at sætte din læring i praksis og få værdifuld oplevelse for at øge din karriere.

Faciliteter

Vi investerer løbende i vores faciliteter og transformerer vores lærings- og læringsmiljø for at skabe en inspirerende og innovativ atmosfære.

Skolen er baseret i den imponerende Newton Building på NTU 's City site. I 2009 var bygningen involveret i et regenereringsprojekt på 90 mio. Kr. På stedet. Mens den historiske skønhed blev opretholdt, blev bygningens klasse II omdannet til et ultramoderne kompleks.

Fantastiske faciliteter

 • Du kan drage fordel af Link Lounge, en plads dedikeret til Business School-studerende, der ligger på niveau nul i Newton-bygningen.
 • Udforsk dine karrieremuligheder ved hjælp af universitetets beskæftigelseshold.
 • Du vil drage fordel af rummelige undervisningsrum og foredrag teatre.
 • Vi giver eleverne en række sociale rum.
 • Dine studier vil få gavn af de 13 millioner dollars Boots Library.
 • Du kan drage fordel af vores døgnåbne IT-faciliteter.
 • Vores Student Services Center vil også være til stede, hvis du har brug for support.

Stedets beliggenhed betyder også, at du har nem adgang til:

 • sportsfaciliteter
 • butikker
 • studerende indkvartering
 • musik mødested
 • caféer.

Adgangskrav

UK

 • Du skal have en bachelor-grad svarende til en britisk bachelorgrad honorsgrad (2,2 eller derover).

 • Alle ansøgere skal pålægge sig en forpligtelse til det emne, de ønsker at studere, og skal demonstrere, hvordan deres valgte studieprogram vil gavne dem i deres fremtidige karriere.
 • En faglig reference er påkrævet.

Ansøgere med ikke-standardindgangskrav og / eller relevant erfaring vil blive betragtet individuelt

International

 • Du skal have en bachelor-grad svarende til en britisk bachelorgrad honorsgrad (2,2 eller derover).

 • Alle ansøgere skal pålægge sig en forpligtelse til det emne, de ønsker at studere, og skal demonstrere, hvordan deres valgte studieprogram vil gavne dem i deres fremtidige karriere.
 • En akademisk reference.

Vi accepterer kvalifikationer fra skoler, gymnasier og universiteter over hele verden for adgang til vores postgraduate grader. Hvis du ikke er sikker på, hvordan din internationale kvalifikation svarer til vores kursuskrav, kan du besøge vores internationale adgangskravsside.

Engelsksprogede adgangskrav

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, skal du vise os, at dine sprogkundskaber er stærke nok til intensivt akademisk studie. Vi beder normalt om en IELTS-test, og vi accepterer nogle alternative engelske sprogtest.

 • For 1-årige Masters skal du have en samlet 6,5 klasse med mindst 5,5 i hver komponent.
 • For 2-årige Masters skal du have en samlet 6,5 klasse med mindst 6,0 i tale og lytning og 5,5 i læsning og skrivning.

97% af vores kandidater er i arbejde eller videreuddannelse inden for seks måneder efter afslutningen af ​​deres grader (seneste destination for udlændinge fra Higher Education survey 2016-17).

Hvordan man ansøger

Klar til at være med os?

Følg disse enkle trin:

 • Tilmeld dig som ny ansøger og opret en konto ved hjælp af vores ansøgerportal - rolig, du behøver ikke at udfylde din ansøgning på en gang, du kan komme tilbage til det for at holde dine oplysninger sikkert.
 • Udfyld og indsend din ansøgning - sørg for at kontrollere alle de oplysninger, som f.eks. Adgangskrav, inden du sender.
 • Følg udviklingen i din ansøgning - du kan gøre dette ved at logge ind på Application Portal.
 • Tjek dit tilbud - Så længe du har leveret alle de oplysninger, vi har brug for, forsøger vi at træffe beslutning om din ansøgning inden for fem til ti arbejdsdage. Dette kan dog tage længere tid, og du bør tillade mindst tre uger til en beslutning.
 • Accepter dit tilbud inden for fire uger - Husk at konkurrencen om steder er høj, og hvis du ikke accepterer dit tilbud inden for fire uger, kan det bortfalde. Efter otte uger bliver den automatisk trukket tilbage.
 • Mød betingelserne for dit tilbud (hvis du har noget) - Upload alle de dokumenter, der kræves for at opfylde betingelserne for dit tilbud ved hjælp af afsnittet Mine Dokumenter i Ansøgerportalen.

Du skal ikke bekymre dig, hvis du venter på resultater - vi anbefaler at anvende nu, og derefter føje dem til din Application Portal, når de ankommer.

NTU er ranket 16. samlede og 18. for Business, Management og Marketing i Guardian University League Tables 2019.

Gebyrer og finansiering

UK

Kursgebyrerne for indtastning i 2019 er endnu ikke fastsat, men nedenstående er indgangsgebyrer som vejledning i september 2018:

 • Et år (fuld tid): £ 9.250
 • To år (placeringsår) *: £ 10.635 (£ 9.250 i år 1 og £ 1.385 i år to)

* Bemærk venligst, at hvis du overvejer et kursus, der løber over mere end et år, er undervisningsgebyret angivet for det første studieår. Kursusgebyret for andet år kan være genstand for årlig gennemgang.

Internationale Gebyrer

 • Et år (fuld tid): £ 14.200
 • To år (placeringsår) *: £ 15.585 (£ 14.200 i år et og £ 1.385 i år to)

* Bemærk venligst, at hvis du overvejer et kursus, der løber over mere end et år, er undervisningsgebyret angivet for det første studieår.

Program undervist i:
Engelsk

Se 12 flere kurser fra Nottingham Business School, Nottingham Trent University »

Senest opdateret September 27, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 - 2 år
Fuldtid
Price
14,200 GBP
Internationale gebyrer: et år (fuldtids) £ 14.200 / To år (placeringsår) £ 15.585 (£ 14.200 i år et og £ 1.385 i år to)
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist

Nottingham Business School - The business school for business